Bizim Mhrrmkpnr sahilyolunda martı ya çarpıp düşmüştü, kolunu kırdı
Bizim Mhrrmkpnr sahilyolunda martı ya çarpıp düşmüştü, kolunu kırdı
GKN MOTORS
evet espride sizin gibi iğrenç
ilk sayfadada yazmıstım...ben bisikletle giderken arabanın içindeki biri(...) kafma saplak vurmustu...
bi kerede çoçuklar ara sokakta karsidan karsıya tel bağlamıslardı...bende görmeyip ona takılıp yere yapısmıstım...küfür etteğim için üstüne bide cocuğun babasından bi tokat yemistim...
sanırım en kötüsü bizde yine ,
bir kaç yıl önce pejo mobillet ile arkadaşım gece dağ yolundan gidiyor.
normal çevre yolunda çevirme olduğu için tamamen ıssız olan dağ yolundan gidiyor.
yolun uzunluğu yaklaşık 40 km ama in cin yok ..
neyse gece 9 civarında mobilet ile giderken tahmini 70 km gibi bir hızla önüne eşek çıkıyor.
mobillet modifiyeli ve düşük amasördü m direksiyon vardı.
arkadaşım kesik amasör sayesinde eşeğin karnına yapışıyor ve motor altında kaçıp gidiyor.
zavallı eşek o hızla arkadaşımın çarpması sonucu bayılmış galiba .. motor çarpmıyor ama o alttan geçiyor arkadaşım çarpıyor.
sonuç itibari ile eşek yerde arkadaşım üzerine , eşek nefes alıyor ama hareket yok.
arkadaşım motoru kaldırıp üstünü başını düzeltip gidiyor.
eşek gazi midir bu durumda :D
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
Şu anda fark ettim, ben hemen her artçı alışımda her frenajda kafama arkadan kask çarpıyor sanırım bu da bu sınıfa girer.
Hele önceden crosstayken dipfrenle arkayı yükseltmeyi alışkanlık edindiğimden arkaya aldığım artçının kaskı ( sanki öne artçı alınıyor ... te allaam... ) sürekli doink doink çarpardı. Aptal ben hafif fren yapmayı beceremiyordum. Alışmış kudurmuştan beterdir diye boşuma dememişler :D
Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
Her şeyin Aslı Güzeldir!
Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...
Zıgara izmariti vizöre şimdilik.
yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.
İki defa ön vizöre taş geldi. İkisi de şehirler arası yolda oldu. İzleri vizör camında durur hala.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)