Hyosung gt250r ve Kawasaki ninja250.
Reklamlar
-
Merhabalar.Ben iki ay önce honda beat aldım ve çok memnunnum.Daha motorun tadını yeni yeni almaya başladım.Sizlere sorumşudur.İleride Sport bir model almayı düşünüyorum.100 cc de başladığım için 250 cc de bir motor alacağım.Tercihlerim başta Hyosung GT 250r ve Kawasaki ninja 250 r bunları kullanan arkadaşlar varsa bunların fiyat,performans,ne kadar yaktıkları,servisleri,vites geçişleri,debraj yumuşaklığı vs. vs. gibi konularda bilgi verebililirler mi?Yapacağınız yorumlar için şimdiden teşekkür ediyor,tüm motor kullanıcılarına kazasız belasız sürüşler diliyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:25 ----------
Hiç kullanıcı arkadaş yok mu ya?Bir yardım edin.
Reklamlar
-
40 gün cbr125 kullandım.. sarmadı, sıkıldım ve sattım...
4 ay önce gt250r aldım... ve bugün karar verdim, satıyorum. ama sıkıldığım için değil. amacım model yükseltmek. bu yaz (iş ev) dışında gideceğim en kısa mesafe İst-Yalova.. İst-Erzurum bile düşünüyorum. ve gönlümde yatan 600f sevdası. bakalım, hayırlısıyla önümüzdeki bahar denk getirebilirsem 600f düşünüyorum.
Ninja'yı bilmem ama ben GT250R'yi anlatayım sana.. eğer fazla sıkmazsan boğmazsan güzel makina. sen onu üzmezsen oda seni üzmez. geçenlerde trafikte kaşınan BMW ile denedim. 140'a kadar iki adım öndeyim. zaten motorun son basacağı 170-175 gibi bişey.
eğer sende ilerde 600cc düşünüyorsan 2.el temiz bir gt250r al derim.
-
Hyosung gt250 r
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:36 ----------
Kawasaki Ninja 250 r
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:37 ----------
gkhnkzy adlı üyeden alıntı
40 gün cbr125 kullandım.. sarmadı, sıkıldım ve sattım...
4 ay önce gt250r aldım... ve bugün karar verdim, satıyorum.
ama sıkıldığım için değil. amacım model yükseltmek. bu yaz (iş ev) dışında gideceğim en kısa mesafe İst-Yalova.. İst-Erzurum bile düşünüyorum. ve gönlümde yatan 600f sevdası. bakalım, hayırlısıyla önümüzdeki bahar denk getirebilirsem 600f düşünüyorum.
Ninja'yı bilmem ama ben GT250R'yi anlatayım sana.. eğer fazla sıkmazsan boğmazsan güzel makina. sen onu üzmezsen oda seni üzmez. geçenlerde trafikte kaşınan BMW ile denedim. 140'a kadar iki adım öndeyim. zaten motorun son basacağı 170-175 gibi bişey.
eğer sende ilerde 600cc düşünüyorsan 2.el temiz bir gt250r al derim.
Yakıtı hakkında bilgi verir misin?Ayrıca ikinci el alsam sorun çıkartır mı?Süspansiyonları nasıl?Aslında benim için en önemli olanı yakıt.Öğrenci olduğum için.Malum.
-
emrecamcan adlı üyeden alıntı
Yakıtı hakkında bilgi verir misin?
hiç hesaplamadım. ama tahminim ortalama 12-14 Kr. arasıdır.
-
Merhabalar.Ben iki ay önce honda beat aldım ve çok memnunnum.Daha motorun tadını yeni yeni almaya başladım.Sizlere sorumşudur.İleride Sport bir model almayı düşünüyorum.100 cc de başladığım için 250 cc de bir motor alacağım.Tercihlerim başta Hyosung GT 250r ve Kawasaki ninja 250 r bunları kullanan arkadaşlar varsa bunların fiyat,performans,ne kadar yaktıkları,servisleri,vites geçişleri,debraj yumuşaklığı vs. vs. gibi konularda bilgi verebililirler mi?Yapacağınız yorumlar için şimdiden teşekkür ediyor,tüm motor kullanıcılarına kazasız belasız sürüşler diliyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:25 ----------
Hiç kullanıcı arkadaş yok mu ya?Bir yardım edin.
