wuxi nin kendi sitesi yok ithalatçısı seren motor türkiye de ki ilk bayiside TOKER Motor WWW.tokermotor.com yani ben
wuxi nin kendi sitesi yok ithalatçısı seren motor türkiye de ki ilk bayiside TOKER Motor WWW.tokermotor.com yani ben
[FONT="Arial Black"][I]Daima en iyiye...[/I][/FONT]
bu gün bende gördüm ve araştırma içerisindeyim motor yağ soğutmalı devir saati 16000 devir ve 12000 devirden sonrası redline giriyor bilgisi olan alıpta kullanan teknik bilgileri hakkında bilgisi olan varsa bildirsin internet sitesi hakkında bilgisi olan arkadaşlardan rica ediyorum ciddiyim teknik bilgilerine göre nasıl merak ediyorum motor yağ soğtmalı 6 vites değişik bir alet hoşuma gitti
ramzey 125 cc sport scooter
kanuni motocar 200 cc
aRKADAŞLAR BENDEDE wuxi zoomba var ve gayettte memnunum ama Afyon da pekte çok yok.
ben de var ve çok da güzel tabii biraz vibrasyon var o ayrı mesele.
[FONT="Arial Black"][I]Daima en iyiye...[/I][/FONT]
ancak motosiklet hakkındaki detaylı bilgiler ve teknik özellikler bölümündeki linkler çalışmıyor
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
bir yıldır kullanıyorum pek bi sıkıntı yaşatmadı 17hp 6vites yag soutmalı 16lt hacminde deposu var. 1.1lt yag kapasitesi bir kişi 140 km yapabiliyo duz yolda iki kişi 120 km gecemedim
gecen yıl 2600+pılaka 2800 ytl ödemiştim
ilginç merak ettim motoru resmi var mı wedata nette resimlerini bulamadım
aramalarda motobiyografi yazarsan görebilirsin
çok teşekkürler.25 karakter
ben yazdım iki tane sonuç çıktı biri bu birside bir bayanın motor alma hikayesi acaba bende mi sorun var ?
edit: buldum mesajlarını arattım
http://www.motosiklet.net/forum/tani...iyografim.html
http://www.motosiklet.net/forum/satm...uxi-dy200.html
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
yav bu wuxi motorsiklet markasının internet sitesini bilen varmı veya motorların özelliklerinin felan yazıldı bi site
ÜMİTLERİN BİTTİĞİ YERDE TÜRKÜN KUDRETİ BAŞLAR (TUNCİ)
wuxi 125 cc motoru almayı düşünüyorum bu motor hakkında pek bılgım yok yardımcı olursanız sevinirim.sadece bunlarda fabrikasyon olarak arka amasörleri çok alcakmış??
amortisörleri bilmiyorum ama mondial, asya, şudur budur hepsi aynı. aynı motorları farklı kasalara koyup koyup yolluyorlar. yahu mondial'in asya'nın sitelerine giriyorum; bütün scooterlar aynı. aynı motoru kullanıp 10 farklı kasayla 10 model yapmış adam. bir de hepsine farklı açıklamalar yazmışlar "hızlı ve çok güzel!" "güçlü, atik ve yırtıcı!" "aktif, dinamik ve heycanlı!" gibi açıklamalar falan.. neyse çok uzattım sabahın dördünde. kısaca hepsi aynı. bence bu tarz bir motor alırken motoru değil de civarındaki servisleri incele. hangi servis daha ilgiliyse, hangisi parça stoğuna güveniyosa onun motorunu al. bir kişi görmedim ki asya, mondial, vs arasında kalite kıyaslaması yapsın.. belli ki hepsinin kalitesi tamamen aynı. sadece servis hizmetlerinin kalitesi kıyaslanabiliyor.
VerdİĞİn Degerlİ Bİlgİler İÇİn TeŞekkÜrler Dostum Saol
bende 2005 model 150cc wuxi var walla uzun mesafe değilde kısa mesafede bi çok motora fark atıyo çok şükür daha sorun çıkarmadı ama motor alacak arkadaşlara tavsiye ederim
bende 150cc scooter war wuxi'nin 5 kişi bindik motora ortalama 1 km yokuş çıktık ama çok dik değildi ona rağmen 50den aşşağı inmedi hız olarak
Kesersin ßiLekLerin kesiLmez .. işte o zmn anLarsın iki Kere ÖLünmez !
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)