O bahsettiğin 1.4 motorlar turbo beslemeliydi ve 1.7 litreliklerden çok daha kuvvetliydi. Yani motor hacmi artmış ancak gücü düşmüştü.BOO_74 adlı üyeden alıntı
O bahsettiğin 1.4 motorlar turbo beslemeliydi ve 1.7 litreliklerden çok daha kuvvetliydi. Yani motor hacmi artmış ancak gücü düşmüştü.BOO_74 adlı üyeden alıntı
Bende vardı zamanında Flash. Hiç bir problemim olmadı yürüyen aksam yada şasiyle. Çok iyi gidiyordu araba, ben çok memnundum. Bence kaza yapanlar arabanın performansıyla gaza gelip olmayacak şeyler yapmışlardır.BOO_74 adlı üyeden alıntı
Neyse efendim elsinler tabii
150 fiyatına 250
Ön ve arka frenlerde disk daha ne olsun
dostum senin dediğin R11 1.4 litre turbo,çok az sayıda getirildi. ben standart 1.4 lerden bahsediyordum. R9 la aynı motoru olanlardan.Akira adlı üyeden alıntı
80'li yılların sonunda rallileri takipedenler bilir bu otomobillerde rot çıkmasından dolayı taklaya sık rastlanırdı.
89'da bizde vardı, virajda rot çıktı, takla attık, haftalarca hastanede yattık. bir kaç yakınımızda güç-kasa uyumsuzluğundan kaza geçirdi.
şimdi bu motoru alan "gaza gelip" 18BG'i kullanmak istemeyecek mi?
adam bunu alıp 50km/h ile mi gidecek?
B00_74
Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!
Bizdekinde öyle bir sorun olmamıştı
Ben zamanında bi tane görmüştüm sahibi aynı motor sadece kafası ve turbo beslemesi farklı demişti. Neyse konumuz zaten bu değil...
150 zat la 120 yapan vatandaş tabi ki bu motorla 140-150. Allah ne verdiyse
bence cok keyifli bi motor olur fiyatına göre gercekten rahat yol alır gibime geliyo,,keşke zatın kasasına koysalarmış ama yakında onuda yaparlar zata daha iyi gider
Asya motorun ikizi artı cc olması ve fiyatı çok iyi,ama wuxi nin diğer sınıfını da gördük acaba sınıf atlamış hali nasıl
ya ben kaliteden sınıf atlayacağını düşünmüyorum zaten öyle bişeyde kast etmedim ama ilk 250lik bi çin scootere sanırım yeni bir rekabet daha başlangıcı diğer çin marklarıda getirmek zorunda kalacak ve ilerde kanımca su soğutmalıyada gececekler belki kalitelerinide arttıracaklar... hep aynı kasa yinemi bu falan diyoruz ama arkadaşlar bunlar bizim işimize yarıyo ya fiyat kırıyolar ya kampanya yada hediye falan,bakın işte baktı wuxi o kasanın b.ku cıkmış bi sürü markada hepsinden ayrı bi 250 cclik getirmiş,piyasanın ona ihtiyacı var çünkü.Yakında bunlarında b.ku cıkacak 400 ccye yükselcek standratlar. Eee cc nereye kadar sonra yeni yeni opsiyonlar eklicekler sonra cinler japonların ve italyanların önünü iice kesmeye başlıcak onlarda fiyat kırmak zorunda kalıcak 0kmde belki olmasa 2. elinde vs vs. bi çok şey sınırlı bütcesi olanların lehine olacak.
Evet kasa değişse çok daha iyi olurdu
0 Rh (+)
06 - 09
selam arkadaşlar benim motorum wuxi scoozy ws150-1 scooter bu motor hakkında yorumlarınızı bekliyorum
Onun yerine sen motoru tanıtsan daha mantıklı olmaz mı? Sen bir çikolatanın tadını yemeyenlere mi sorarsın genelde?
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
o ne şimdi anlayamadım motormu çikolatamı bi karar verinscoozy-16 adlı üyeden alıntı
haklısınız arkadaşlar tanıtmalıydım ama ben ne kadar tanındıgını merak edip kısaca yazdım wuxi scoozy türkiyeye giren ilk scooterlerden biri 150cc 11hp çin malı bir motor reklam yapılmadığından pek tanınmıyor sanırım google den wuxi scoozy yazıp bakabilirsiniz
Teşekkürler, senin kendi motorunun fotoğrafları var mı?
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
slm ark lar bu motorun bı ınt sıtesı yokmu dur bılen varsa bı yazıversın tsk ler
Bencede artık sıktılar sanki dev bir fotokopi makinaları var bırakın diğer ünlü markaları kendi ürettiklerini de kopyalar oldular nası bi ülke bu çin anlayamadım.....
eğer çinliler olmasaydı diğer ünlü markların fiatı düşmezdi diye düşnüyorum.
ayrıca 250cc olan bu motosikletin beygiri de epey iyi. oraya buraya, bakkala çakkala gitmek için oldukça uygun. hem fiat açısından hem de bagaj kapasitesi bakımından.
bana sorsanız bu çinlilerle uzun yol yaparmısın diye; orası tartışılır. ama şehir içi için bence gayet ideal.
motora eziyet etmedikten sonra bir sorun vereceğini de zannetmiyorum.
helal olsun valla şu çinlilere.
gidip çine mi yerleşsek ne yapsak. adamlar dünyanın parasını kazanıyor.
Bilocan adlı üyeden alıntı
arkadaşım bilip bilmeden konuşmanın mantığı ne ben bunu anlamıyorum..ne alak kaliteli motor su soutmalı diye..
Yamaha Dragstar ki 1100 cclik 19 milyarlık bir alet te hava soğtmalı..ne yani şimdi bu alet kötümü..her ikisininde yeri ayrı bir kere.. çık çık çıkkkk...
neyse gelelim bu motora 250cc olması güzel. ön ve arka firenler disk buda çok güzel ama oldum olalı bu kasayı sevmem, evet keşek arkadaşların dediği gibi zatın kasasında olsaydı bu motor
ŞŞŞŞŞŞŞ...sadece sessiz ol.....
Konuyla belki alakasız ama Harley Davidson bile hala 883 cc motorlarını hava soğutmalı yapıyor.Vardır herhalde bir bildikleri...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
1449 cc'lik harleylerde hava soğutmalı.
bildiğim kadarıyla harley'in bir tane su soğutmalı motoru var o da V-Rod.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)