Madem scooter kullanıcısısın yerinde olsam önce 150-125 bir vitesli motor alırım ki vitesli motor sürmeye alışmak , virajlara alışmak anlamında daha sonrada direk 500lüğe geçmeni tavsiye ederim.
Scooter kullanmasan direk 500lüğe geç derdimde olmaz şimdi hiç vitesli tecrübesi olmayan birine 500lük motor kontrolsüz gelir benim tavsiyem bu.
-
sysroot adlı üyeden alıntı
Madem scooter kullanıcısısın yerinde olsam önce 150-125 bir vitesli motor alırım ki vitesli motor sürmeye alışmak , virajlara alışmak anlamında daha sonrada direk 500lüğe geçmeni tavsiye ederim.
Scooter kullanmasan direk 500lüğe geç derdimde olmaz şimdi hiç vitesli tecrübesi olmayan birine 500lük motor kontrolsüz gelir benim tavsiyem bu.
Amcamın 150 lik vitesli motoru var onda alışmaya çalışacağım.
-
arkadaşım bu konular ayrıntılı bir şekilde topiclerde mevcut, burda bulamadığın istediğin bilgi olursa yardımcı olurum...
http://www.motosiklet.net/forum/moto...asligi-36.html
-
sysroot adlı üyeden alıntı
bak doğru söyledin işte. ben bu konuyu atlamışım. aman aman.. insan nasıl alışırsa öyle gider. bencede sen 125'lik bir vitesli ile biraz tecrübe edin.
2 ay önce direksiyon sınavına gt250r kendi motorumla gitmiştim. daha rahat dönebilmem için herkes sınava scooter ile girmemi önerdi. ama ben kendi motorumla sekizi daha rahat çizdim
daha sonra sınavda bir arkadaşın 50cc bir scooterı ile düz 50 metre zor gittim
-
kawasaki kullanmak nasip olmadı ama şunu söyleyeyim, hyosungu 4 bin tl ile 5 bin tl arası alırsın temizde bulursun o fiyat aralıgında,ninja 7 bin tl ile 8 bin arası iki katı yani anlayacagın..bu farka değer mi? paran varsa değer gibi..eğer fırsat bulabilirsen bi ninja bide hyo kullan,ne bilim galride deneme turu at yada satan birinle buluş vs..kararına etki eder..
-
18 Aralık 2009, 23:56
gkhnkzy adlı üyeden alıntı
bak doğru söyledin işte. ben bu konuyu atlamışım. aman aman.. insan nasıl alışırsa öyle gider. bencede sen 125'lik bir vitesli ile biraz tecrübe edin.
2 ay önce direksiyon sınavına gt250r kendi motorumla gitmiştim. daha rahat dönebilmem için herkes sınava scooter ile girmemi önerdi. ama ben kendi motorumla sekizi daha rahat çizdim
daha sonra sınavda bir arkadaşın 50cc bir scooterı ile düz 50 metre zor gittim
Tamam.Öğütlerinize uyacağım.Teşekürler.
-
18 Aralık 2009, 23:58
-
19 Aralık 2009, 00:01
Amcamın 150 lik vitesli motoru var onda alışmaya çalışacağım.
