Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bir Sorum Olacak

REKLAM ALANI

Motosikleti
    150RF
    Merhabalar arkadaslar,
    babamla tv e bakarken motoyarısı gorduk ve babamda neden yarıslara katılmıyorsun veya egıtım almıyorsun dedı aklıma takıldı bakıyorum cevremıze 10 yasındakı cocuklar bıle yarısıyor pıstlerde veya 50 yasındakı ınsanlar yarıs motorum yok 150cc scooterım var ve A2 ehlıyetım yasım 18 vıteslı motor surmeyı bılıyorum. ıstanbulda boyle pıstde yarıs motoru egıtımı nasıl alabılırım veya yarısabılırım neler gerekıyor bole yarıslara gırmek ıcın lısansmı gerekır ne gerekır bole bır pıst ve motoruyla bırlıkde egıtım verebılcek nerelerı var acaba? sponsor veya turkıye motorsıklet federasyonu sponsor oluyormu kısaca neler yapmak lazımdır? cok ozenıyorum oyle yarısları gormeye ve katılmaya yavas yavas katılmak ısterım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    aparat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    sanırım buradan bir bilgiye ulaşabilirsin ama eğitim işi uzun süreç isteyen bir iştir

http://www.tmf.org.tr/lisans.php
    ...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
    Drift Religion

Motosikleti
    150RF
    Alıntı aparat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sanırım buradan bir bilgiye ulaşabilirsin ama eğitim işi uzun süreç isteyen bir iştir

http://www.tmf.org.tr/lisans.php
    Tabı zamanla bakalım bılgı topluyorum ve sızden cvplar beklıyorum ne gerekır ne yapılır ıste tesekkurler bakıyorum sıteye

Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Baban takdir edilesi bir insanmış..Saygılar buradan..
    Bende bunu yazayım

CBR700F - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Marauder
    Bende düşünüyorum aslında sonuç çıkarsa banada bildirirsen sevinirim.
    Bu krallığın tacı kask , tahtıda motordur.
    "htmetin"

Motosikleti
    150RF
    Sagolun beylerde Bunun ıcın maddı seyler cok arastırdım.
    Oncelıkle federasyondan lısans alınıyormus o pek pahalı ve zor bırsey gozukmesede. 125cc veya 600cclık sekmentlerde yarısılıyor 125cc veya 600luk alet almak lazım ve tulum cızme kask olması gerekıyor kesınlıkle. bıde bunun ıcın hep antreman yapıp ve yarısları takıpetmek gerekıyor ıstanbuldan sehır dısındakı pıstlere gıtmek ugrastırıcı. ama yınede aklıma yattı bakalım su öss donemım gecsın buyuk ıhtımal bır 125cclık guzel alet alıp katılmayı planlıyorum merak ettıgım sey bu yarıs kazandıkca para alınıyormu acaba?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler