arkadaşlar ben moto kurye olmak istiyorum yardım :)
-
10 Mayıs 2010, 00:24
jawa adlı üyeden alıntı
Nasıl yani? İkinci iş olarak mı yapacaksın, yoksa gündüz yatacakmısın anlamadım?
Bu arada crx motordaşmışız, renklerde aynı.
2. iş olarak yapmayı düşünüyorum.zaten iş çıkışı kendi motorumla geziyorum.
böyle yaparsam hem motorum eskimez hem ekonomime katkı olur :D
siyah ybr. istanbula en yakışan motor bence
jawayı da çok severdim eskiden.benzin ucuz olsa direk bir 350 ogar çekerdim altıma
Reklamlar
-
22 Mayıs 2010, 21:51
Bende düşünüyorum bu aralar baya bilgi var forumda fakat genellikle kış ile ilgili bu mevsimde izmirim lüks semtlerinde problem olurmu ki paket servis
-
23 Mayıs 2010, 15:01
Başka cevap yokmu arkadaşlar?
-
arkadaşlar başka iş yapın ben yıllardır bu işi yapıyorum ve şu an sırf bu işten kurtulmak amacı için açık ögretim okuyorum kimselere tavsiye etmem
-
Vasıfsız iş olarak görülüyor motokuryelik, halbuki git Abd'ye Avrupa'ya belki en karizmatik iştir.
-
bende de ehliyet olduğu için yemek yemeye gittiiğim kebab çı teklif etti aylık 900 sigorta motor ondan zaten şehir içi olduğu için servis gereksiz fakat bu havada işsiz kalmadığım sürece gittmem gitsem bile boş kalmamak için orada çalışırken başka iş ararım yani açıkçası trafikteki canavarlara fazla dayanacak sabır yok bende olanları da allah korusun kuryelik zor iş
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
kuryeliği sezon işi olarak yapılmasını öneririm...kışın bu işi her adam yapamaz...çok güçlü bir bünye ve sabır ister...kışın bu işi yana da helal olsun derim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
kuryeliği sezon işi olarak yapılmasını öneririm...kışın bu işi her adam yapamaz...çok güçlü bir bünye ve sabır ister...kışın bu işi yana da helal olsun derim...
sana kesinlikle katılıyorum....
ama laf olsun torba dolsun iki satır motosiklet sevdam var birazda kuryelik yapayım diye bulaşmaya gelmez 100 kere düşünüp 1 kere karar vermek lazım velasılı zorrr zanaat ...
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
04 Mayıs 2011, 18:19
canercamalan adlı üyeden alıntı
aynen bende 7 aydır ptt deyim hala da ptt deyim ama şuan motorlar acayip derecede dökük durumda motorları değiştirirlerse ptt de devam edeceğim büyük ihtimal
şu an kurye alımı varmı oraya?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler