Hayırlı olsun hocam, tekeriniz yere düz bassın Türkiye şartlarında motorcu olmak tam bir cambazlık, geçim derdi olsun.. trafikte görünmezlik olsun..
Hayırlı olsun hocam, tekeriniz yere düz bassın Türkiye şartlarında motorcu olmak tam bir cambazlık, geçim derdi olsun.. trafikte görünmezlik olsun..
bir motosiklet sevdası ancak bu kadar güzel dile getirilebilirdi.zevkle okudum.umarım gönlünüze göre olmuştur.arkadaşların da dediği gibi,hornet hırçındır,hele hele YBR ile bir tutmayın.dikkatli ve sakin,full korumalı kullanın.hayırlı uğurlu olsun,kazasız,belasız,deponuz dolu binin.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Bu kadar içten, güzel bir yazı yine içten bir 'hayırlı olsun' hakediyor. Hayırlı olsun, kazasız belasız binin, inşallah borcunu da en kısa sürede ödeyin.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
arkadaşım,öncelikle hayırlı olsun,allah kaza bela göstermesin...yazını ve diğer katılımcılarıın yazdıklarını okuyunca hem kendi hikayeme benzettim,hem de yanlış yolda olmadığımı düşündüm...cevap yazanlar da sanırım aynı duygularla,kendi akranları ve hayat çizgisine sahip birilerini daha görünce bilgisayar başında tebessüm ediyorlardır benim gibi
"[B]SÖYLESEM TESİRİ YOK , SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL[/B]"[I][/I]
hayırlı uğurlu olsun keyifle kullanırsınız inş her daim
hayırlı olsun güle güle kullanın kaza beladan uzak keyifli sürüşler
valla yazı çok güzel ,yorum iyi olmuş acaba diyerek okumaya başladım sonu gayet güzelmiş.yaş aile vaziyeti aynı ama benim çocuklar erkek bana şimdiden soruyorlar araba kimin motor kimin diye .ben çalışarak aldım hazır yok sizde okuyup,güzel bir konum edindikten sonra istediklerinizi alırsınız diye karşılık veriyorum.yani kendisi kazansın kendisi istediğine sahip olsun kısaca sı.ama motor ve ya araç almaya gelince fazla beklersem ayran gönüllü oluyor insan belki ben öyleyim hangini alsam diye kararsız kalıyorum.o yüzden vaz geçtim artık bildik marka kaliteli olsun göz zevkime sürüş zevkime hitap etsin tiko para taksit olayını hiç sevmem alır giderim düşünmeden.bu da benim fikirlerim tabiki hayatta taksit olayına gelemem,bir şeyin borcu varsa onu kullanırken beni rahatsız eder çünkü. kazasız belasız kullanmanızı dilerim.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
çok güzel bir paylaşım,hayalinizi geçte olsa gerçekleştirmişsiniz,kazasız keyifle kullanmak nasip etsin
Herkese çok teşekkür ederim.
Sizlerin de yolu açık olsun tekeriniz düz bassın, deponuz dolu olsun.
Çok içten, çok 'dolu' bir yazı..
Tebrikler ve hayırlı olsun..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
yazı kıyakta, benzin parasını hesaba kattın mı sanırım 100 beygirin ne yaktığı yazıda geçmio =) gunde 2 kere dolmusa biniyosan motorla 5 kere binmiş olursun =)
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
sevgili arkadaşım,
bu yazıyı yazıp da yayınlayıp da akabinde gelen cevaplardan bir tanesi de yine benim gibi yaptığını ancak benzin masrafını dikkate almadığını söylemişti de anlamamıştım, hatta gücüme gitmişti.
sonradan anladım ki kesinlikle haklısınız, 1600 cc araba gibi yakıyor canavar. ancak devirli kullanmanın da etkisi var sanırım. 12.000 km bakımında filtre buji değişecek nasılsa diye kendimi avutuyorum ama nafile biliyorum. eh benzin de 3,80 tl olmuş ya birazcık onun da etkisi var.
neticede her şeye rağmen güzel ve hatta ben bunu hesaba katsaydım kesin vazgeçerdim, şimdi ise kısıtlı kullanarak hep tadında bırakıyorum, özlem de sonsuz tabii-gerçi ben motor işinde ruh hastası derecesinde aşığım, ama sürmeyede yeter zaman yok o da ayrı.
sonuç olarak hesaba katmamak daha iyi.
işin zevk kısmına bakarak yaşanmalı, hesab kitap boyutuna geçsen zaten makinayı satmış olursun, keyifli sür dikkatli sür, allah aileni cocuklarını sana bağışlasın. Allah büyük satar araba alırsın cocuklarınıda gezdirirsin, bunun tadını aldıktan sonra zaten ybr bile o rüzgarı yaşamak için yeter
kazasız sürüşler
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
güle güle kullanın kazasız belasız sürüşler ,sizi dolduruşa getirmeyecek guruplarla takılır bilgi alış verişinde bulunursanız çok şey öğrenirsiniz ..
Siteyi sıkı takip ederek bahsettiğim tarzdaki kişileri bulmakta güçlük çekmezsiniz bol şanslar ..
kazasız belasız keyifle kullanmanı dilerim.........
vllahi kolay gelsin üstad ama keşke bira daha küçük birseyle başlasaydın. 250 cc süper olurdu şimdi hep kendini kısmak kasmak zorunda kalacaksın. umarım başına birsey gelmeden atlatırsın acemiliği
GSM : +90 532 604 4810
mail:gokhanturker@yahoo.com
MSN:gokhanturker79@hotmail.com
allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin motorun hayırlı olsun
[B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]
yola devam bu sevda bitmez
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)