bilindik markalardan şaşmayın yuasa yuasa yoksa mutlu nun motorsiklet aküsü olan gold akü (bizim arkadaşın motorda 2 yıldır tıklamadan çalışıyor) oda yoksa bosch akü gibi markalara bakılabilir macera aramaya gerek yok..
bilindik markalardan şaşmayın yuasa yuasa yoksa mutlu nun motorsiklet aküsü olan gold akü (bizim arkadaşın motorda 2 yıldır tıklamadan çalışıyor) oda yoksa bosch akü gibi markalara bakılabilir macera aramaya gerek yok..
İsterse hiç garanti vermeye bilir ancak bunu tüketiciye mutlaka bildirdiğini kayıt altına almalı kendi menfaatine
Eskidan memnun kalmadığın taktirde 30 gün içerisinde iade etme ya başka bir ürün ya da paranı talep edebiliyordun...şimdi o da yok artık! kanunen kaldırıldı.
Elektronik ürünlerin kutularına uyarıcı etiketler yapıştırılmakta...
Akü adı / markasına gelince ABUŞ kulağıma yumoş gibi geldi ve hiç güven uyandırmadı..
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Güvenden ziyade motoru düzgün kullanmak gerekiyor nedeni akülerin içi dökülüyor (Yuasa hariç)ortalama 2 sene ömürleri oluyor oda iyi kullanırsın
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
dün bizim bayideydim bu kişiler yedek parçada getirmişler başka bir firmanın ürünü oldugunu söyledi bayi araştırmış ürünler çakma imiş bilginize
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:41 ----------
::bizim bayiye ugradım yedek parçada getirmişler yedek parça başka bir firma tarafından zaten getiriliyormuş getirdikleri çakma imiş bilginize:
arkadaşlar maşallah bakıyomda hepiniz ürünün ismine takılmış yerli bi firma tarafından üretilmiş olması avantajına aldırış etmeden sanki yabancı mençşei li ürünlerin isimlerinden bişi anlarmış gibi ileri geri sallıyonuz , ürün gaziantepte uzakdoğu patentli abuş motor tarafından üretiliyor 6 ay dediğiniz garanti değil, garanti harici ilk 6 ay değişim taahüt ediyor malumunuz garanti kapsamında diye alınan ürünler birebir değişim olmaz servise yönlendirilir en önemlisi en iyisi dedğin aküye 3 katı fazla verip 6 ay fazla kullanabiliceksin ben şahsen 600 ccl ik motoruma taktım 2 yıldırda tık demeden yaz kış tek marş basıyom siz devam edin yuh-al sanaya veya boş olmadı turta markalarına takılmaya
Yuki motora biniyoruz, Abuş akü ne ki!
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
Ucuz aküye verilen para sokağa atılan paradır.
o sıralar yuasa alamadım acil çok uygun fiyata vlm aldım. 1 seneyi geçti tık demedi. niye böyle bir ön yargı ile yaklaştınız anlamadım.
ekleme: yuasa 300 küsür liraydı 400e yakın bişe. vlm 80 küsürdü. ucuz akü?
Bende iki ay once aldim sulu aku su koyuvermisti, ardindan mars basma sorunu elektrik kesintisi yuzunden konjektor degisti ardindan aku olmadigini dusunerekten sarj dinamosu ve elektrik tesisati bugun yine eski akuyu taktim tek mars calisiyor. ABUS akunun bana maliyeti baya agir oldu ama en azindan akunun bir halta yaramadigini anladim. Abusbakuyu yenisiyle degistirsede ben nasil guvenecegim?
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:11 ----------
On yargi olmasi normal . Bir civi bir nali,bir nal bir ati, bir at bir komutani, bir komutan bir orduyu misali.sen sanslisin belki % 1 sarj problemi oluyor ama benim ettigim masrafi kimse etmesin belki parada onemli degil ama bir ay boyunca her gun yolda kalip motor itip ariza bulamamak insani motordan bezdiriyor.
Alma bence bende aldım 1 kış geçirmedi patates oldu akü gidip yeni yuasa akü aldım bildiğinden şaşma
uygun fiystlı olarak VLM iyidir
Arkadaşlar geçen ay akü almaya niyetlendiğimde; ne kadar akü markası varsa inceledim, bayileri ile görüştüm. Bunların sonucunda; 1. ülkemizde motorsiklet aküsü üretilmiyor. 2. mutlu akü bile çinde yaptırıp getiriyor. 3. piyasada satılan akülerin bir çoğu ya çin ya tayvan üretimi. 4. Bazı yerel küçük üreticiler istenirse yapıyorlar ancak marka falan yok. 5. Yuasa akü aldım. o da tayvan üretimi çıktı. Yani aküde son durumumuz bu şekilde. Bu tabloyu görünce insan üzülüyor. bu ülkenin kalkınması için üretim şart. ancak bizim uyanıklar üretim yapmaktansa dışarıdan ucuz getirip satıyorlar ve acayip paralar kazınıyorlar. Olan ülkenin dövizine ve biz tüketicilere oluyor.
asrın hortu olacak belki ama, abuşu 2018den beri kullanıyorum, hala aynı akü 5 yıldır marş veriyor
Hepimiz arap, yahudi ismi taşımayı o kadar kanıksamışız ki Türkçe isim zoruna gitmiş milletin. Taşköprü, iyi seneler lastiklerine kimsenin itirazı yok ama. Bu milletten bir cacık olmaz. İyi veya kötü diye malı değil de adamın koyduğu adı yermiş. Abuş bildiğim kadarı ile "Dost" demek.
''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)