"Motor alacağına o paraya neden araba almadın" diyenlere en güzel cevap ne olabilir ?
-
22 Aralık 2009, 01:14
Zaten arabam vaar dediğimde.. Bunu almasaydında daha iyi bi araba alsaydın diyenler oluyor..E zaten arabam kötü değil diyorum..Olsun daha iyisi olurdu diyorlar..Onlara en kısa zamanda arabamıda satıp daha iyi bi motor alacağımı söylüyorum...O zaman nedense susuyorlar
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
Reklamlar
-
22 Aralık 2009, 01:17
Ben "Arabam var" Diyorum... Şey gibi Kalıyorlar
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
22 Aralık 2009, 01:17
samımı olmadıgın bırıne sananede dıyebılırsın :D
-
22 Aralık 2009, 01:18
mehmetay18 adlı üyeden alıntı
Zaten arabam vaar dediğimde.. Bunu almasaydında daha iyi bi araba alsaydın diyenler oluyor..E zaten arabam kötü değil diyorum..Olsun daha iyisi olurdu diyorlar..Onlara en kısa zamanda arabamıda satıp daha iyi bi motor alacağımı söylüyorum...O zaman nedense susuyorlar
yuhh ya motosiklete karşı boyle bi antipati anlamıyorm dogrusu
http://www.akilli.tv/video/453769/Harley-Davidson-883-custom-ista.aspx
-
22 Aralık 2009, 01:21
bu soruyu bana da çok sormuşlardı çıldırtırlar adamı bunlar. alırsam alırım sana ne.
-
22 Aralık 2009, 01:21
zamisli adlı üyeden alıntı
yuhh ya motosiklete karşı boyle bi antipati anlamıyorm dogrusu
maalesef durum böyle dostum :(
Tabi bunun yanında bizim gibilerin sempatisinide es geçmemek lazım
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
-
22 Aralık 2009, 01:29
ben işciyim kardeşim inşaat işcisi hemde ben stresimi arba ile atamıyorum
mütahitin havasını elemanların dırdırını ancak motrun üztüne oturubca atıyorum ben bir başkası oluyorum o andan sonra işci mustafa motora binceye kadar motorumla gezerken unutmak istiyorum hatta kim olduğumu bile düz mantık biri olamk istiyorum gaygı tasa olmadan biraz gezebilirsem benden mutlusu yok tur inanaın
bunalınca b,raz gezmek iyi geliyor ban a kafamı dağıtıyorum
bana iyi yönde harika dostlukların içinde iş stresini unutturan bir hobi
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
-
22 Aralık 2009, 01:30
bana genellikle benzinlikte soruyolar abi bi araba parsı yaw naptın ...sonra ama bunun keyifi başkadır diyolar ama sanki ben zenginmişimde 14 binliralık motora biniyom gibi bakıyolar ..sonra soru şu yanındakine kaç saatte iner bizim köye bu yaw
-
22 Aralık 2009, 01:33
regal adlı üyeden alıntı
ben işciyim kardeşim inşaat işcisi hemde ben stresimi arba ile atamıyorum
mütahitin havasını elemanların dırdırını ancak motrun üztüne oturubca atıyorum ben bir başkası oluyorum o andan sonra işci mustafa motora binceye kadar motorumla gezerken unutmak istiyorum hatta kim olduğumu bile düz mantık biri olamk istiyorum gaygı tasa olmadan biraz gezebilirsem benden mutlusu yok tur inanaın
bunalınca b,raz gezmek iyi geliyor ban a kafamı dağıtıyorum
bana iyi yönde harika dostlukların içinde iş stresini unutturan bir hobi
vaaay çok güzel anlatmışsın ..tabi herkes ayni duygularıpaylaşıyor seninle eminim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:31 ----------
YÖRÜK adlı üyeden alıntı
dostum çok derin mevzular bunlar girince çıkamayız en iyisi sen arabanla takıl falan diye nazikçe yollanabilir ama arkadaşın dediği gibi "yaw iyiki söyledin ben bunu neden düşünemedim.helal olsun yaa" falan demiştim bende.eleman 1 dk bakakaldı
güzel cevap.kendime göre akşamın en güzel cevabı seçiyom
bence şimdilik en iyisi bu
-
22 Aralık 2009, 01:45
Motosiklet bir tutkudur ,herkes o tutkuya sahip olamaz. Fakat otomobil bir tutku degil sadece bir araçtır...
Hayata Vizö'RR'deN Bakmak AyrıcalıktıR...
0 Rh (-)
-
22 Aralık 2009, 01:45
-
22 Aralık 2009, 01:54
-
22 Aralık 2009, 02:09
Çağdaşlık + otopark + benzin + trafik sorunu yok + tutku = motorsiklet
Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11
-
22 Aralık 2009, 02:24
Kış gelince arabayı özlemiyorum diyen yalan söyler
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
-
22 Aralık 2009, 02:26
giriyon içine açıyon sıcacık klimayı ama moto ve arabayi ayni sinifta kıyaslamamak lazım bence... otobüsle git araban yoksa orası da sıcacık
-
22 Aralık 2009, 02:29
zamisli adlı üyeden alıntı
"Motor alacağına o paraya neden araba almadın" diyenlere en güzel cevap ne olabilir ? sizce.. Eminim bu lafı duymaktan her motorcu bıkmıştır .. Sizin verdiginiz cevapları cok merak ediyorum doğrusu ..
çok kolay bu sorunun cevabı olmasa bile arabamda var diyeceksin,
dumura uğrayıp kalacak...
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
22 Aralık 2009, 02:29
Trafikte 500.000'lik arabalara acıyorum ben,soğuk falan da olmuyor kar-buz olmadıkça arabayı at kenara.
-
22 Aralık 2009, 02:30
en nefret ettim söz o paraya araba alınır diyorlar bende diyorum zaten arabam var olsun sen gene o paraya araba alsaydın diyor diyorum kullanmak istemiyorum araba kısın bu gitmez diyor neden diyorum yagmurda gidermi diyorlar :D tabi o ara benim arıza lambası yanık kaldıgından haklısın gitmez bu kuru hava icin üretildi diye uzayıp gidiyor muhabbet her defasında
[I]suzuki gsr 600...2009[/I]
-
22 Aralık 2009, 02:55
slm
Slm zevk renk dil din ırk bide motosıklet tutkusu tartışılamaz ve cevap basit
(yamaha R_1) 0dan-100 km hıza 2,4 sanıyede çıkabılen bı arac olmadıgından motosıklet alıyorum, ama araba almak hıc aklıma gelmemıstı keske bana daha önce soyleseydınde motor almasaydım bak ben akıl edemedım ama sana söz veriyorum.verdiğin bu fikir için MEYDANA HEYKELİ DİKİLİP ALTINA KÖPEK BAGLANACAK ADAMMISIN Sen neymıssın be abi !!!!!!!!!!!!!!!!
-
22 Aralık 2009, 02:59
güzel bir ulaşım aracı motosiklet. şehir içinde avantajlı. bugün arabayla 30 dk takıldığım trafikte 15 dk bile beklemedim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler