Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

apaçiliğe son

REKLAM ALANI
    enes_007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha RX 135 KİNG(Fıghtıng Spırıt)
    arkadaşlar bugün tek teker yaparken yaklasık 60 km bir hızla düştüm pert oldum popomıun üstüne oturamıyom eve vardığımda artık aynaları,boş olan egzosumu hava filtremi eğik olan plakamı sırık olan aynalarımı amartisörlerimi hepsini taktım bundan sonra apaçiliğe son
    Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı enes_007 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bugün tek teker yaparken yaklasık 60 km bir hızla düştüm pert oldum popomıun üstüne oturamıyom eve vardığımda artık aynaları,boş olan egzosumu hava filtremi eğik olan plakamı sırık olan aynalarımı amartisörlerimi hepsini taktım bundan sonra apaçiliğe son
    canın yanıcağına hiç yapmasaydın daha iyiydi neyse çok geçmiş olsun

desene kaybettik seni

geçmiş olsun. fazla da zorlamamak lazım. ayna da zaten şart.

biraz daha korumalık giyinirsen daha iyi olur. mesela eldivenden başla kaskın yanına

Motosikleti
    kaskım iyi abi ls2 var
    Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black

asivezor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    altımda scooter hayalimde 600 f
    zararın neresinden dönersen kardır ama bu güne kadar yaptıklarından dolayı yedigin küfür ve bedduaları nasıl aklayacaksın.

ayrıca ben bu aynaları çıkarıpta trafige çıkanlara hayret ediyorum. sanki o aynalar oraya süs olarak konmuşta tipini begenmeyip çıkarıyorlar.

ne demişler bir musubet bin nasihettan iyidir. geçmiş olsun.

Alıntı enes_007 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kaskım iyi abi ls2 var
    biliyorum Enes ls 2 nin olduğunu. bir de eldiven al istersen hem kışın ellerin üşümez. hem de düştüğünde bileğin incinmez ve ellerin sıyrılmaz.

var mı sıyrık vücudunda

siyahatmaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM HD 200 EVO
    Geçmiş olsun.
    Yollar size, sizler Allah'a emanet.....

Alıntı asivezor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    zararın neresinden dönersen kardır ama bu güne kadar yaptıklarından dolayı yedigin küfür ve bedduaları nasıl aklayacaksın.

ayrıca ben bu aynaları çıkarıpta trafige çıkanlara hayret ediyorum. sanki o aynalar oraya süs olarak konmuşta tipini begenmeyip çıkarıyorlar.

sen yediğin küfürlerin hesabını nasıl veriyorsun.

arkadaşım ne kadar ayıp yaptığını biliyor musun.

Lütfen böyle ön yargılı olma. ayrıca tövbe eden adama niye eskiden böyleydin denir mi. hem de Enesin plakası görünüyor eğri olmasına karşın. ayrıca bir kazaya da karışmamış vede eksozunun sesi 600 f den az çıktığına eminim.

hem adamın yaşı genç hata yapsa bile hatasını anlamış. hata yaptıysa tabi. aynası hata olabilir.

Lütfen böyle şeyler yazmayalım birbirimize

Motosikleti
    abi daha çok sıyrık arka tarafında tamda üstüne düşmüşüm kolumdada ufak tefek sıyrık abşkada bişey yok:D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:52 ----------

Alıntı asivezor adlı üyeden alıntı Mesajı göster

bak antalyada ytasıyorsun eğer yaylaya korkuteline geldiyse mototsiklet aleminin ne hale geldiğini görürsün ben bir ls2 cartoon kask aldım diye manyakmısın bu kdr bu kaska para verilrmi diye demiyen kamladı.burası küçük yer kardeşim gereken önlemler yok millet grenajsız fren tertibatı olmayan motorlara biniyolar.sırf ısıklarda durduğum için kurallı çocuk diyede lakap taktılar.yasımda 18 elbet birtakım hoş olmayan davranışlar göstermişizdir.konuşma uslubunu düzelt.osmaniyeli abim sanada teşşekkür ediyorum

Bir musibet bin nasihatten iyidir.. ;) Yeterince açık sanırsam..

İstanbul/Fındıkzade Bosna-Hersek/Sarajevo
    Motosikleti
    Keeway landcruiser 250/Arctic cat prowler 650
    kardeşim geçmiş olsun boşver sen kimin ne dediğini cana gelmesin... en büyük kazan bu olur inşaallah ama ders almaya bak hatalarını tekrarlama aynalarını tak muhakkak başkalarınında canı yana bilir bi anlık dalgınlığına gelir...

egsoz konusundan dolayı küfür olaylarına karşıyım abi eğer bi adam gece yarısı girip ara sokakta evlerin arasında dip gaz gitmiyosa kimsenin bi laf söylemeye hakkı yok. şahsen ben ramide ablamlarda kalırken bilhassa yazın her akşam haliç köprüsünden geçen sslerin seslerini çok çok rahat bi şekilde duyuyorum böyle nokta gibi 4-5 saniyede köprüyü geçip gidiyolar bu sabaha karşıda oluyor gündüzde. adamın zevki bu, gelip kapımın önünde basmadığı sürece sorun yok. saygılar

il_ragazzo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1200 GS - BMW K 1300 R
    Bence apaçilik kanına girmişse bidaha kurtulamazsın işin şakası bitarafa geçmiş olsun ben daha önce de söylemiştim motoruna arabasına bu tip değişiklik yapanlardan herzaman trafikte korkmuşumdur neden acaba...

Motosikleti
    Alıntı MFM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşim geçmiş olsun boşver sen kimin ne dediğini cana gelmesin... en büyük kazan bu olur inşaallah ama ders almaya bak hatalarını tekrarlama aynalarını tak muhakkak başkalarınında canı yana bilir bi anlık dalgınlığına gelir...

egsoz konusundan dolayı küfür olaylarına karşıyım abi eğer bi adam gece yarısı girip ara sokakta evlerin arasında dip gaz gitmiyosa kimsenin bi laf söylemeye hakkı yok. şahsen ben ramide ablamlarda kalırken bilhassa yazın her akşam haliç köprüsünden geçen sslerin seslerini çok çok rahat bi şekilde duyuyorum böyle nokta gibi 4-5 saniyede köprüyü geçip gidiyolar bu sabaha karşıda oluyor gündüzde. adamın zevki bu, gelip kapımın önünde basmadığı sürece sorun yok. saygılar
    kesinlikle kardeş sana katılıyorum.ah bide MT deki diğer arkadaslarda senin gibi fikrde olsa

Kardeş geçmiş olsun.Ya birtane apache de bizde var.Arkadaşa taktıramıyorum aynaları.Kullanamıyorum öyle diyor.

Motosikleti
    My Kawa..
    su testisi bu..

geçmiş olsun..
    [B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]

[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]

alkadras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650
    bu alkışlanır işte .. şak şak şak

CengizhanD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 '09 ve Orijinal Honda Kinetic '00
    yaşasın birini daha kazandık
    Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)

bu işler düşe kalka öğrenilir sen devam et

Motosikleti
    Alıntı rheinmetal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu işler düşe kalka öğrenilir sen devam et
    sağol servet abi senide burda görmekten mutlu olduk:D kendisi büyük cc motor ustasıdır adapazarında:D

sularseller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Nexus 500
    Geçmiş olsun.
    yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler