http://www.lifan.com.tr/
Lf 400 'ün tavsiye edilen son sürati nasıl 120km/h olur
http://www.lifan.com.tr/
Lf 400 'ün tavsiye edilen son sürati nasıl 120km/h olur
[QUOTE=ferotr;1905324]Ben lifan 400'ün fiyatını göremedim siz görebildinizmiQUOTE]
Discovery'nin fiyatı belli,diğerleri belirsiz galiba.
Motorhocası avatardaki acı biberler etkilemiş anlaşılan lifanın 400 cruiserı sitede 4-5 kere yayınlandı yani yeni değil.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...modelleri.html
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
Su motorlara para veceginize gidin ikinci el bir japon yada italyan alin da basiniz agrimasin. O fiyata alabilceginiz cok motor var. Yazik diyorum. Bu motorlar bu kadar muhtesem olsa Avurpada yok satardi. Parayi cope atmaktan baska bir sey degil sahsimca.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Hocam geldikleri gibi giderler merak etmeyin :D
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
hiçbir açıklayıcı bişi göremedim atılan başlık foss
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
motorlarda ne tip var nede sağlamlık dandik oldukları tipinden belli..
bunlara para vermeyip gidip italyan ve japon ikinci ellere bakın gerçekten..
alırısnız 1500 e bunu 1000 lirada masraf edersiniz gelir 2500 e ama genede düzelmez satarkende 1000 lira etmez gidin cbr 125 r alın 2500 liraya 10 yıl binin bakımlarını adam gibi yaptırırsanız en aızndan nerde yolda kalıcam derdi olmaz ben ankara izmir trabzon ordu kastamonu gitmediğim yer kalamdı bir anahtar bile almadan yanıma...
www.sesofset.com
www.sesinoks.com.tr
Öncelikle herkese merhaba, adım Barış.
Ben de Lifanın LF250-B ve LF250GY-7 modelleriyle ilgileniyorum. Motorları görmek için Ulus'taki dükkanlarına gittim ve motorların daha gelmediğini öğrendim. 1 haftalık meraktan sonra lifan a modellerin ne zaman geleceği ve fiyatlarının ne kadar olacağı konusunda mail attım. Cumartesi olmasına rağmen hemen cevap yazmışlar fakat sonu istediğim gibi olmadı tabii. Gelen cevabı aşağıda yayınlıyorum umarım yeterli bilgiyi sağlar.
"Öncelikle teşekkür ederim.Sizin gönderdiğiniz mail konusuna da gelince şu an için üretimini yaptığımız motosikletler LF100-A LF125-5 LF150-9J Modelleridir.Bu modellerimizin fiyatlarını bayilerimizden öğrenebilirsiniz.Yalnız sizin sorduğunuz modellerin fiyatlarını size veremiyorum çünkü o modellerden getirmedik.Nedeni ise motosiklet sektöründeki EURO 3 standart’ı zorunluluğu geliyor o modellerim şu an itibari ile bu standartı geçemiyor.Genel merkezimizde bu modeller hakkında çalışmalar yapılıyor.Çalışmaların ne zaman biteceğini soracak olursanız önümüzdeki yaza tahmin ediyoruz. "
Ayıptır söylemesi ve yazması,ama söylemeden edemeyeceğim,ben zaten her cuma akşamı çorludan istanbul dönerken 120'den aşağıya düşmemeye çalışıyorum;çünkü yol anca bitiyor o hızla.biraz garip olmuş 120,160a rahat çıkar o makina bence.
Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)
Coğu kişi bilmeden yorum yapmıs buralarda.. Ben de bildiklerimi anlatayım;
Roadstar kullanan bir arkadasım var. Motoru ile cok memnun ve bir cok uzun seyahate cıkıyor...135 km/h aştığını bizzat ben biliyorum. Şu an cruiser tarzı bir motor alacak olsam ; Ya regal in T direksiyonlarından ya da roadstar alırım!
4oo CC lifana gelince; O hız tavsiye edlen hızdır. Mesela cbr 125 için de 120 dir fakat 14o yapabiliyor motor...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Lifanda çinde en çok satılan en çok tutulan motordur beyler..Tabi bu ölçü değilde..
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
lifan, çinin en büyük motor üreticisidir
sadece motosiklet değil araba hatta otobüs bile üretiyor
haa ortaya kaliteli birşey çıkıyor mu?
ben daha görmedim
buradaki modellere gelecek olursak 400cc chopper dışında yeni birşey yok
henüz gümbür gümbür gelemiyor yani
max hız 120 kmh fabrika verisidir, onun üstüne %10-20 daha fazla hız yapabilir aletler. 400 cc 30kwh bir motorun da 150 kmh i rahatlıkla aşabilmesi gerekir.
ayrıca çin malı motorlarla yaptığınızı sandığınız süratler doğru olmayabilir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)