selam arkadaşlar...
kawasaki motor için tamir yapan bildiğiniz iyi bir yer var mı istanbulda?
servisini düşünmüyorum zira ilgisiz biraz. bu konuda bildiğiniz iyi ustalar varsa paylaşırsanız sevinirim...
selam arkadaşlar...
kawasaki motor için tamir yapan bildiğiniz iyi bir yer var mı istanbulda?
servisini düşünmüyorum zira ilgisiz biraz. bu konuda bildiğiniz iyi ustalar varsa paylaşırsanız sevinirim...
valla tanıdığım yok ama kızıltoprak civarını bi dolaş
motorun nesi vardı,bakımmı arızamı?
kızıltoprak tarafında bakındım ama bazı yelere baktım ama kawa tamırı yapmıyorlarmıs bılmem neden?
motorun arızası olsa sorundegıl yapabılırım her turlusunu ama bakım yaptırmak ıstıyorum onu da yaparım ama bıraz zorlar benı. zira servis degerlerı hakkında bilgim yok,yedek parçalarını bulamayabılırım ve bunun ıcın yeterınce zaman bıle bulamam herhalde.
trenox, motorun yenimi bilmiyorum ama yetkili servisi dışında baktırırsan motora garanti dışı kalıyor. ( bu yasa yakında değişecek). Eğer öyle bi derdin yoksa maslak oto sanayiinde motorcular var biçok. kawasakiye baktığını bildiğim bi yerde var. tam açık adresini bilmiyorum ama ilgilenirsen özelden tarif ederim.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
servisin ilgisiz olduğunu söylüyosun fakat kawa servisinden çok memnun olanlar da duydum. bence tamirciyi falan unutup servisin yolunu tut. en azından sonrasında bir problem çıktığında başına ekşiyebileceğin birilerini bulabilirsin.
danger0,özelden bi tel verebilirsen ya da tarif edebilirsen sevinirim, yannız sorum var; bu kawa tamiri yapan yerle çalıştın mı yoksa duydun mu? duyduysan sdce yer olarak mı duydun yoksa iyi mi duydun?
ilnapoli,doğru diyosun valla. ama ilgi lazım yaaa motorumu servs bile olsa ilgisizlere teslim nasıl ederim acaba son bikaç ayda değişmiş olabilirmi o kadar ?
denemek lazım
yazmadığın için tabii bilemiyoruz , kawasaki ama ne ?
sen genede florya beşir ustaya git. kawasaki için onun üzerine kimse olmaz.
cbrvv, zx10r...bi tel ve adres verebilirsen sevinirim.
saol şimdiden,
trenox ben eski motorumu götürüyodum çok iyi ustadır, parça ister götürürsün işçiliğini o yapar sadece.
Teknisyen moto : Atatürk oto sanayi sitesi A blok no:81 80670 maslak
Tel: 0212 276 87 33
Buldum adresini de.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
danger0, yardımların için teşekkür ederim.
maslak sanayide yücel motor var fevzi usta teli 0212 276 21 87
slm arkadaşlar ebn 15 yaşındayım we küçük pancar motor die tabir edilen bi motorum war plakasız olduğu için bunu terciğ etiim ama aldığım yerin servisi çok pahalı elle çekerek çalışıyo we o mekanizma kırıldı acaba bu tarz motorları tamir eden biryer biliomusunuz?? şimdiden tşekkürler..
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)