En ucuzu bu
En ucuzu bu
www.dersverilir.net/cagriakkoc----> Ankara'da ÖSS ve SBS hazırlık öğrencilerine özel Matematik ve Geometri dersleri verilir.
msn:cagriakkoc@orphaned-land.net
adam konuyu açmış arkasına bakmadan gitmiş resimde yok zaten bari konu silinsin
Görünmiyen dua ile koruma sağlıyanlan kask bu arkadaşlar.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
yok böyle bi kask ya
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:54 ----------
hakkaten yok
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
çok begendim hem sudan ucuz hemide görümez insan daha ne ister!!
Yalniz bir küçücük nokta var dikka et ilk küçücük kazanda kafan yarilabilir ona göre demedi deme!!!!!
Ben kullandım.. Bu kasklar çok eskiden beri var.. Özellikle gençlik çağında moblette filan kullanırken böyle kasklardan kullanırdık.. Rüzgar geçirmiyor. Hemde buğu yapmıyor.. Adamlar nasıl yapmışsa... Yağmur tutmuyor.. Gece görüşü var.. Kuş bakışı var..Yani 10 km de ne gibi tehlike var sizi uyarıyor.. Tavsiye ederim..
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
Yav şimdi anladık hani polislerin ve normal vatandaşların görmediği fakat motorcuların kullandığı,görmeyenlerin adama bak kask kullanmıyor dediği,kullananında gerek yok bende zaten kask var dediği kask bu olsa gerek.Allah Allah
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:13 ----------
Ghost rıder
allah link vardı burda nereye kayboldu...arkadaşlar sizde geyik bulmayın hakkını veriyosunuz...neyse silin gitsin konuyu
kusura bakmayın
kask buydu sanırım http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=45945
dostum çalmışlar kaskı bilgin olsun
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
10 numara kask..Kaçırma al derim.... Fiyatı da çok uygun...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Kaskı dün sipariş verdim ondan önceki gün kapımda
Kask budur,beden uyuyorsa kaçırma derim.
Sponsor diye atıyorum,
http://www.motorturkiye.com/iresim.php?hid=13783&sec=1
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)