1 Ocak 2010 tarihinde bir etkinlik yapılacağını duydum, gerek arkadaşlarım gerekse diğer motosiklet sitelerinden.
böyle bir etkinlikten haberi olan varmı?
1 Ocak 2010 tarihinde bir etkinlik yapılacağını duydum, gerek arkadaşlarım gerekse diğer motosiklet sitelerinden.
böyle bir etkinlikten haberi olan varmı?
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
Ne bu etkiinlik, detayları varmı?
GKN MOTORS
Her sene olduğu gibi, bu sene de İstanbul'daki tüm motorculardan biraz çılgın ve yılbaşı ertesinde sabah kalkabilenlerin Too Stup! Grin , yaptığı, Çılgın sürüşü gerçekleştirmek üzere: ( Orijinal davet yazısından alıntıdır)..
Bu yıl Onikincisi yapılacak olan OMM Mad Run (Deli Sürüşü) ile yeni bir motor yılını açıyoruz.
Bir inanışa göre yılın ilk günü ne yaparsanız, bütün yıl aynı şekilde devam edermiş. 2010’da bol bol motor sürmek istiyorsanız, 01 Ocak’ta bize katılın.
Bu deli sürüş her yıl olduğu gibi hava durumu nasıl olursa olsun, yarım günlük kolay ve kısa bir parkurda yapılacaktır. Geçmişte güzel, çok güzel ve çok kötü 01 Ocak’lar yaşadık. Umarız bu yıl hava motora binmeye müsait ve yağışsız olur. Unutmayın, Kötü hava yoktur, kötü kıyafet vardır. Hava nasıl olursa olsun sizleri bekliyoruz.
Adından da anlaşılacağı gibi bu deli sürüş hava koşulları nasıl olursa olsun yapılacaktır. Kar yağması durumunda daha kısa ve tehlikesiz parkur tercih edilecektir.
01/01/2010 Saat 10:00
Istanbul
Buluşma / Meeting : Kavacık Ford Bayisi önü
Rota / Route : Kavacık- Şile, (Grup sürüşü yapılmayacak olup , Kavacıktan sonra Şile de tekrar buluşuyoruz , herkes kendi sürüşünden sorumludur).
Not: benim yazım değil başka siteden alıntı...
Sabah 10 mu,gerçekten de deli olmak lazım
Gece 10 damı gidilseydi? Yol yapmak icin zevkli bi bahane. Soğuk olmassa keyifli olabilir
O saatlerde daha eve yeni girmiş uyuyo olurum herhalde
Zaten İstanbulda değilim
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
GKN abi riva sahipsiz kaldi desene
etkinliğin ismi yakışmış. akıllı adamın işi değil.
yılbaşı diye birşeyden sonra ne yaparsan bütün sene öyle gidecekmiş demek.
bunun kim neresinden uydurdu çok merak ediyorum. ha bir de kırmızı meselesi var hiç girmek istemiyorum.
gidenin yolu açık olsun.
can't be worried about that shit. life goes on man.
kar olsa da gidilecek,yağmur-çamur olsa da gidilecek... deli işi
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)