"Motor alacağına o paraya neden araba almadın" diyenlere en güzel cevap ne olabilir ? sizce.. Eminim bu lafı duymaktan her motorcu bıkmıştır .. Sizin verdiginiz cevapları cok merak ediyorum doğrusu ..
"Motor alacağına o paraya neden araba almadın" diyenlere en güzel cevap ne olabilir ? sizce.. Eminim bu lafı duymaktan her motorcu bıkmıştır .. Sizin verdiginiz cevapları cok merak ediyorum doğrusu ..
http://www.akilli.tv/video/453769/Harley-Davidson-883-custom-ista.aspx
bir akşam elbet trafikte karşılaşıyorum duruyorum ve işte bu yüzden araba yerine motor aldım diorum
İYİ GELİŞMİŞ REFLEKSLER ŞANSTAN DAHA HIZLIDIR ;)
bizde araba olduğu icin neden araba yerin motor aldın diyn olmuyor...
cunku arabalarin 4 tekeri vardir.
RIDE or DIE
rüzgarı hissetmeyince tüm bedenimde giderken kaşıntı tutuyor bizzat doktor önerisiyle aldım de
eşşek hoşafdan ne anlar da denilebilir
Sorarlarsa Cevabım : Rahat Ol Onuda Alırız(:
"TayGuN"
"GuNControll"
"Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "
Kıskanma senin de olur de
dostum çok derin mevzular bunlar girince çıkamayız en iyisi sen arabanla takıl falan diye nazikçe yollanabilir ama arkadaşın dediği gibi "yaw iyiki söyledin ben bunu neden düşünemedim.helal olsun yaa" falan demiştim bende.eleman 1 dk bakakaldı güzel cevap.kendime göre akşamın en güzel cevabı seçiyom
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
"Var zaten"
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
kimseyi bilmem de ben motora kendimi biraz daha özgür hissetmek için biniyorum..
bu soruyu saçmalayanlarada cevabım genellikle..
ben motoru ulaşım için kullanmıyorum.. ulaşım motorun yan etkisi..
arabam olmadan 22000 liralık bir motor sahibi olmazdım heralde bir aile için öncelik araba olmalıdır...
böyle durumlarda karşıdakinin durumundan yola çıkarsın. ve soruya soruyla karşılık verirsin.
mesela:
-neden saç uzatıyorsun
-sen neden bıyık bırakıyorsun?
benim sıkça karşılaştığım bir sorudur.
- niye kazanamıyorsun KPSS'yi
- abi sen niye kazanamamıştın ya öss'yi
Dediğim gibi soruyu soranı şöyle bir kesip basın cevabı.
- Motora bu parala verilir mi usta ne yaptın sen?
- 100 liraya da telefon var koç. Neden 1000 liralık telefon kullanıyorsun
örnekler çoğaltılabilir.
ben ferrariden başka arabaya binmem onuda bu fiyata alamayacagım için bununla idare ediyorum dersen karşındaki biraz afallar sonrada magmayı boylar.
şööööyyyle suratına doğru boş boş ama öfkelenmeden bakıyorum,sanki suratına bakıp düşünüyormuş gibi.ardından sigaran varmı diye soruyorum.
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Bende arabanın bir ulaşım aracı oldugunu gidecegim yere kışın otobüs ya da taksiylede gidebilecegimi ama motosiklet kullanmanın bir tutku oldugunu soylesemde karşımdaki anlamaz yinede
" 4 teker bedenimi , 2 teker ruhumu taşır " ( alıntı : osmanka )
http://www.akilli.tv/video/453769/Harley-Davidson-883-custom-ista.aspx
anlayış farklı diyorum susup kalıyorlar, tabi arabada aile için bi ihtiyaç her ne kadar motoruda sevsek.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
ben de sahiden çok karşılaşıyorum bu soruyla.
herkese de motor erkek adam işi diyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)