Alışmaya çalışma , seç beğen hoşuna giden bir 150-125lik vitesli;
Önerilerim YBR 125 , CBF 150 , CBR 125 , Apache 150 hangisi sana uyarsa al hepsi sağlam motorlardır incele
-
19 Aralık 2009, 00:14
valla bende hyo 250 onerırım ogrencıyım demısın hem hesaplı hemde ogrencıye gore ıdeal fakat arkadaslarımızın da belırttıgı gıbı fazla zorlamayacaksın cunku o bır 250cc motora sahıp fazla redlıne ıyı gelmez perıyodık bakımlarda yaptın mı kullan kullanabılıdıgın kadar
-
19 Aralık 2009, 00:50
ben şahsen NİNJA 250R derim görüntü konunda sen bilirsin fakat kalite konusunda NİNJA yı tavsiye ediceğim GT250R kullanıcısı olarak bu konuda ninja fakat görüntü istiyorsan hyosung derim kararını sen ver...
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
-
19 Aralık 2009, 01:35
Serk21 adlı üyeden alıntı
kawasaki kullanmak nasip olmadı ama şunu söyleyeyim, hyosungu 4 bin tl ile 5 bin tl arası alırsın temizde bulursun o fiyat aralıgında,ninja 7 bin tl ile 8 bin arası iki katı yani anlayacagın..bu farka değer mi? paran varsa değer gibi..eğer fırsat bulabilirsen bi ninja bide hyo kullan,ne bilim galride deneme turu at yada satan birinle buluş vs..kararına etki eder..
arkadaşlar ben bu motorun verdiğim paranın hakkını verdiğini düşünüyorum..
bu motora egsoz taktığın anda bana göre kusursuzlaşıyo... bende öyle yaptım...
aslında bu açıklamalara hiç gerek yok bu yeterli:
KAWASAKİ...
ben hiçbir markayı kötülemiyorum sadece kendi bildiğim motorun avantajlarından bahsediyorum.. ilgilenen arkadaşlara da yardımcı olurum..
sizi asla üzmeyecek bir motor... 1-honda 2 kawasaki
-
19 Aralık 2009, 01:42
ferhat uçank adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ben bu motorun verdiğim paranın hakkını verdiğini düşünüyorum..
bu motora egsoz taktığın anda bana göre kusursuzlaşıyo... bende öyle yaptım...
aslında bu açıklamalara hiç gerek yok bu yeterli:
KAWASAKİ...
ben hiçbir markayı kötülemiyorum sadece kendi bildiğim motorun avantajlarından bahsediyorum.. ilgilenen arkadaşlara da yardımcı olurum..
sizi asla üzmeyecek bir motor... 1-honda 2 kawasaki
ilgilenen arkadaşlara yardımcı olurum demişsin ver bakalım bir tur :D
-
19 Aralık 2009, 04:29
arkadaşım, bende bir gt 250 r kullanıcısıyım, herkes kendi fikrini söylemiş, hyosung yeni acemi bir marka diye düşünme çünkü yaklaşık 50 senelik sanayi motoru üretim tarihleri var. ayrıca (bu benim fikrim) yeni bir sektöre atılan firmalar kendilerini göstermek için İYİ iş yapmak zorundalardır. benim motor 2007 model (yani hyosung) kanuni distribitörlüğü aldıktan sonra ne gibi değişiklikler oldu bilmiyorum, ama gayet memnunum, bu arada motor 20.000 km'de. vereceğin para az değil, iyi kıyasla ve öyle al, umarım pişman olmayacağın bir motor alırsın.
muğla marmarise yolun düşerse motoru deneyebilirsin.
-
19 Aralık 2009, 11:40
Yorumlarınız ve önerileriniz için teşekkür ederim.Motorumu yeni aldığım için üzerinden bir yaz geçsin diyorum.Zaten seneye ehliyet alıcağım.Olmazsa gelcek yaz bir 125 veya 150 lik bir vitesli almayı düşünüyorum.Tüm motor kullanıcılarına kazasız belasız sürüşler...
-
19 Aralık 2009, 14:59
trendy83 adlı üyeden alıntı
ilgilenen arkadaşlara yardımcı olurum demişsin ver bakalım bir tur :D
Antalyadaysan gel...
kampüsdeyim..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler