Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Beni Taciz Eden Araç!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    150RF
    Arkadaslar ıstanbul goztepe ısıklarda normal gıderken sarı ısık yandı ama uzakdaydım okuldan donuyordum gazdam cektım elımı yavasladım kısaca arkada bır grı bı oncekı kasa toyota corolla 2007 kasa olması lazım uzun kasasından. bu arada ben yavaslayınca sarı ısıkda selektor ısık yakmaya basladı ben durdum kırmızı oldu hemen yanıma gecıp elfrenıyle durdu actı camı artısmısın sen duruyorsun yolun ortasında falan gıbı seyler dıyor bellıkı manyak psıkolojık sorunlu ısdenmı atılmıs ıstemı sorun sayamıs bılemıyorum. yaşıda 35den fazladır benım 18 neyse dedım senle ugrasmım pek sallamadım kendısını ben motorsıkletım sarı ısıkda gecmeyı gozealamam dedım 1 ısıkda gec kalmazsın meraketme dedım. sonra ıste laf etmeye basladı bana arkadan deydırmeye basladı falan. plakasını aldım polıse bıldırdım goztepe devrıyelerı aramıs ama bulamamıslar. o adam motor dusmanı benden once bır pızzacıyıda sıkıstırıyordu.

34 BT 3646 GRİ TOYOTA COROLLA.
    Aklınızda bulunsun sızede yaparmı yapmazmı ben okuldan geldıgım yorgun oldugum ıcın ve yasına hurmetımden bırsey yapmadım keske kurye bır abımıze denk gelsede gorse arkadan motorlara carpıp sıkıstırmayı.benım ocumu alan olursada sevınırım (:
    saygılarımla Mıllet. Bu arada otobus, mınıbus vslerden ınerken yola cok dıkkatedın motor gelıyormu gelmıyormu dıye bugun onumde bır motor carptıda.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Kaza ile bazısı bana da satasıyor; En son bir otobüsçü satasmıstı; Hemen indirmiştim;
    Basına gelenleri bazı arkadaslar biliyor buradan Uzun uzun yazmayacağım

Böyle bişey basıma gelince ilk davranırım her zaman ; Rize'li Damarı
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Mekan benim buralara yakın..Not aldım plakasını..Polis görürsem arandığını bildiririm..

Motosikleti
    Mondial 100km Renk: Kırmızı - 07 JY 608
    Allahalla birşey daha ögrendim. Adamın zoruna bak sen ya.. Bizim polislerde bulurlar ya..

http://www.porttakal.com/haber-gozun...er-559060.html
    07-gєηçℓιк

Motosikleti
    150RF
    dogrudur yapmıstır otobusculerde fenaya. bısey sorcam bu kaskın vızoru yumruk gelırse kırılırmı?

alkadras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650
    Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kaza ile bazısı bana da satasıyor; En son bir otobüsçü satasmıstı; Hemen indirmiştim;
    Basına gelenleri bazı arkadaslar biliyor buradan Uzun uzun yazmayacağım

Böyle bişey basıma gelince ilk davranırım her zaman ; Rize'li Damarı
    şşş 53 sağa çek : )

Motosikleti
    gt250comet
    Alıntı Xstar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dogrudur yapmıstır otobusculerde fenaya. bısey sorcam bu kaskın vızoru yumruk gelırse kırılırmı?

okkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XVS 650 DRAGSTAR
    trafikte öle pskopatlar çok benimde başıma gelmişti gecen hafta e-5 te sağ şeritte 100 km hızla ilerliyodum yalovaya dogru yaklaştıgımda aynadan arkama baktımki hemen dibimde beni bi kapalı kamyonet solluyo gecerken en arkaya baktım ondan baska araba yok ve adam beni sol seritten sollucagına şerefsizce yoldan atıyo vede deydirmek üzere hemen kornaya basıp el kol hareketi yaptım adamda baktı tip tip racing bi motor falan olsaydı hiç unutamıcagı bi hareket yapıp uzardımda:D ama neyse dursaydı allah ne verdiyse agız burun dalıcaktım adi adama...

