bence üstündekilerde motorda berbat mahvetmişler hayabusayı
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Ben Suzuki'nin yerinde olsam dava ederim bu yarım akıllı goril yavrusunu..
Because you are mine. I walk the line..
bence herifle kızlarda iş yok
ama motor süper olmuş nesini beğenmediniz anlamadım
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Bu motor Discovery kanalındaki bir programda da tanıtılmıştı , 3. teker dışında hiçbir özelliği olmayan birşey , ki bencede çirkin olmuş .
Caffe La Notte / Suadiye Çınarlı Sokak
motor bencede güzel çok, ayrıca amerikada en beğenilen modifiye motorlar arasındadır kendisi...
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
aslında motorun desenleri güzel. 3 tekerli yapacaksan arka tekerleri paralel koy, dogrusal koyunca cirkin olmus. ama dikkat cekiyo abi 3 tekeri dısında bi özelligi yok diyosunda napacak ucacakmi, yüzecekmi.... motor bu.
özgür olmak istiyorsan; doganın bir parcası olmayı göze almalısaın
Bu fotoyu daha önce de görmüştüm. Sanırım güzellik kısmı üstünde duruyor motorun ikinci arka tekerde aşırı ivmelenmelerde istemeden tek teker yapmayı engellemek için. Güzel olsun diye değil...
Gerçi o arkadaş kullanıyorsa değil Hayabusa Jet olsa aşırı bir ivmelenme elde edemez o ayrı ....
(motor olduğunu biliyorum , demek istediğim görünümde değişiklikler yapılmış ancak motorda herhangi bir oynama yapılmamış , sadece 3. teker eklenilmiş)brock adlı üyeden alıntı
abi tabi biliyosun motor oldugunuda, benim amacim sana karsı bi saygısızlık degil sadece yapılan seyi (3. tekeri) cok basit bise gibi görüyosun anladım. abi motora 3. tekerin eklenmesi sanırım cok basit bişe degil. artı bide motora cizilen desenler gercekten emek istiyo. sadece motorun süslenmesi bile gercekten zor bi iş. önce söküyolar, boyuyolar, ciziyolar (bide simetri cok önemli)...... vs. abi sende bi hayabusa almıssın motor gercekten güclü belki sahibi gücünü yeterli bulmustur. yinede herkezin zevki baska.
özgür olmak istiyorsan; doganın bir parcası olmayı göze almalısaın
adam yaramaz, kızlar yaramaz, motorun deseni fena değil, 3. teker yaramaz. amerikalılar bayılabilir, normaldir. onlar yuvarlak bir pistte 300 kez dönüp dolanan arabaları izlemeye de bayılıyorlar mesela.
May the Force be with McLaren Mercedes
Zevki saadet sıfır kızlar eehh işte
brock adlı üyeden alıntı
(ben zaten saygısızlık yaptığınızı düşünmedim sadece söylediklerim yanlış anlaşılmasın istedim , motoru küçümsemedim , genelde bu tip eklemelerde motorda da ciddi revizyonlar yapılır ancak bu makinede bu yapılmamış , onu söylemek istedim)
iğrenç bir makina olmuş
kötüüüü.ama ugrastıgı belli bu nedenle emegine saygım var.ona gore guzelse sorun olmaz.
Amerika'da yasadisi cadde drag yarislari oldukca yaygin. Cok buyuk paralar donuyor bu iste. bu yarislarda tek teker gitmekten kaynaklanan güç ve zaman kaybini onlemek icin motorların arka tekerini yaklasik 10-15 santim geri cekerek boyunu uzatiyorlar. Bu arkadasin da asil amaci buyuk bir ihtimal buydu. Ama estetik acidan motorun butun karizmasını yerle bir etmis. Desenler güzel ama 3. teker?
Eski bir japon atasözü vardir: Gormemisin hayabusa'si olmus tutmus teker eklemiş
Because you are mine. I walk the line..
valla o motoru ben 2 adım yerinden oynatamam
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Ayaklıgı kıracaklar yazık olacak.Ellerine saglık
[img]http://www.myehost.de/resim/images/rzO67955.jpg[/img]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)