direksiyon sınavının kesin tarihini bilen war mı?
herkes başka bişiy sölüyo kafayı yicem
direksiyon sınavının kesin tarihini bilen war mı?
herkes başka bişiy sölüyo kafayı yicem
burada anasayfada yazıyor 16-17 ocak diye..
http://www.ehliyetsinavsonuclari.com/index.htm
Benim sınav yarın. Daha dün gittim kursla görüştüm sınav giriş belgesini aldım. Kendi motorumla girebileceğimi söyledi. En önemlisi hava yağışlı olursa ne olacak dedim. Yapacak bişey yok, sınav yapılacak dedi.
Ben nerden baksan 15 yıldır motor kullanıyorum ama şu slalom işi canımı sıkıyor doğrusu
MoToSikLeT KuLLaNMaK BiR TuTKuDuR.
::tutkuy::
Ben 31'inde gireceğim eskişehirdeyim... dün konuştum sürücü kursu ile...
Sex Speed Money...
selamlar
aynı haberi bende benim hatundan aldım. O da 26 aralıkta girmişti yazılı sınava.Nette 16-17 ocak diyo ama ona da 30 Ocak demişler.Bende anlamadım git sor dedim ama daha haber gelmedi.
Bu arada bana da kendi motorunla gel demişledi. Ben gitmedim yolda sorun olur diye ama şerefsizler motor bile getirmemişler( sanırım motorları yoktu) bende oradan birinin scooterinı alıp kullnadım şöyle boş mekanda iki tur attım zaten hakeler bana bakmıyorlardı bile. geçtim gittim
GSM : +90 532 604 4810
mail:gokhanturker@yahoo.com
MSN:gokhanturker79@hotmail.com
Bizim burda 24 ocakta olucakmış şimdi aradım kursu ordaki bayan söyledi hafta içi gel sınav giriş kartını al dedi
Ayrıyetten dediki vitesli motor kullanmayı biliyormusun Bende dedim kendi motorum var
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
15/01/2010 saat 11:15'de aradım.sınavlar Türkiye genelinde 30 veya 31'de yapılacakmış
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
ben kursa sordum arkadaşlar 22ocaktan sonra başlıyor direksiyon sınavları
Benim Direksiyon sınavımda Motosiklet direksiyon sınav alanı ayrıydı. Starbilize bir yoldan Acemiler için dik sayılabilecek bir rampa asagı ve hem sonunda sola dogru donen bir viraj. Buradan asagı iniyorsun (Asıl sınav alanına) sona kadar git gel dedi. Kavsaklar dailık var ve her iki ışıkda kırmıza (Yani surus esnasında dur kalk yapmanı istiyor) Sonra pist sonundan dondum geldim. İndigin rampadan tekrar cık tamam... Unutmadan ben sınava kendi motorum ile girmiştim.
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
Sınavda olanları arkadaşlar yazmışlar.. Orda sadece motorsiklet hakimiyetine bakılıyor..
Ama ondan önemlisi şehir içinde motorsiklet kullanabilmek için sürüş eğitimi ve ardından trafiğin az olduğu saatlerde eğitim şart... Ben pazar sabahlarını tavsiye ederim.. Yoksa ehliyet almak formalite hemde sulandırılmışından... Sınava scooterla git gir.. Ne olacak...
Lütfen ciddiye alalım...
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
kendi motorunla girebiliyorsun ben alırken bazılarıda kendi motoruyla gelmişti sınava.100 metre gidip hunilerin arasından geçiyorsun sınav bitiyor bu kadar.
benim dersler 1 şubatta başlıcakmış sınavı ne zaman olacağım belli deil bu iş çok canımı sıktı
bende sınavı beklıyorum ve bu ıs cok uzadı allah sabır versın
sınav sadece hunilerin arasından geçerek oluyor ama aynalarını kontrol et hunilerin arasından slalom yapmaya geçerken sinyal ver.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)