satılık yarış tulumu kenan sofuoğlu hıç yakışık değil
Reklamlar
-
Herkese merhaba
kendi adıma kenan sofuoğlu hayranı ve yakın bır tanıdıgı olarak cok üzüldüğüm ve bır okadarda sınır oldugum bir koınuya rasladım ,
Dunya şampiyonumuz kenan sofuoğlu izmir pıstınde seyırcılere hatıra olarak verdıgı tulum u tıcarı maksatla kulanmak isteyen birisi satılığa cıkartmş ,
çok yazık sonucta orda yarısı ızleyen motor tutukunu bırısı boylasıne manevı degeri olan bir hatırayı nasıl satışa cıkartır anlam veremedim ,
bende zamanında sofuoğlun dan hatıra ozel eşyaları almıştım ,ama benım için manevi degeri çok yuksek olan bu eşyalar asla paha bıcılemedı bıcemezlerde ,
, Ayrıca şunuda belırteyım kenan sofuoğlu Avrupada bıle seyırcıye boyler jest yapmamıştı ,İzmir bir ilk tı ama malesef kıyemetı bılınmedı ,
Ayrıca burdan seslenmek ısterımkı Kenan sofuoğlu nun izmir de aracından çalınan kaskınıda sahıbınden.com koyalarsa sevınırım ,,
kendı düşüncem çok uzuldum ,
ben şahsen hıç mı hıç yakıştıramadım
saygılarımla kenan saruhan
http://www.sahibinden.com/yaris_tulu...QQdisplayitem?
Reklamlar
-
arkadaş değerini bilmemiş belki alacak olan bilir üzülme bence herşeyde bir hayır vardır
-
Adamın maneviyatı yokmuş ki değerlere saygısı olsun!....
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
-
-
Yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum, maalesef bu yozlaşmış zihniyeti gördükçe üzlülmekten başka birşey gelmiyor içimden..
-
Arkadaşlar ben hıc bır zaman kenan ın arkadaşıyım demedim ,hayranıyım dedım ,
birçok özel eşyasına ulaşmam zor olmadı ,bende çok sıkıntılı zamn yaşadım arabmı motor umu satmak zorunda kaldım ,
ama manevi degerı olan hıç birşeyı satmak aklıma bıle gelmedi hatta kenan ın dunya şampiyonu oldugu tulum da bende botlarıda eldıvenlerıde ,
inan ın 20 bin eurıo bile veren oldu aklımdan bıle gecmedı ,
bazı şeylerın maddı degerı olculemez
kenan saruhan
-
Motosiklet Eğitmeni
Kenan kafana takma abicim boyle seyleri.
Izmir'deki yaristan sonra,Kenan botlarini ve tulumunu tribunlere firlatmis.
Yani ozellikle hediye edilmis bisey degil.
Orda çekirdek satan birinin eline geçmis bile olabilir.
Hem boyle daha iyi olmus.
Kiymetini bilen biri satin alir da emin ellerde olur.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
coq adlı üyeden alıntı
Kenan kafana takma abicim boyle seyleri.
Izmir'deki yaristan sonra,Kenan botlarini ve tulumunu tribunlere firlatmis.
Yani ozellikle hediye edilmis bisey degil.
Orda çekirdek satan birinin eline geçmis bile olabilir.
Hem boyle daha iyi olmus.
Kiymetini bilen biri satin alir da emin ellerde olur.
aynen katılıyorum bencede üzülme arkadaşım değerını bılen alsın
-
aa ne kadar istiyomuş
-
22 Aralık 2009, 14:45
ne yazık ki artık herşey ca$h olmuş insanlar nelerini satmıyor ki tulumu satmasınlar hiç şaşırmadım ama bence de böylesi daha iyi olmuş değerini bilen bir hayranına gider umarım
yapılan saygısızlıktır,arabadan kaskı calındı dıyorsun düşünün artık ne hallere geldik milli gururumuza bile saygımız kalmamış,daha çok şey yapar bu yobazlar
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
-
22 Aralık 2009, 15:13
O ben de olacak var ya.. Baş köşeme koyarım.. Ama şimdi adamın içinde bulunduğu durumu da düşünmek gerekir..
-
22 Aralık 2009, 15:45
bende olsam ya kullanırdım kullanamıyorsam satardım çünkü ben uyuz oluyorum kendisine
-
22 Aralık 2009, 15:49
sternboy adlı üyeden alıntı
bende olsam ya kullanırdım kullanamıyorsam satardım çünkü ben uyuz oluyorum kendisine
neden uyuz oluyosun annem
-
22 Aralık 2009, 16:12
bi mobilet alcam üstünede bunu giyicem
-
22 Aralık 2009, 16:13
Niye konuşuyorsunuz insanların arkasından, hakaret ediyorsunuz. Herkes için maneviyat farklıdır. Sahibi belki hiçbir maneviyat görmüyor, görmek zorunda mı? Kime ne, ister atar ister satar.
Eleştirmek tamam ama, kimseye hakaret etmemeliyiz bence. Hele bu ortamda olmayan birine asla. Bu daha ayıp oluyor bence tulum satmaktan.
-
22 Aralık 2009, 16:22
ben olsam satmazdım.yanlız,bu satan arkadaşada öfkelenmezdim öfkelenmiyorumda.kendi görüşüdür saygı duyarım.
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
22 Aralık 2009, 16:24
Alıcak durumum olsaydı şahsen ben alırdım..
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
-
22 Aralık 2009, 16:41
o kadar garipsenecek bir durum değil ...
Bu krallığın tacı kask , tahtıda motordur.
"htmetin"
-
22 Aralık 2009, 17:03
Bence sen bu konuyu buraya açarak o ilanı veren şahsı muhteremin reklamını yapıyorsun. Kızdığını yakışmadığını söylüyorsun farkındamısın bilemem ama o kişi senin sayende popularitesini artırıyor. Kızmassan içimden geçeni söyleyeceğim ben biraz paranoyak güvensiz bir insanım bence o ilan sana ait gibime geliyor. Değilsede sakın kızma arkadaşım buda sadece bir görüş... saygılar...
[B]Uzunlarım Yanmıyor, Yol ver Geçeyim...:P:P[/B]
-
22 Aralık 2009, 17:14
ben tuluma değil de kaskın çalınmasına takıldım (tulumu elinde bulunduran arkadaşta maneviyet adına belki hiçbir şey yoktur. bunu bilemeyiz. bizi de ilgilendirmez zaten. etik olup olmaması tartışılır)
bre insan evladı niye çalıyorsun arabasından kaskı. salon erkegi çizgimi bozup küfretmek istemiyorum.
zaten sen içtenlikle kenandan kaskını istesen, kenan kaskını hediye ederdi.
botu tulumu da kaskı çalındıgı için fırlatmıştır tribünlere zaten. lanet olsun demiştir . tulum lanetli arkadaşlar. uzak durun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler