cebine bir avuç çivi koy ama çatal çivi ciddi ciddi agresifleşirsen bulaşma kimseye çivileri yere bulaştır bas git hehhehehheheheh
cebine bir avuç çivi koy ama çatal çivi ciddi ciddi agresifleşirsen bulaşma kimseye çivileri yere bulaştır bas git hehhehehheheheh
geçmiş olsun..eğer "ya motoru onun için almadık mı zaten" demeyecekseniz, en iyisi motosikleti aralara girmeden, şeridi doldurarak kullanmak.
Dikkat dikkat dikkat ve full koruma
geçmiş olsun. ben hareketli trafik varken araçların arasından yani serit cizgisinden asla gitmiyorum. anca ışık falan yanar da araçlar sağa sola hareket edemeyecek durumda olursa. sen de bu olaydan sonra dikkat edersin sanırım... tekrar geçmş olsun...
Eğer fark edilmek istiyorsanız... kendinizi gösterin, trafikte arabalar nasıl ilerliyorsa öyle ilerleyin. aralardan makaslar atarak değil...
kazasız belasız sürüşler.
Senin de dediğin gibi kendine hakim olmalısın.. Hemen gaza gelmemelisin.. O otobüs şoförünün de yaptığı da insanlık değil. Allah korusun ya arada kalsaydın.. Allah'tan kötü bir şey olmamış.. Daha dikkatli ;)
Geçmiş olsun. Hep derim :Altındaki araç motosiklet ise İNATLAŞMAYACAKSIN, ona buna kızıp aralara dalmayacaksın. Yoksa böyle çift kaşarlı tost olursun.. Aman dikkat.
arkadaşlar yukarda hafif şakayla söyledim ama 1998 yılında arkadaşın anlattığı şekilde amcam gaza basıp aradan çıkamadığı için kamyonun altına girerek rahmetli oldu yani hiçbir şekilde o duruma düşmemek gerekir çizgi tehlikeli şeridin ortasını tercih edelim lütfen
geçenlerde bir video izlemiştim ileri sürüş teknikleri uzmmanının; şeridi gözünüzde 3 e bölün diyor.önünüzdeki arabanın sağ tekeriyle şeridin en sağı 1. bölge,iki teker arasında kalan bölge 2. bölge,sol teker ve şeridin en sol çizgisinin olduğu bölgede 3. bölge.Biz asla 2. bölgede yani şeridin ortasında olmamalıyız diyor sebebide ; öndeki araçtan akacak kaygan sıvı o bölgeden akar ve araçlar yoldaki çukurları engelleri vs. iki tekerin arasına alarak onun üzerinden geçmeden geçerler ve lastiklerin değmediği bir sürtünme olmayan yer en pis kirli ve tozlu yerdir diyor, e tabi biz buradan gidersek bunlarla karşılaşabiliriz.aslında tek gidiş gelişi olan bir yolda sağ tarafada yaklaşmaktan çekinmeliyiz çünkü yol kenarından gelen mıcır toz poşet gibi bizi kaydırabilecek şeylerin gelme ihtimali daha yüksek ayrıca biz sağa yakın gittiğimizde en önemlisi burası "arkamızdaki araçlar bizi yanlış anlayıp onlara yol verdiğimizi sanıp yanımıza yapışıyorlar."bunu engellemek için en iyi tercih sanırım sola yakın, öndeki araacın sol teker izinden gitmek.
amaç muhabbet sonuçta, ahat ol.. gerçi pek çekinmiş gibi görünmüyorsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:38 ----------
her zaman her yerde bu motorun arkasında dururum..
her yönüyle sevdiğim bir motor... beklentilerimin çok üstünde çıktı...
istersen ayrıntılı bilgi verebilirim.. bana göre tek eksisi arka tekerin ince olması ve egsozdu onlarında çözümü var...
almak gibi bir düşüncen varsa.. araştır derim..
aklına bişey takılırsa yardımcı olurum..
0-100 7 sn de çıkar
max hız 180-190 arası
600 lük görünümü
90 kuruşla 130 kuruş arası yakıt tüketimi değişir.. 5000 deviri geçmem dersen çok yakmaz..
Otobüs ile araba arasından geçmeye çalışırsan ve trafik akıcı ise bu şu anlama gelir "kaderini başkalarının eline bırakmak" yani aracın plakasını alsan bile sen suçlusun otobüsü sollarken arabayı aynı şeritte sağlamış oluyorsun.adam tabiki ben görmedim diyecek sende ezilip gideceksin aman dikkat.bende bunu yapıyorum ama taktiğim söyle trafik akıcı ise yani 70- 90 ile gidiyorsam geçmiyorum ama trafik çok çok yavaş ise gözümü kestirdiğim aradan güvenli boşluğu gördüğüm zaman gazlarım.Bunu boğaziçi köprüsünde 50-60 cm emniyet şeridinde bol bol çalışmalısın ama dikkat ettiğim uzun zamandır sadece kuryeler be benimle beraber birkaç kişi görüyorum yollarda SS lere rastlamak zor bu buz gibi yağmur rüzgar altında.
Her zaman benim felsefem "O an orda ol" dur kaderimi başkasının reflekslerine bırakmam..hayrlı sürüşler herkese..
ben aralardan sollama yapmaya kalktıysam çok hızlı olarak ordan ayrılırım... hemen ordan geçebileceğime inanıyorsam girerim yoksa girmem...
geçmiş olsun...................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)