Sizce 1993 model bu motosikletin 5000 km de oldugu inandirici mi ?? kilometre ile oynamak bu kadar kolay mı ?
http://www.sahibinden.com/fabrikadan...XQQdisplayitem
Sizce 1993 model bu motosikletin 5000 km de oldugu inandirici mi ?? kilometre ile oynamak bu kadar kolay mı ?
http://www.sahibinden.com/fabrikadan...XQQdisplayitem
valla satanın sütüne bakar bu işler...helal süt emmişse yapmaz...he beni kandırır ama Allahın sopası yok...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
adam garajında tutmuş, koleksiyon için ayırmış, fiyatına baksana
İki ihtimal var. Birincisi, evet oynanmıştır. İkincisi ise 99.999'a geldikten sonra tekrar sıfırdan başlamıştır
Tabii o yıllarda alıp süs olsun diye kenarda tutmadıysa (bunu ben sanki bugün gene yazdım )
kilometreyle oynamak kolayda arkadaş orjinal diye yalan söylüyo resimlere bak sağ silindir tarafının rengi açık sol kapalı orjinal olsa aynı olur....egsozun biri daha çok sararmış boğazdan
1-plaka hakketende eski...tr amblemi bile yok
2-dedigi gibi ilk else zaten satisda cikacaktir...
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
evet eski plaka ..güzel yaklaşım .tebrik
plakada torpilli 888 :D
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
93 model nasıl 5000 de olur ya..
ben inanmam, kolpacı çok fazla 2.el satışta.
ha temizdir motor, 5000'de olması küçük bir ayrıntıdır o zaman düşünülür almak. ama kilometre saatine bel bağlanmaz. haciz dalgasından çektiğimi bi ben bilirim. çok kolpacı var çok.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
1975 model arkadasim 17000de orjinal renault12 almisdi...Adam yaslanmis hastalik vs ugrasmis sonrada kullanamamis kapali garajda durmus araci...bu olay 1998 de olmusdu
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
la git kim verir bu parayı manyakmıdır nedir
ya böyle buna benzer garip adamlar var motosiklet binmek için alınır süs için mi alınır 16 senede 5000 km ancak yaptıysa o adam garip birisidir.
Adam zaten yazmış...Kolleksiyon için..Gezmelik değil diye... Garajda muhafaza edildiyse olur.. 5000 km de az bir km değil...
1999 ya da 2000 model zx12r var arkadaşımda... Tamamen orjinal.... 4000 km de... Ama o da hiç binmez..Tertemiz bakımlarını yapar siler parlatır.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Banada pek inandirici gelmedi ama adam kolleksiyoncu da olabilir.en azindan fiyataa bakinca oyle izlenim verdi bana
RIDE or DIE
16 sene önce kaç paraya aldı acaba şimdi 12 000 istiyor :-) yıllanmış şarap gibi değer yapmış
bende 98 audi a4 vardı geçen sene 40000 de sattım ve ilk sahibiydik araba için 40000 nasılsa bence motor için ki zevk işi bi alet 5000 neden olmasın
açıkcası ben o sitede gezerken bu şekil hele bilmem kaç senesinin imalatı atıyorum 1996 diyelim herif yazmış oraya km.olarak ''daha gıcır gıcır ilk günki gibi inanılıcak gibi değil 8000km'de henüz.'' ben bu tür ilanlara katiyen inanmıyorum.heee bu şu demek değil 2008 model 4000km'de dediğizaman iananırım demekde olmaz 1 senede adam var 10.000km yapar,1senede adam var 2000km yapar.adamına göre değişiyor.mete abinin dediği gibi bu işler sanayilerde 20.00tl.'ye bakar sütüne vicdanına...şimdi linkteki adamda bunlardan biridir muhakkak diyemem vebal işi bu.bişe diyemicem kendi payıma...
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
plakasından trfik kayıtlarana bakarak söylüyorum ilk sahibinden bence 5000 km de olması çok doğal bizim yazlığımızda bir amcamız var 1991 brodway ı var 9.733 km idi bu yaz benden rica etti sunu yıkayalım die en uzun yolu
tekirdağ 100 yıl dan kumbağdaki yazlığına gelerek yapıor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)