Arkadaslar ıstanbul goztepe ısıklarda normal gıderken sarı ısık yandı ama uzakdaydım okuldan donuyordum gazdam cektım elımı yavasladım kısaca arkada bır grı bı oncekı kasa toyota corolla 2007 kasa olması lazım uzun kasasından. bu arada ben yavaslayınca sarı ısıkda selektor ısık yakmaya basladı ben durdum kırmızı oldu hemen yanıma gecıp elfrenıyle durdu actı camı artısmısın sen duruyorsun yolun ortasında falan gıbı seyler dıyor bellıkı manyak psıkolojık sorunlu ısdenmı atılmıs ıstemı sorun sayamıs bılemıyorum. yaşıda 35den fazladır benım 18 neyse dedım senle ugrasmım pek sallamadım kendısını ben motorsıkletım sarı ısıkda gecmeyı gozealamam dedım 1 ısıkda gec kalmazsın meraketme dedım. sonra ıste laf etmeye basladı bana arkadan deydırmeye basladı falan. plakasını aldım polıse bıldırdım goztepe devrıyelerı aramıs ama bulamamıslar. o adam motor dusmanı benden once bır pızzacıyıda sıkıstırıyordu.
34 BT 3646 GRİ TOYOTA COROLLA.
Aklınızda bulunsun sızede yaparmı yapmazmı ben okuldan geldıgım yorgun oldugum ıcın ve yasına hurmetımden bırsey yapmadım keske kurye bır abımıze denk gelsede gorse arkadan motorlara carpıp sıkıstırmayı.benım ocumu alan olursada sevınırım (:
saygılarımla Mıllet. Bu arada otobus, mınıbus vslerden ınerken yola cok dıkkatedın motor gelıyormu gelmıyormu dıye bugun onumde bır motor carptıda.