"Motor alacağına o paraya neden araba almadın" diyenlere en güzel cevap ne olabilir ?
Reklamlar
-
22 Aralık 2009, 17:40
bu niyetle sorduğunu hissettiklerime motorun fiyatını zaten abartarak söylüyorum. "ooo, çok para" diyene "hele sen bu korumalı kıyafetlerin fiyatını bir duysan" diyorum. "o parayla araba alınır" cevabını alınca da; "arabam zaten var, onun yeri başka bunun yeri ayrı" cevabını veriyorum.
Reklamlar
-
22 Aralık 2009, 17:52
Orgazma Dudak Büktürür
-
22 Aralık 2009, 18:22
motora binemiyorken bende senin gibi düşünürdüm dersin,bu arada arabanın camını açıp motorumun fiyatını soran araç sürücüleride olmadı değil.hatta bir otobüs şoförü vardı beni görünce adam gaza geldi.sıyrıl aradan sıyrıl diye işaret yapıyor kalkıp koltuğundan.çok komikti
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
-
22 Aralık 2009, 18:47
bu gün benzinlikte bi abimizin vergiği cwp çok hoşuma gitti. ama bi okadar da onları ürküttü
cewap şu (sen hiç moruna sıkışıp yanan birini duydun mu?) adamlar aradan çıktılar inanmazsınız
İYİ GELİŞMİŞ REFLEKSLER ŞANSTAN DAHA HIZLIDIR ;)
-
22 Aralık 2009, 18:55
Bu soruyu sormalarındaki asıl sebep aslında içten içe size olan hayranlıklarını kanıtıdır.
Aslında onlar istiyor motora binmeyi ama siz deki Güven Özveri Tecrübe onlarda olmadığı için binemiyorlar. Aşağılık kompleksi gereğide yapamadığını aşağılayarak kendini avutuyorlar Eğlenin onlarla boşverin takmayın kafanıza.
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
-
22 Aralık 2009, 19:39
Ben hep armut ile elma karşılaştırılamaz diye cevap veriyorum. Sonra tabii iş arada ki farkı anlatmaya gidiyor
-
22 Aralık 2009, 19:48
-
22 Aralık 2009, 19:51
-
22 Aralık 2009, 20:24
arabada varda bunun yeri ayrı be abi.... şeklinde cevaptan sonra genelde bi soru daha soramıyorlar
-
22 Aralık 2009, 20:31
CengizhanD adlı üyeden alıntı
Kış gelince arabayı özlemiyorum diyen yalan söyler
antalyadaysa demezz..
-
22 Aralık 2009, 20:42
-
22 Aralık 2009, 21:33
valla ne diyim gecen babam la bır yere gidiyorduk kırmızı ışıkta durduk sol serite bir bmw 5.20 durdu herkes arabaya bakıyordu arkadan bir cbr 600 rr geldi siyah renk hemde makina rolantıde calısıyor milletın ağzı acık kalıyor ara ara bir vın vın cekıyor millet coşuyor işte o an dedım kiiiiiiiiiiiii motorun arabadan (bmw) den farkı buymus demek dedım ...
-
22 Aralık 2009, 22:30
ben olsam altımdada 1000-1300 lük bi motor olsa ''sen hiç istanbul trafiğinde saatte 280km/h la gidebilmenin zevkine vardınmı?'' derdim :D:D
-
22 Aralık 2009, 22:44
"Motor alacağına o paraya neden araba almadın"
"Bu konuyu neden merak ettiğini" sorun. Herhalde sizden daha akıllı ve daha iyi düşündüğünü söyliyemeyecektir.
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
-
22 Aralık 2009, 23:00
motorda nasıl bi zevk varsa arabada var olsun biimpreza wrx yada wrx sti bak ozman motr yanın da ne halt kalıy gör:D
-
22 Aralık 2009, 23:03
CengizhanD adlı üyeden alıntı
Kış gelince arabayı özlemiyorum diyen yalan söyler
mesela ben tam aksine dediğin gibi kış gelince daha iyi oluyor,
neden arabayı özleyeyim ki,
benim işim eveime 20 km uzaklıkta,
ve hergün araba ile giderken araba sıkılıyorum, kışın trafigi ve istanbulun yolları, bilen bilir.
çekemiyorum artık, 20 km yolu 15 dakika da alacağıma neden 1 saat de alayım.
bana soran oldu hatta sormaya da devam edenler var,
mesela sana para çıksa ne yaparsın diyenler oluyor, hemen motosikletin kralını alırım diyorlar,
araba al onun yerine diyorlar,
inadına araba almam diyorum, ancak kıllık onlara için içinde zaten o kadar para olunda en büyğünden bir cip alırım herhalde.
-
22 Aralık 2009, 23:29
ya arkadaşlar hadi o paraya araba alırdın niye araba almadın demelerinden de vazgeçtik tamammı!
Motosiklet benim için bir tutkudur burası tartışılmaz.
Ama aynı zamanda motosikletin bir diğer amacıda motosikletine göre ekonomikl oluşudur! Fakat kıvraklık konusu ise hiç bir motosiklette tartışma bile yaratmaz!
Bakın ben hergün akşam motosikletimle şehir dışına çıkıyorum, ve gecesinde de geri dönüyorum. yani günde nerden baksanız enaz bi yüz-yüzküsür km yol katediyorum. Ve bu eylemimi yazın sıcağında kışın dondurucu soğuğunda yağmurunda çamurunda fırtınasında yapmaktan geri kalmıyorum.
Ve bana ne deseler beğenirsiniz.
Yaaav araban yok mu yaa, arabayla gidip gelsene! Motorla gidiyon sende!
diyorlar!
bakın bide bunu böyle söyliyenler var!
''Yav aslında var ya emre, aslında sen bu motoru satıp bi araba alabilirsin aslında ha, alsana bitane şahin mahin yaa! (ki arabamda var yani)
Aaabi bunlar adamı deli eden ve günden güne türemiş mantar gibi karşıma çıkan insan tipleri!
Bende bana arabayla gidip gelsene diyenlere,
'''zaten bizim evdeki çeşmeden su yerine petrol fışkırıyordu''' diyorum.
hattaa evde leğen meğen kap kaçak varsa getir doldurda yazık boşa akmasın! diyorum,,,
Yav halbuki bu soruyu sorabilme zekalarına sahiplerse, bizimde eşşek olmadığımızı anliyacak kapasiteyede sahiplerdir diyorum yaa.
Zaten bende eşşektim tamammmı, yav hele bi gidekte bu soğukta önce bi soğuk yiyek hasta olak, hatta kısmet olursa da şöööyle yağmurlu bir günde fırtınayla karışık güzelcede bi düşek oramızı buramızı kırak, hatta olmadı ölek diyorduk!!!
Ama şunuda yinede söyleyim! Babam petrolcüler kralıda olsa, evde su yerine petrolde aksa yine motor yine motor! İnat değilmi motor işte yaa
Kusura bakmayın biraz fazla sinirlendimde bu sefer
-
22 Aralık 2009, 23:54
4 teker trafik te delikanlıyı bozar hocam
-
23 Aralık 2009, 00:18
Endurocu01 adlı üyeden alıntı
4 teker trafik te delikanlıyı bozar hocam
öyle deme aabi!
Anlamazlar!
peki şimdi iki tanesini söküptemi mü trafiğe çıkacaaz diyenler olur
-
23 Aralık 2009, 00:31
Arabam var
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler