Hayırlı olsun...
Darısı başıma
Hayırlı olsun...
Darısı başıma
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
hayırlı olsun. ehliyetinin faydasını görürsün..
geçenlerde bir trafik polisini solladım. 100 mt gitmedimki solumdan beni sireniyle geçip o ilginç kornasıyla bana işaret yaptı ve önümde durdu. bende dikiz aynasından bana mı gibisinden bi işaret yaptım polise. oda kafasını hafifçe sallayarak aracından indi.
sollamam ona acı bir hal vermişti . onun siniriyle suratı asık
-ehliyetin varmı ?!
evet abi dedim rahat bir sesle.
-motor ehliyeti ??
evet evet dedim motor ehliyeti.
çokta uygunsuz bir yerde durduk hafif rampalı köprü dönüş yollarını blirsiniz. öyle bir yerin tam ortası. motorumu stop ettim ve ehliyetimi koltuğumun altından çıkarırken memur sırt korumama gözü ilişecekki kaça aldın bunu dedi.
dedim 160 küsür .. bi ses çıkmadı.
bende o sırada ehliyetimi ve ruhsatımı çıkardım ve uzattım devletin eline.
baktı baktı 10 sn geçmedi hayırlı günler deyip suratı asık bir ifadeyle aracına binerken.
sağol abi diye bir ses verdim 2 maskemin içinden .
yani kendi kompleksine yenik düşmüş bir polisin ehliyeti olmayan birine bastığı 750 tl lik ceza onu rahatlatacaktı. ne yazıkki rahatlayamadı çünkü devleti devletle yenmiştim.
işte ehliyetin değerini o zaman bir kez daha anladım.
kazasız sürüşler ....
Everybody can't be motorcylyst...!
Darısı basımıza . HAyırlı ugurlu olsun . Kazasız belasız sürüsler dilegiyle
Yolun ve farın açık olsun ;)
Hayata Vizö'RR'deN Bakmak AyrıcalıktıR...
0 Rh (-)
vatana millete hayırlı olsun almayanlara örnek olsun dostum...
@serhan123
Amin,inşallah
@S40
Sağol hocam,araba ehliyetimi aldığımda aynı olaya benzer bişey gelmişti.
@serimotorcu
Sağol kardeş darısı başına inşallah,kazasız belasız
@carasal
Aynen oyle kardeş,ama malum maliyeti yüksek diye çoğu kişi yanaşmıyor ama arkadaşlar Allah muhafaza biri size çarpsa siz suçlusunuz mutlaka edinilmeli benim hatam sadece scooterı aldığım gün yazılmam oldu keşke daha önce alsaydım.
yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.
@carasal
Aynen oyle kardeş,ama malum maliyeti yüksek diye çoğu kişi yanaşmıyor ama arkadaşlar Allah muhafaza biri size çarpsa siz suçlusunuz mutlaka edinilmeli benim hatam sadece scooterı aldığım gün yazılmam oldu keşke daha önce alsaydım.[/QUOTE]
bu arada yaklaşık 1 saat öncede ben aldım cüzdanda yani
Hayırlı olsun Sürücü Belgen Allah kaza yüzü göstermesin.
Ancak bir ağabey öğüt'ü...dediğin gibi tedirginlik ortadan kalkar ancak bir çok arkadaşımız gelen özgüvenin rehaveti ile basit hatalar yaparak kazalara karışmakta.Aman dikkat.
Motosiklet biz üzerinde oturduğumz sürece güzel
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
bu arada yaklaşık 1 saat öncede ben aldım cüzdanda yani [/QUOTE]
Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:54 ----------
Kesinlikle söylediklerinizi dikkate alıyorum,yazmıştım emniyetten çıktım bir kaza atlattım kendine gel dedim kendime özgüven geliyor ama çokta rahat olmamak lazım rehavete kapılmamak lazım.Güzel dilekleriniz için teşekkürler.
yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.
Hadi hayirlisi kardesim..
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
ehliyetin hayırlı olsun arkadaşım valla bende aldım gecen hafta öle bi rahatladımki artık polis gördümmü tırsmıyorum:D:D
hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız
[I]suzuki gsr 600...2009[/I]
Hayırlı olsun ehliyetin kazasız belasız yolculuklar dilerim şimdi için rahatlamıştır...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)