Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Binek olarak neleriniz oldu?

REKLAM ALANI
    mandarake - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-650
    Alıntı motorhocası adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yol bisikleti bende de var aga Bianchi SLR200 ,4 saat sürekli basıyordum,motosiklet geldi tembelleştik.
    Motor hocası Eskişehirde nerde pedallıyosun? Bende Trek 7.3 fx le günde 50 km yol yaparım yazın idman olsun diye...Kızılinler,Musaözü tarafları,Bozdağa tırmanırım.. belki yolda karşılaşmışızdır...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kanuni Racer 200 // Northwing SLR 150
    covanni bisiklet vitessiz (otomatik)
    bianchi 21speed bisiklet
    bisan 24speed bisiklet
    geroni 24speed bisiklet
    bıanchı 24speed bısıklet
    northwıng slr150 scooter
    106 xr
    kanunı racer200
    şimdide gs500 inşallah

bisikletlerın 4ü pert oldu 3uyle kaza yaptım bırı calındı copte buldum pert olarak dierlerini saatım suanda kanunı racer200 ve bıanchı 24 var :D

Alıntı mandarake adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motor hocası Eskişehirde nerde pedallıyosun? Bende Trek 7.3 fx le günde 50 km yol yaparım yazın idman olsun diye...Kızılinler,Musaözü tarafları,Bozdağa tırmanırım.. belki yolda karşılaşmışızdır...
    Bozdağa ben de tırmanırdım,aynen Kızılinler'e kadar güzel asfalt var ama 2 senedir bisiklet Ayvalık'da ,dağ bisikleti ile de Bozdağ'a çıkarım,kara kartallar görülür,Trt istasyonunda komşu var oraya giderim,yolda görürsem durduracağım seni,elbet bir gün karşılaşırız,Es es küçük.

zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    Kendimi bildim bileli bisikletim vardı ama hic motorlu aracım olmadı. İnşallah önümğzdeki yıl içinde alacam.
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

Motosikleti
    1965 JAWA
    CZ JAWA ZÜNDAP HONDA RENAULT KARTAL DOĞAN MERCEDES CONCORD TEMPRA OPEL PASSAT şimdi YİNE- PASSAT VE JAWA

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Ybr 250, işallah 2012'de Kawasaki Versys
    1-bmx bisiklet
    2- 24 vites bianci bisiklet
    3-pejo 103 + 105
    4- pejo trekker scoter
    5- honda kinetix 2 tane vardı sanırım
    6- 2000 model mitsubıshi lancer
    7- 2000 model ford focus
    8- 2002 model skoda octavia
    9- 2004 model ford conecet
    10- şimdi kullandığım 2008 model ford ranger
    11- motorlarım ybr 125 ve ybr 250
    bu kadar belki devamıda gelir

Motosikleti
    Aprilia Caponord 1200 add & Benelli Tnt 249 S
    bu fani yaşantımın iki yılını oto alım satım işine ayırdım ve yaklaşık 90 araç ile uğraşmışım. neyse korkmayın saymıyacağım hepsini

ergün1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC 700 SA
    Yamaha xv 250,kawasaki en 500 vulcan,honda vf 750 c magna,suzuki gs 500,opel corsa a.
    AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

sularseller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Nexus 500
    BMX bisiklet
    Castello Transporter bisiklet
    Dodge 250 turbolu (şöförlüğü bunda öğrendim)
    Uno
    Hyundai Accent (1.3 motor öehhhhh)
    Doğan SLX (façasız)
    Daewoo Cielo (otomatik)
    Honda Civic (euro)
    Babamdan çok 300e Mercedes kullandım babamındı ama
    Şimdilerde 150 lik scooter
    Yakında 600 lük 2 silindir yada 4 silindir herhangi bir motosiklet olacak 2-3 yaşında ER6n veya fiyat olarak yakın herhangi bir naked ağır basıyor hayırlısı..
    yakın zamanda
    yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.

Alıntı siyahatmaca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Antipatik olduyu hoş görürüm, ama 'Bakın bakın benim bunlarım oldu'yu hoş göremem. Biraz dikkat lütfen....
    Sizin hoş görmeniz veya hoş görmemeniz benim veya benim gibi düşünenlerin fikrini değiştirmeyecektir.

Ben sizi tanımıyorum, tanımadığım halde "her ne kadar iyi niyetli olsanız da" ve "her ne kadar samimi olsanız da" diye yazarak; sizin samimiyetinizi anladığımı belirttim.

Ancak bunun yanında; sizi tanımayan birisi olarak konunun nasıl anlaşıldığını belirtmek istedim. Hepsi o.

Saygılar.

slm mrb bende yenı uye oldum ılk defa buraya yazıyorum benımde ılk bı vıtessız bısıkletım sonrada 74 model anadol kaomyonet ve sımdı daha dun 95 model 251 mz hepınıze kazasız belasız surusler

Alıntı lazair adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm mrb bende yenı uye oldum ılk defa buraya yazıyorum benımde ılk bı vıtessız bısıkletım sonrada 74 model anadol kaomyonet ve sımdı daha dun 95 model 251 mz hepınıze kazasız belasız surusler
    Hoşgeldiniz, hayırlı olsun 251'in Mz' ciler çoktur tanışma sayfası da açabilirsiniz,gerçi ben de açmamıştım ya

siyahatmaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM HD 200 EVO
    Alıntı bobber adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sizin hoş görmeniz veya hoş görmemeniz benim veya benim gibi düşünenlerin fikrini değiştirmeyecektir.

Ben sizi tanımıyorum, tanımadığım halde "her ne kadar iyi niyetli olsanız da" ve "her ne kadar samimi olsanız da" diye yazarak; sizin samimiyetinizi anladığımı belirttim.

Ancak bunun yanında; sizi tanımayan birisi olarak konunun nasıl anlaşıldığını belirtmek istedim. Hepsi o.

Saygılar.
    Bizden de saygı ve sevgilerle...
    Yollar size, sizler Allah'a emanet.....

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler