evet tamam arkadaslar o zaman ilk fırsatımda bir burger kıng subesıne kapak atmak olucak cok tsk ederım 770 maas artı 50 ole bahsısle ortalama neye gelır ustalarar aylık :D
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
bu mevsimde yapılıcak iş değil kesinlikle vazgeç diyorumm
buyur buradada bir yazım var bunu okumanı tavsiye ediyorum daha bu gece yaşadım bu olayı ..! elim kolum dondu debriyajı sıkamaz hale geldim gerisini sen oku ve düşün ama kesinlikle yaplılıcak şey değil ! heleki bu kış gününde!
http://hyosungfanclub.com/forum/showthread.php?t=1100
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
Arkadaşlar formu baştan sona okudum ama bu ptt ye girme olayını anlayamadım yani gitip başvuru yapıp girebiliyoz mu yoksa kpss felan var mı bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim
çok kötü bir ortamdayız...ALLAH hepimize yardımcı olsunnn...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Bu tip konuların değerlendirilmesi görecelidir arkadaşlar.. Şimdi burada yazılanları okuyun yağmur yağarken motora binersen tabiki ıslanırsın. Hatta daha çok ıslanırsın, normal yürümekten.. Kardeşim, yağmurda yola çıktın tamam..Donanımın olacak ona göre korunacaksın...O kadar şakır şakır yağarkende sürmeyeceksin.. Biraz akıllı olacaksın..Var mıdır şakır şakır yağmur yağarken pizzayı 30 dk da götürmediği için işten atılan kurye..?
Tabi zor kuryelik kolay demiyor kimse...Ama insanlar yerin altında kömür çıkarıyorlar.. O daha da zor.. Hanigisi zor diye topik açsak bence yerin altında çalışma daha zor..
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
Abi ben matbaadada kuryelik yaptım pizzacıdada..Mantıklı bi işmi aslında değil..
Ama şuan kendi yerim olmasa gene yapıcağım iş o.
Neden ? Bi mesleğim yok az biraz silahtan anlarım..Avcılar Silah Dünyasında stajyerlik yaptım hepsi bu.
Yani bende isterim elim iş görsün her haltı yiyim ama olmayınca olmuyo..
Bu arada şuan istanbulda değilim.
İstanbulda bulunduuğum yerdeki en baba kebapçı 600 tl veriyordu
Yabancı firmaların olanakları daha avantajlı oluyor ve kurye olarakta kalmıyosun..
Domino'sta çalışırken 3 kademe sınav var girdikten 3 ay sonra bi sınava tabi tutuluyorsun..
Kıdemli çalışan gibi bişey oluyosun..Tabi kitaplarını veriyorlar sırf Domino'sla ilgili..
2. sınav vardiye müdürü
3.sınav Müdür.
O verdikleri sertifakaylada istediğin Domino's'a giriyosun ve işe almama gibi bi durumları yok
Yağmurda yağsa taşta yağsa müşterinin insafına kalmış..Ama yağmurda geç kaldın diye hiç bi müdür senden para kesmez..
Çünkü ya gittiğin yer uzaktır telefonda 3o dk garantimiz yoktur der..
Yada pizzayı yapan hatunlar dedikodudan pizzayı fırına atmayı unutmuşlardır
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
usta müdürlük kağıt üstünde...gerçek bir satış müdürü kariyerini bırakıp kurye olmak istemez...Bimeks ..Teknosa..veya Evkur gibi gaydırı guppak yerlerde sen müdürsün diye reyonların başına dikiyorlar al sana müdür... asgari ücrete talim ettiriyorlar...eşe dosta sağa sola müdürüm dersin ama işin iç yüzü bu...
ona bakarsan bende şoförüm ama Ulaştırma ve Lojistik Destek Müdürü diyebilirim...
sekreterlere Yönetici Asistanı...
Ofisboylar...İdarei İşler Sorumlusu sen nasıl göstermek istersen kartvizit bile bastıran var müdür diye...çok ucuz kartvizit bu arada...
arkadaş galiba çalıştığı yerde bunalmış...bi çıkış yolu arıyor napsın...
Güvenlik konusunda ise...19 yaşından gün almışlar silahsız sertifika alabilir..ilkokul mezunu bile olsa...
22 den gün almış ve lise mezunuysan silahlı sertifika alabiliyorsun...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Arkadaşım mete_han ne güzel anlatmış.
İstanbulda yaşayan insan olarak buranın kanunsuz kuralsız trafiği seni hiçmi darboğaz etmiyor. İnsan keyfen dolaşmaya çıkacak olsa bu çileden bir an önce kaçmak istiyorken sen nasıl bir sabırla gün boyu buna katlanacan. Ya bu işin belasını ve zorluklarını hiç düşünmedin mi. Gençsin dinamiksın. Sana gideceğin her kapı açıktır. Biraz araştır. Kurye olmak kolay.PTT veya kargo şirketleri seni geri çevirmezler sanırım.
Tabi ki bu arada bu meslekteki arkadaşlar alınmasınlar. Mesleğin zorluğu açısından böyle bir yorum yapıyorum.
..diye bir soru gelmiş ama cevabı gelmemiş.Ben de bunu merak ettim.Yahu ptt kpss ile eleman almıyormu?Motorlu kuryeler dağıtıcı kadrosundan ayrı mı alınıyor?Zira dağıtıcılar kpss ile alınıyor ve hatta içlerinde üniversite mezunları var.Ptt kargo da çalışan arkadaşlar var forumda anladığım kadarıyla.Lütfen ayrıntılı cevap yazabilirmisiniz.
İzmir'de ecza deposu kuryeliği hakkında bilgisi olan var mı?Ücretler, çalışma saatleri ve günleri, başvuru adresleri nedir?
eşşek şakası işte...ama sen ortaya çıkmıcan asla...ama matbaacı kankin varsa durum çakılır dabi...
canercamalan kardeşim alınmasında bu tarz işler dış kapının dış mandalı olmanın dayanılmaz hafifliği gibi zor yükler bindirir insana...okumamanın bir baltaya sap olamamanın sonucudur...he part tıme yaparsın harclık çıkarmak için yaparsın ama bu işlerle ev geçindirenlere Allah sabır versin...siz Kargocuların neler çektiğini bilirmisiniz...zorunda zoru var...Allah asıl onlara kolaylık versin...
istisnai olarak kral bir işyerinde kuryelik yapmakda var mesela...klas bir şirkette...güzel paralarla....ama çok istisnai...ama işsiz kalsamda bu işleri yapmam..nedenmi...çünkü sağlığımı kaybetmek istemem...sertifikayıda bundan aldım zaten...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)