Hangi ampülü kullanmalıyım yardım lütfen...
Reklamlar
-
Suzuki AN 125 scooterimin farından hiç memnun değilim. Önümü zor görüyorum. Motorumda kullanılan orijinal ampül BA20D (Armut tipi 35+35 watt) Bu ampülü Far aynasına v.s. zarar vermeden daha çok aydınlatma sağlayan hangi ampülle değiştirebilirim arkadaşlar? H4 ler için falan duy kısmını değiştirmek gerekiyormuş sanırım. Xenon da aynı ama yapanları görmüştüm, acaba motora bir zararı olurmu bu tarz değişikliklerin? Yardım istiyorum arkadaşlar...
Reklamlar
-
gokayugur adlı üyeden alıntı
Suzuki AN 125 scooterimin farından hiç memnun değilim. Önümü zor görüyorum. Motorumda kullanılan orijinal ampül BA20D (Armut tipi 35+35 watt) Bu ampülü Far aynasına v.s. zarar vermeden daha çok aydınlatma sağlayan hangi ampülle değiştirebilirim arkadaşlar? H4 ler için falan duy kısmını değiştirmek gerekiyormuş sanırım. Xenon da aynı ama yapanları görmüştüm, acaba motora bir zararı olurmu bu tarz değişikliklerin? Yardım istiyorum arkadaşlar...
h4 tipi ampul takarsan hiç bir sorun çıkıcağını sanmam zira xenonda kullanabilirsin ama elektirik tesisatın nasıl onu bilmiyorum onu bir elektirikçiyle konuşursan akü kaldırırmı kaldırmazmı o sana söyler
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
-
aynı sorunu bende honda beat te yaşadım...
kısa vadede sorun cıkartmaz ancak uzun dönemde far aynasının döküldügünü,asırı ısınmadan dolayı renk farklılıkları olacagını ve son olarak akünün %100 bitecegini söyleyebilirim
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
-
extreme1925 adlı üyeden alıntı
aynı sorunu bende honda beat te yaşadım...
kısa vadede sorun cıkartmaz ancak uzun dönemde far aynasının döküldügünü,asırı ısınmadan dolayı renk farklılıkları olacagını ve son olarak akünün %100 bitecegini söyleyebilirim
Bu söylediklerin H4 için mi geçerli yoksa xenon için mi?
-
H4 için söylemiş. Xenonu hiç aklına bile getirme
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
-
akü ve şarj kurtarırsa xenonu tek geçerim
mavi ampule ve 55watt lık herhangi ampule kesınlıkle karsıyım
-
Uzun zamandır Osram kullanıyorum gayet memnunum. Tavsiye ederim.
-
dalyan_ adlı üyeden alıntı
Uzun zamandır Osram kullanıyorum gayet memnunum. Tavsiye ederim.
Benim ampülümde Osram ondan öncekide Philips idi. Performans alamıyorum. Acaba yükseklik ayarlarım falan mı bozuk ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler