büyük bişey çarpmadı ama pirinç tarlalarının yanından geçerken baya bir sinek katliyamı yapıyorum
büyük bişey çarpmadı ama pirinç tarlalarının yanından geçerken baya bir sinek katliyamı yapıyorum
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
Bisikletle Uludağ'a çıktık.Bir köyde dinleniyoruz.Artık inelim geç oldu muhabbetleri yapıldı arkadaşlarla.Kafamın 5 cm önünden bir tane su şişesi geçti.Ben küfrede ede zanlıyı aradım ama bulamadım.Yaklaşık 3 km. sonra ağaç altında su içiyorduk.Bisiklet kaskı takılıydı kafamda.Bir kuş içindeki kötülükleri boşalttı kafama.Kaskı çıkarttım.Kafamda kaskın izi çıkmıştı.Bandana bağlayıp devam ettim.Orada suyla yıkasaydım kafayı bir hafta nakavttım.
[B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
[/B]
benim kafama bişey gelmedide ön lastiğime gelmişti 2yıl önce sahil yolunda 1000rr ımla giderken bir futbol topu ön lastiğimin tam önüne geldi ve top gümmm ledi grup halindeydik allahtan düşmedim yoksa herkes birbirine sarardı sanırım
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
çeneden açılan kaskım çenesi açıkken.. ağzıma bal arısı girdi refleksle ısırdım o arada dudagımı içerde n soktu gıtrlagım ve dudagım şişti 3-4 sat kendime zor geldim ilaç flan aldım eger bogazıma kaçsa ve gırtlagımı soksa muhtemelen ölmüştüm çünkü içeriis şiştiğinde nefessizlikten düşüp çevre yolunda kalacaktım kimsede aklına böyle bişey gelemeyceginden kalp kriiz falan geçiriyor diye bogulmamaı seyredeceklerdi...
ikinci olay bir inşşatcının elindne kaçan tugla 30 cm farkla kafama kasksız sürgüğüm motorsikletin ustunde bana düşmekten kurtuldum.. tugla tam ön tekerin önüne düştü ve kırılması ile üstünden geçmem sanırım aynı ana denk gelsi motor havalandı ve jantım yamuldu.. çok fena korktum ve sonrasında giidp inşaatçıyı saygılı bir insan olsamda bu ökzülüğün karşısında dövdim..
3 olay taksimde ki konsolosluk patlamasında ordan motoriskletle arkadaşımla geçiyorduk...
patlamanın etkisi ile gelen basınçla yere düşüyoruk nerde ise.. yakşasık 40 - 50 metre yada 70 ilerde patlama olmuştu tam biz geçerken ölen güvercinler toprak cam parçaları ve araba tamponu benzeri şeyler yüüzmüe gözümüze çarpmıştı kaza yapmadan zor durdum...
benim başıma gelenler şimdilik bunlar motorsikelt sürerken...
9 canımdan sadece 6 tane kaldı sanırım
www.sesofset.com
www.sesinoks.com.tr
öndeki tırın havalandırdığı naylon poşet kaskıma takıldı, 2-3 saniye bir şey göremedim elimle atana kadar.
kırlangıç çarptı
Bildiğim en acı olay karşıyaka spor kulubü taraftarlarından birisi yanlış hatırlamıyorsam deplasman dönüşü yola bira şişesi atarak arkadan gelmekte olan motorsikletliye çarpıyor ( muhtemelen kaska) ve sürücü kamyona çarparak hayatını kaybediyor..
eğer vana gelirseniz görürsünüz vanda ki çocukların tamamı eline taş veya sopa alıp atıyolar motorlu görünce
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
kuş hocam .otolarla yarışan en psikopat kuş . serçe doğan kartal hepsini geçiyor çok kez şahit oldum . otoların önünde süzülür özellikle asfalttan bir karış yukarıda gider
doğadaki en hızlı kuşlardan biri. belkide en hızlı. 160 km hıza çıkabiliyor. ayrıca diğer adı ebabil dir. biraz kutsal bir kuş sanırım bir de
Hirundinidae
bana da serçe çarpmıştı
Kırlangıç kuşu zekidir, nasıl olduysa, ben de tavşanı kovalamıştım gece ışıktan önümde 250 mt koştu,ışıkta sersemleşiyor hayvancağız.
Ben küçükken bir keresinde de amcamın minibüsünün ön camına baykuş çarpmıştı. Baykuş olduğunu da sileceklere doğru dağılan kafa tasından anlamıştık.
Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
Her şeyin Aslı Güzeldir!
Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...
bana ne çarpmadı ki 1 tane kalsk degiştirdim manisa izmir arası giderken taş gelmişti kalkıma vizör inikti vizörü kırdı diyeriden şimdi kullanıyorum cizik dışında bişey yok ama uzun yoldayken vözörü indirmenizi tavsiye ederim yaz kış
boşver o zaman : ) büyüyünce öğrenirsin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)