arkadaşlar daha motosikletim yok ama çok yakında alıcam diyenler varsa yazsn hang tür motor almak istersn yazn ve hepperaber konuşalm ben şahsen 18mde alcm
arkadaşlar daha motosikletim yok ama çok yakında alıcam diyenler varsa yazsn hang tür motor almak istersn yazn ve hepperaber konuşalm ben şahsen 18mde alcm
müziği ruhunda rüzgarı yüzünde hisset :cat::bounce:
o anlamda demiyorum kardeşm cevap yazn demek istdm
bende para olunca alıcam
ilk önce motor sürmeyi öğrenmek için ybr gibi bişey almayı düşünüyorum
Life is what happens when you are busy making plans
Ehliyetimi alıp motosikletimi alacağım.. Yaklaşık 3/4 ay gibi olur sanıyorum..
TVS Apache istiyorum.. Bakalım nolcak..
biri beni mi çağırdı
1) Allah'tan hayırlısını dilemek lazım, önemli olan bir motosiklet almak değil , aldığımız motosiklete sağlıkla kazasız belasız binebilmektir ....
2) Şu zamanlarınız tamamen derslerinize odaklanacağınız, kendinizi geliştireceğiniz ve hayatınızın geri kalanının temellerini attığınız dönemlerinizdir ... Lütfen genç arkadaşlarımız bu günlerinin kıymetini bilsin ve tüm yatırımlarını kendilerine yapsınlar .... Mesleğe geçtikten sonra motosiklet edinmek gayet kolaydır ...
3) Bir tane dilimiz var ve o nedenle güzel Türkçemize sahip çıkmamız gerekir ...
bnm almak istediğm motosklet kawasaki 1400 gtr inşallah herkezde istediği motoru alır
bende ehliyet aşamasındayım.martta cbr 125 yada hyo gt 250r alıcam maddi durum hangisini gösterecek merakla bekliyorum
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
Okulum bitti iş arıyorum, bulamıyorum ama bulunca motorumuda alıcam. Düşündüm model stkanuni(hyosung) gt 250r,gt250, gv250 ama ehliyete başvurmayı düşünüyorum hiç değilse bunu almak daha kolay
güzel kardeşim ben genel konuşuyorum , bir şeyi tutkuyla istemek genelde.... sonunda hayır getirmiyor, çevremde ve burada bazı arkadaşlarımızın hayatlarının tek gayesinin motosiklet olduğunu görüyor ve üzülüyorum sadece ...
Dilimiz konusunda ise; gereksiz kısaltmalar , sesli harflerin yazılmaması gibi genel bir durum söz konusu ... mesela senin '' söle '' yazman gibi
kimse yanlış anlamasın sadece genel ile alakalı fikirlerim bu şekildedir
benim hayatımın tek gayesi motor değil sadece gerçekleşmesini istediğim bir isteğim ben okulu bıraktım abi yani geleceğimde pek parlak değil konuşmama gelirsek işte arkadaşlarım öle konuşuyo bende alışmışım ama sizin için değiştiririm
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)