covanni bisiklet vitessiz (otomatik)
bianchi 21speed bisiklet
bisan 24speed bisiklet
geroni 24speed bisiklet
bıanchı 24speed bısıklet
northwıng slr150 scooter
106 xr
kanunı racer200
şimdide gs500 inşallah
bisikletlerın 4ü pert oldu 3uyle kaza yaptım bırı calındı copte buldum pert olarak dierlerini saatım suanda kanunı racer200 ve bıanchı 24 var :D
Bozdağa ben de tırmanırdım,aynen Kızılinler'e kadar güzel asfalt var ama 2 senedir bisiklet Ayvalık'da ,dağ bisikleti ile de Bozdağ'a çıkarım,kara kartallar görülür,Trt istasyonunda komşu var oraya giderim,yolda görürsem durduracağım seni,elbet bir gün karşılaşırız,Es es küçük.
Kendimi bildim bileli bisikletim vardı ama hic motorlu aracım olmadı. İnşallah önümğzdeki yıl içinde alacam.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
CZ JAWA ZÜNDAP HONDA RENAULT KARTAL DOĞAN MERCEDES CONCORD TEMPRA OPEL PASSAT şimdi YİNE- PASSAT VE JAWA
1-bmx bisiklet
2- 24 vites bianci bisiklet
3-pejo 103 + 105
4- pejo trekker scoter
5- honda kinetix 2 tane vardı sanırım
6- 2000 model mitsubıshi lancer
7- 2000 model ford focus
8- 2002 model skoda octavia
9- 2004 model ford conecet
10- şimdi kullandığım 2008 model ford ranger
11- motorlarım ybr 125 ve ybr 250
bu kadar belki devamıda gelir
bu fani yaşantımın iki yılını oto alım satım işine ayırdım ve yaklaşık 90 araç ile uğraşmışım. neyse korkmayın saymıyacağım hepsini
Yamaha xv 250,kawasaki en 500 vulcan,honda vf 750 c magna,suzuki gs 500,opel corsa a.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
BMX bisiklet
Castello Transporter bisiklet
Dodge 250 turbolu (şöförlüğü bunda öğrendim)
Uno
Hyundai Accent (1.3 motor öehhhhh)
Doğan SLX (façasız)
Daewoo Cielo (otomatik)
Honda Civic (euro)
Babamdan çok 300e Mercedes kullandım babamındı ama
Şimdilerde 150 lik scooter
Yakında 600 lük 2 silindir yada 4 silindir herhangi bir motosiklet olacak 2-3 yaşında ER6n veya fiyat olarak yakın herhangi bir naked ağır basıyor hayırlısı..
yakın zamanda
yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.
Sizin hoş görmeniz veya hoş görmemeniz benim veya benim gibi düşünenlerin fikrini değiştirmeyecektir.
Ben sizi tanımıyorum, tanımadığım halde "her ne kadar iyi niyetli olsanız da" ve "her ne kadar samimi olsanız da" diye yazarak; sizin samimiyetinizi anladığımı belirttim.
Ancak bunun yanında; sizi tanımayan birisi olarak konunun nasıl anlaşıldığını belirtmek istedim. Hepsi o.
Saygılar.
slm mrb bende yenı uye oldum ılk defa buraya yazıyorum benımde ılk bı vıtessız bısıkletım sonrada 74 model anadol kaomyonet ve sımdı daha dun 95 model 251 mz hepınıze kazasız belasız surusler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)