duymuştum bunu kemal merkit anlatmıştı dergide
duymuştum bunu kemal merkit anlatmıştı dergide
racing racing ve racing.............
hahhaaaa,lan seniuzaktan gören trenmigidiyofelan sanacak valla.hani sigara dumanı felan dermişim :grab:
muahahhaahahhaaa tren haaa ulan ne güldüm beee
Kendiniz oldurme calismalariniza ekleyecek bir seyim yok. Bu sorumsuz motosikletcilerin camiadan temizlenmesi gibi sevindirici bir gelismeye neden oluyor sonunda.
Ancak aldiginiz riski baskalariyla paylasmaniza bozuluyorum. Oyle ya mesela bacak arasindan sarap sisesini cikarmis firt cekerken ondeki kamyondan dusmus bir kalas yuzunden dustun, sise beynine girdi sende kurtuldun, cemiyet de bir serseriden kurtuldu diyelim. Peki motor gidip ordaki bir kertenkeleyi oldurse ne olacak? Yazik degil mi hayvana?
Vallahi, motosiklet bir spordur arkadaslar...ben bunu boyle goruyorum. Profesyonel suruculer icin boyle olmayabilir. (pizzaci, polis, kurye vs.) ekmek parasi pesinde insanlar. Ancak bizim bu spora sahip cikmamiz lazim, sigarayi molalarda bile icmemeniz lazim, ne kadar tehlikeli bir zehir ve kotu bir aliskanlik oldugunu biliyorsunuz. Hele alkol...
heralde donald abi makara yapıyoruz burda. yoksa ne alaka motorla sigaraa
Farkindayim. Ancak yapanlar var, gordum. Ayrica sarap olayi da gercektir, onu da gordum. Sen dogrudan ustune alinma, ancak gordugumuzu uyaralim ki efendi bilincli akilli motosikletci sayisi artsin, bu begeni yayilsin...RaCe_ adlı üyeden alıntı
Donald_Duck abimiz haklı
ama sıkıntı insana her şeyi yaptırıyor
hele düşünmen gerken birisi varsa
Kingston in Aksaray
(niye diye sormayın :((()
abi git otururken düşün ya. ne işin var motorda. motor kullanıcaksan düşünmüceksin abi. ben bizim hatunu bi düşündüm. az kalsın giriyodum otobüs durağına
sigara denemdim ama motorla giderken rainbow,ozzy,black sabbath,GNR dinlemek zuper oluyo...tabi ben bunlari arkdayken yaptim...
secmeler
rainbow-jealous lover
0zzy -N.I.B veya iron man
black sabbath-hepsi
gnr -paradise city
Manic Depression Is Touching My Soul...
Haha evet ya güzel olurdu dinlemek. Her motora oluyormu bilmiyorum ama cd changer bile takıyorlar
Sigaraya gelince, ben zaten normalde de nefret ederim sigaradan yahu yakar adamı
...Oytun...
..Ainador..
abi alıcan 2 tane tv kolonu bide discman koyucan bide açıcan dalida'yı of beee
Bu başlığın muhabbeti de konuyu aştı. Sanırım kilitlenmesinde bir sakınca yok
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Prometheus adlı üyeden alıntı
admin mi kesildin len basimiza
1) "len" ne demek :tongue:
2) "abi alıcan 2 tane tv kolonu bide discman koyucan bide açıcan dalida'yı of beee" ile "motosiklet kullanırken sigara içme"nin ne alakası var?
3) Bu şaka yapan başlık en azından konu dışına taşınsın da "kayda değer bir şeyler eklenmiştir" diye düşünüp bakmayalım boşuna.
4) "Bu site hepimizin onu beraber geliştireceğiz" diyen adminlerle "sizi il yapacağım" diyen siyasiler arasında doğru söyleme bakımından fark olduğunu zannediyorum.
5) Siteyi sadece adminlerin düzenlemesini beklememiz, evimizi sadece temizlikçinin temizlesini beklememiz, anlamadığımız bir konuyu sadece motosiklet yarışçılarının anlatmasını beklememiz gibi bir şey olacaktır.
6) Saygılar
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
1-len ne demek ''anladin sen anladin'' :tongue:
2-sigarayi bilmem ama muzik ii gidio dediysek adamda motora tesisat kurduysa ayak ustu celallenmenin manasi ne?
3-sigara konusunun kayda deger neyi olabilir ki?
4-(her nekadar arkadasta olsak bunu solemek zorundayim)gereksiz yere siyaset yapma bence...
5-4. cvp aynen gecerli...
6-saygilar
ya sonuçta ikiside motor üzerinde yapılabilecek bir keyif deil mi?
Kingston in Aksaray
(niye diye sormayın :((()
hşişş ortamı germeyelim. renon ayrıca alınganlığa gerek yok. len demek burda samimi bir anlam taşıyo. ben samimi elemanlara len , defe vs. şeklinde hitap ediyorum. ve bana dyenlerede bişi demiyorum. yani ortamı germek için fırsatmı kolluyosun olum? şurda 2 gram ortam var. samimiyet var. beyfendi mi diyelim yaniii bilader?? ayıp yapmışsın... ayrıca başlığa bir bak. popüler olmuş yazan yazıyo olum adminleşmeye gerek yok. eğer gereği varsa site admini yapar taşımayı. bak dalgana.. kingston devam len.
RaCe_, adamin duzgun oku, ''len''lafina alinganlik eden ben diilim...ben kullandim...race im motorcu kardesim...
Varya motorda giderken sigara içmek o kadar hoşuma gidiyor ki ama biraz çabuk bitiyor sigara beyawRaCe_ adlı üyeden alıntı
relax
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)