Motosikleti
    gt250comet
    Alıntı Mehmet-07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allahalla birşey daha ögrendim. Adamın zoruna bak sen ya.. Bizim polislerde bulurlar ya..

http://www.porttakal.com/haber-gozun...er-559060.html
    nöbetçi polisin yapcak pek bir şeyi yok aslında.. emir demiri keser

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Ben kaskla adamın kafasını kırdım az daha ; kaska hiç birşey olmuyor Vizöre de
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

deli_mavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    velespit(Bianchi-Apache 941d)
    http://www.iem.gov.tr/iem/?menu_id=34 buyur bu sayfaya gir

ihbar yada sikayette bulun aninda cozecekler ben eminim
    Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
    Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
    Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988

Motosikleti
    Mondial 100km Renk: Kırmızı - 07 JY 608
    Alıntı deli_mavi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.iem.gov.tr/iem/?menu_id=34 buyur bu sayfaya gir

ihbar yada sikayette bulun aninda cozecekler ben eminim
    Evet. bi defa internet üzerinden ihbar etmiştim. Yapmam gerekeni ertesi gün Mail yoluyla cevaplamışlar . 1 hafta sonra da söyledigimiz yere başvurdunmu diye aradılar :D
    07-gєηçℓιк

Motosikleti
    ybr125
    Alıntı Mehmet-07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet. bi defa internet üzerinden ihbar etmiştim. Yapmam gerekeni ertesi gün Mail yoluyla cevaplamışlar . 1 hafta sonra da söyledigimiz yere başvurdunmu diye aradılar :D
    ne yapmak gerekiyormuş hocam?

McWarnaly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia AF1+FZR 1000+YZFR6
    hocam ben olsam toplarim butun ceteyi cikarim onu aramaya.yada subeden adamin evinin adresini orenirim.gece tum lastiklerini patlatir arabasini cizer.uztunede beni hatirlayacagi bi not brakirim.bu sadece benim fikrim yoksa amacimiz kotu ornek olmak degil.
    RIDE or DIE

serimotorcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Racer 200 S

10 liralık kask ise kırılır ;)
    Hayata Vizö'RR'deN Bakmak AyrıcalıktıR...

0 Rh (-)

Motosikleti
    150RF
    kaskım lazer lz6 140 tl bısey

Motosikleti
    GT250R
    kaskım lazer lz6 140 tl bısey
    kaska birşey olmaz direk uçacaksın adamı yere yapıştıracaksın hele hele birde korumalı eldivenin varsa, adam birdaha motorcuya bulaşmak neymiş anlayacak motor gördüğünde 2 kere düşünecek
    "Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
    [B]34 YVV 98[/B]

Motosikleti
    RAMZEY QM 250
    okuyorumda mesajları motor ustunde basımıza gelmedık kalmayan kalmamıs vay be memleket ne hale geldı .bende bi minübüscüyü katlediyordum az kalsın.neyse sinirlerimize hakim olup elimizi kana bulamayalım.insan bir anda katil olabılır .gerektıgınden daha fazla dıkkatlı olmakta fayda var .bir saniyede her ınsanın hayatı bastan asagıya degişebilir inanamayız .

caner22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bana denk gelmezki böyle bişi

Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn

S40 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Monero Angel
    beni sollayıp sağımdan girmek isteyen bir adama bir korna çaldım ki kornamın sesi inceldi :D:D..
    yanında karısımı vardı nedir artistlik tasladı. ben bastım muhatap olmayım die arkamdan hızla geldi bende durdum.
    ne diyon lan sen falan çekmeye başladı. bende durdum hafif bi tebessüm edip bastım.. Allaha havale ettim. sonra yine beni geçti bi hışımla ilerde ışıkta tıkandı. bende soldan kıskıs gülerek geçip gittim..

Burda bi arkadaşın başına kötü bi olay gelmişti. Allah kimseye vermesin. Çocuğun motora bi dokunmuş çocuk bi tarafta motoru bi tarafta o düşüşle adamın plakasınıda görememiş .. masraflarını zar zor bulup buluşturup ödeyecekti. sakatlanmasıda cabası.. Allah zalimlerin zulmünü başlarına çevirsin AMİN...
    Everybody can't be motorcylyst...!

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler