Bu da benim yeni aldığım dizlik.
http://www.hudsonderi.com/pinfo.asp?pid=406
Bu da benim yeni aldığım dizlik.
http://www.hudsonderi.com/pinfo.asp?pid=406
Cako; dostum hayırlı olsun umarım asfalt yüzü görmez dizliklerin.(Viraja yatarsan orası başka p)
Ben de aynı dizlikten almıştım gayet kullanışlıydı; bazen unutuyordum dizimde olduğunu
Uygun fiyata almışsın bu arada
hayırlı olsun iyi piyat piyasaya göre bende 2 sene önce 25 tl ye almıştım fuardan scoyco sundan.gerçekten kullanışlı ve takmayınca eksikliği hemen anlaşılıyor
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
sahibinden.com linkinde fiyat 35 TL olarak belirtilmis, kargoyu da alici oder diyor. Arkadaslarin soyledigi gibi kargo 6.5 TL ise toplam 41.50 TL oluyor, 30 TL degil yani.
Ben Kargo dahil 30 liraya aldım O ilanda da 30 TL idi Fiyat artışı mı olmuş acaba
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bende bu durumdan şüphelenip iç kısımlarına sihay süngerli bant yapıştırdım. dizlerim ile istediğim kadar depoya bsabiliyorum artık.. Bence yaz kış dizleri soğuktan korumak lazım.. bende üşenen tiplerdenim. umarım bir gün eyvah demem.. alıştırmam lazım kendimi kullanmaya. benim en büyük sıkıntım topcase de çok yer kaplıyor ondan üşeniyorum. dizlikler olunca kak elimde kalıyor. bu da beni rahatsız ediyor. bunada bir çözüm bulmam lazım
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
O halde Dizliği cıkarmayacaksın; Bu nedenle de rahat olanından alacaksın
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bacaklar seninmi
Beğenemedin mi
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
dizlik takalım,hem soğuktan korur hemde genelde aşağıdaki durumdan.diz kapağımın yandan ve önden görünüşü.halı saha maçına yetişmek için 2 dakkada takacağım şeyi takmadım,bunları taktılar:(
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
dizlik ve bellik motora binen herkesin kullanacağı bir korumadır,kaza anında koruyacağı meçhul diyenlerede katılmıyorum 70 km süratle arabaya ortadan girdim şu an belim kafam ve dizlerim sağlamsa bunlar korumaların sayesindedir,ha bu arada bellikten 3 bakla dizliğinde mafsal yeri kırıldı eğer bellik olmasaydı belki omirilikten 3 bakla kırılacaktı ve ömür boyu felç kalacaktım,
öyle bilip bilmeden korumalarında kaza anında koruyacağı meçhul diyenler yeni başlayan arkadaşlarımızı yanlış yönlendirmesinler.
doğan dizlikler hayırlı olsun şekilmiş valla güle güle kullan
Bir arkadaşımıza daha aldık bugün.. Siparişi verdik ücreti cıkaracagız birazdan...
Kargo dahil 35 TL
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
GKN MOTORS
benim baldırlardan geçmez bu O
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Bi tane de ondan alayım bari
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
aynı üründen bende vardı..kaza anında dizden çok rahat dönüyor.... kuryelik yaparken çok çeşitli kazalrım oldu... belki gülünç gelecek ama ufo idi markası galiba mafsallı olan ondan daha fazla koruyanı görmedim.. bu banim şahsi fikrim..
hayırlı olsun....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
bendede bu dizlikten var feyizoğlundan almıştım daha düşmediğim için deneyemedim korumasını ama cok rahat yani abartmış olucam ama dizindeyken namaz kılsan bile rahatsız etmez ama vidaları plastik olmasına rağmen depoyu çiziyor
81VATAN__54MEKÂN
Bant Yapıştır vidalarına
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)