YA BİZ TANIŞMADA NİYE BELİTTİK BEKARIZ DİYE ŞİMDİ ALDINIZMI ARKADAŞLAR NUMARAM 0 800 .. .. .. .
(başlığa hitaben)
YA BİZ TANIŞMADA NİYE BELİTTİK BEKARIZ DİYE ŞİMDİ ALDINIZMI ARKADAŞLAR NUMARAM 0 800 .. .. .. .
(başlığa hitaben)
Hocam bekar olduğumuzu kim söylediki ben siyah incimle evliyi (Kawasaki vn 800 )siyah incim benimmmmmmm aşkımmmmmmöz_kan adlı üyeden alıntı
valla süperdi..
keyifle okudum.tşkler...
kulağımıza küpe olsun
Ben de bu yazidan egitimin ve korunmanin onemini ANA FIKIR olarak cikariyorum.
Iyi motorcu iyi kocadir fikri??!
Paylasimin icin saol, iyi bir roportajmis...
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
Yaw ben Ş.URFA dayken , bazen asfalt o kadar eriyordu ki! >>SICAKTAN<<Bir öğrencime başka bir şey yapmasını söylüyorum. Sabah motosiklete binmeden önce ellerinle asfalta bastır. Asfaltın cildinden daha yumuşak olduğunu keşfettiğin gün kask ve koruyucu giysiler giymek zorunda değilsin, bunları evinde bırakabilirsin.
Devekuşu gibi kafamı bile içine sokabilirdim.. .
bu yazı konu dışı değil hatta konunun tamda içi ben bunu alıyom motosohbete koyuyom
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Motor kullanmayandan koca olmaz mı yani?
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
viper kopardın beniviper_1 adlı üyeden alıntı
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
ya bırakın sosyal mesaj vermeyi. Alırım anahtarnızı diyorum
YALNIZCA ADALET...
Hem hortlatmışsın hem de kocaman puntolarla, alakasız bir yazı yazmışsın
Ayrıca bu sitenin tek yetkili hortlatıcısı benim
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
okuduğum,motorla ilgili en güzel yazılardan biri idi.
teşekkürler viper....
[FONT="Georgia"][FONT="Verdana"][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Biliyorsan konuş,ibret alsınlar.Bilmiyorsan sus, adam sansınlar..[FONT="Georgia"][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][/FONT]
BU BÖLÜM viper_1 TARAFINDAN SİLİNMİŞTİR.DOSTLARIMA , KARDEŞLERİME SAYGILAR.KALPLERİNİ KIRDIYSAM ÖZÜR DİLERİM...
Sitenin en meşhur güncelcisi viper_1 dir.
Hatta ben 52.sayfadaki mesajları hortlattım diye , adamlar mesajları kilitledi...
iyi diyek iyi olsun be emmi ne diyek iyi bilgi
[SIZE="2"]kartalca.68@hotmail.com[/SIZE]
Viper ..paylaşımın için teşekkür ederim..Vasatı temsil eden çoklardan ziyade ayrıcalıkları seviyorum ben..motosiklet bir tutku ve bir ayrıcalık benim için...
Sevgi ve saygının esirgenmediği günler dilerim.
Daha terbiyeli bir yaklaşım beklerdimArkadaşlar sizlere ufak bir SİE demek zorunda kaldım kusura bakmayın...
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)