Hakkını vermrk lazım o adamın..
Hakkını vermrk lazım o adamın..
[B]Bir tutkudur içimizdeki özlemi yollara vuran..[/B]:bestmt:
istanbul trafiği çok fena durumda herkes bomba gibi motosikletle alakası yok ama geçen mecidiyeköyde otobüsle giderken sağdan minibüs az kala bizim olduğumuz otobüse değiyodu otobüs şöförü bi hısımla gitti adamın camını komple indirdi kafa göz daldı.İstanbul trafiği bu halde konuşmaya bile tahammül yok direk dalacaksın :D
allahtan kötü örnek olmuyosun
ben Van da yaşıyorum ve Van da yaşayan herkesin bildiği gibi vanlı şöförlerde aynadan bakma alışkanlığı yok ve ne hikmetse 25 yaş altı gençleri çok tuhaflar direksiyon başında ben genelde benim hanımla binerim motora malum ev şehir merkezine 10 km artık nasıl bir şerefsizlik varsa belli bir hızla giderken ya sağından ya solundan gelip laf atmalar sıkıştırıp deydirmeye çalışmalar filan çok had safhada hatta geçen ay arkadaş yaklaşık 30 km suratle giderken solundan bi dalmış çocuğu kanala atıvermiş allahtan çocukta bişey yok
benim çapır iyi surratlendiği için (vede vanın trafik çok sıkışık olduğundan cesaretle) bakıyorum sıkıştırıyor veya deydirmeye çalışıyor (tabi yanımda hanım varken yapıyorsa) şoförün yüzüne bakıyorum ve pislik olsun diye yaptığını anlarsam (hepiniz adamın suratından pislik yaptığın anlarsınız pişmiş kelle gibi sırıtırlar nasıl deydiriyorum der gibi ) sağ aynasına yaklaşıp tekmeyi koyduğum gibi aynasını uçuruyorum sonra sıkışan trafikte arabaların aradan basıp kayboluyorum biliyorum çok kötü bi yöntem ama adamlara maddi olarak zarar vermezsem hem benim hem karımım ölümüne sebebiyet verecek hareketlerden vazgeçeceklerini sanmıyorum
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
böyle ciğeri beş para etmezler için, başını belaya koymaya gerek yok, en iyi kabadayılık efendiliktir.
valla elimden geldiğince kırbaçımı yanımdan ayırmıyorum. bişe oldumu şak diye bir çaktığımda şimşek çakıyor gözünde amacım kötü örnek olmak değildir, evde denemeyiniz
kask çok sağlam bişe yav bizim arkadaş şahit olmuş, yunus adamın birini kaskla yere sermiş
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Cebime 1-2 tane taş koyup denk getireceğim bidahakine camına.Benim de başıma geliyor.Şehir içinde 50 civarı bir hızda giderken kamyon,minibüs sıkıştırıyor.Birgün çıkaracağım plakayı ve olanlar olacak.Yada artçıya havalı tüfek mi versek?
Ben arabadayken Ankara'da kırmızı ışıkta bekliyordum,dolmuş şöförü kornalar selektörlerle beni uyardı Ben takmadım tabi tali yoldayız. Bir de ne göreyim standart aksesuarını almış sopasını çıkıyor arabadan,bir topuk fıydım hemen,
Diyeceğim trafikte inada girmeyin yürüyün, psikopatlarla uğraş uğraş bitmez,trafiği siz mi kurtaracaksınız.
İlk yıllarda bende çok sinirleniyordum, halen de arada kendimi zor tutarım ama şunu söyleyeyim; bu tip sürücülerin sonu yok arkadaşlar.
Şehir içinde ufak motor kullanıyorsanız yolu tıkamayın.Kırmızı ışıkta en önde duruyorsanız şeriti ortalamayın.Arkadan bir psikopat gelir çarpar, bunu asla unutmayın.Acelesi olan varsa geçsin, yol verin.Gerekiyorsa durun.İnanın ben yolda giderken zaman zaman bu yüzden sağda durup beklerim.Dalaşmak sizi daha çok sinirlendirir, ağız dalaşına sakın girmeyin.Göz teması kurmayın.Cins cins bakana bakmayın.Baksın o hayvan kendi kendine.Siz yolunuza bakın.
Eğer tehlike yada sıkıştırma hissediyorsanız mutlaka araya mesafe koyun.Hızlanabilecekseniz hızlanın ve sizi sıkıştırana nispet yaparcasına yapmayın.Diğer sürücüyü sinirlendirmeye çalışmayın.Gerekiyorsa durun geçsin gitsin.Madalyayı o alsın.Zaten akıl sağlığı bozuk bir toplumuz.Egolar tavan yapmış durumda.2 tekerlekli bir araçta her türlü tehlikeye açık gittiğinizi unutmayın.
Öfkesini kontrol edemeyen motor sürücüsü zararlı çıkar."Şuna hakkım vardı, yol benimdi" vs. diye hak hukuk arayışı ile motor kullanmayın."Hiçbirşeye hakkım yok" şeklinde giden beladan nasıl uzak kaldığını hayretle görecektir.
Özellikle büyük araçların önüne atılmayın.Arkanıza otobüs kamyon almayın.Ya kenara yanaşın geçsin, yada siz uzayın aralardan.
Tekrar ediyorum, "yol hakkı benimdi" mantığı ile motor sürenin sinirlenmemesi mümkün değil.Bu düşünceyi kafanızdan atın.Haklı olmak sakatlıktan, ölümden kurtarmıyor.Haklı ama sakat, haklı ama ölü olmak istemeyiz.
Yol hakkı hiçbir zaman bizim değil arkadaşlar.Bunu kabul eden trafikte çok rahat eder.İnanmayan denesin.
geçmiş olsun arkadaşım
sen o kendine saygı duymuyorsa yorgunda olsan yaşına maşına hörmet etme bence heleki anlattığına bakılırsa korumalarda tam hiç korkma
İYİ GELİŞMİŞ REFLEKSLER ŞANSTAN DAHA HIZLIDIR ;)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)