[ DİZLİK ] ÇoK ARaDıM; ÇoK TaRaDıM; EN RaHaTıNı ALDıM! [ DİZLİK ]
Reklamlar
-
Reklamlar
-
bugun goremedım dızlıgını
http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1184706190
kocaeli başiskele :bounce:
-
Motordan düştüğümde dizlerim paramparça olmuştu şart dizlik
-
bende aynısını kullanıyorum rahat
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
-
Bu da başka bir siteden ; aynısı;
http://www.yildizticaret.com/pro/150...AFSALLI-DIZLIK
Buradaki Fiyatın yarısına aldım diyebilirim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
slm hayırlı ugurlu olsun, kazasız suruslerde kullanman dılegıyle ıyı surusler.
Fiyatı hakkında bır bılgıde verırsenız sevinir
-
-
Fiyatı; üstte belirttim hemen hemen Kargo dahil 30 TL
Bursa ; GOMOTO dan aldım!
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
16 Aralık 2009, 17:24
-
16 Aralık 2009, 17:27
aynısı bende var cok rahat bazen unutuyorumda dıyebılırım dızımde oldugunun cok memnunun
-
16 Aralık 2009, 17:30
güel bişi ama ben motosiklet pantolonu aldığım için gerek kalmadı tavsiye ederim
-
16 Aralık 2009, 17:32
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
16 Aralık 2009, 17:38
cakalaz adlı üyeden alıntı
Bir çoğumuz yeterli korumalarımız olmadan motosiklet kullanıyoruz. Bazılarımız belki de Kaskını bile takmaya üşeniyor. Fakat özellikle soğuk havalarda vücut sağlığımız için korumalarımıza ihtiyacımız var.
Bu cümleleri yazmasan hayırlı olsun diyip geçicektimde usta soğuk havarda dizlik nasıl bir koruma sağlıyor bir aydınlatırmın.Hiç olmazsa cümlenin sonunda ben dizlik aldım ancak siz korumalı pantolon alın diye not düşseydin olmazmıydı.
Ne diyelim dizliğinle mutlu sürüşlere.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
-
16 Aralık 2009, 17:52
Dostum Dizlik kullanan kişi soğuğu ne derece azalttığını biliyor...
Tabi ki Pantolon alabilen pantolon alsın; hatta içliğe daha sıcak bakıyorum!
Fakat yaz-kış kullanabileceğim için dizlik aldım ben! Kışın zaten cok fazla motor kullanmıyorum...
Vee Dizlik Bilekler Haricinde Dizkapağına gelen soğuğu kesiyor... Bacaklardaki en hassas nokta Dizkapaklarımızdır. Onlar üşürse; tüm bacaklar üşümeye baslar !
Benim Bu ürünün satışıyla iLGili her hangi bir karım veya zararım yok.Ben uygun fiyata güzel ürün aldım; neden başka arkadaslar da faydalanmasın?
Sadece Almak isteyen ve tercih edemeyen arkadaslar için bu topic'i açtım! Kim ne istiyorsa onu alsın ; Burda amac yardımcı olabilimektir
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
16 Aralık 2009, 17:56
hava 15 dereceden düştüğünde motor çıkmaz dışarı yani öyle bir standart yaptım sağlık sıhhat malum muhim kışın termal içlik falan şart bence de binmemek en iyisi ama mecbur olan arkadaşlar bence sıkı giyinin romatizma falan anında giriyor bedene
-
16 Aralık 2009, 18:08
Bende dizlik kullandım ve kullanmaya devam ediyorum mecburiyette ama en kısa zamanda maddi durumu ayarlayıp pantolon alıcam.Benim kadar soğukta da binen yoktur herhalde yerde karda olsa binerim motora, hatta geçenlerde açtığım şu topickte motor üstünde ısınmayı en üst seviyeye çıkarmayı hedeflemiştim.Dizlik sadece dizlerin bir miktar üşütmemesinden öteye gidemeyeceğinide söylemeden edemiycem ancak markete giderken üşütmez.Kaza esnasındaki korumasıda mechuldur.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
-
16 Aralık 2009, 21:10
Sağlam bir dizlikte diz kapakları hiç rüzgar almıyor...
SEN En iyisi Dizliklerini değiştir !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
16 Aralık 2009, 21:43
Hayırlı olsun.Koruma amaçlı takıyoruz tabi,ama!soğuk havalardada faydası çok özellikle soğuk memlekette yaşıyorsanız faydasını hemen görürsünüz.
-
16 Aralık 2009, 21:47
hayırlı olsun , bende aynı markadan kulanıyorum şekli azcık değişik sadece bi kötü yönü var sadece mafsal kısmındaki vidalar depoyu birazcık cizdi, yani motosiklete ana kuzusu gibi fazla sarılmamak lazım, şimdi pantolon aldım ama olan depodaki çiziklere oldu
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler