Istanbul'un göbeğinde tepeme bildiğiniz ağaç dalı düştü! Neye uğradığımı şaşırdım; 2 saat zonkladı kafam!
Istanbul'un göbeğinde tepeme bildiğiniz ağaç dalı düştü! Neye uğradığımı şaşırdım; 2 saat zonkladı kafam!
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
motoru aldığımdan beri sadece bir defa kasksız kullandım ve ondada bir ağaçtan kopan yaprak suratıma çarptı ve sivri ucu sol gözüme temas etti. nasıl durduğumu bilmiyorum gözümden akan yaş epey bi dinmemişti
genelde vizöre sinek böcek çarpıyor.bikerede cam açıkken sinek girmişti...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
ön çamurluk kırılmıştı.. çinli scoterımda kaskın vizörü çatladı hatta darbe ile. ee kask da wiwi idi
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
motorla yarım hiç başıma gelmedi ama prowler la yaşadım sinek böcek gibi şeyleri :D:D berbat oluyo gözlüğümde sinekler vardı abi yaa :S:S:S sonra suratıma çantamdaki yedek tişörtü bağlamıştım :D:D:D:d
Şimdiye kadar yaz mevsiminde onlarca kez böcek ve taş, kış mevsiminde de bir o kadar taş çarptı..
Yalnız ben çarpan böceklere her seferinde üzüldüm..O kadar büyük bir hızla çarpıyorsunuz ki zavallım ne olduğunu anlamadan atomlarına ayrılıyor kaskta..Ama çıkardığı ses feci: ÇAATTT..
bunun haricinde yüklü kamyonların arkasından gitmek zorunda olduğum anlarda pek çok kez kamyondan saçılan kum taneleri bıçak gibi saplanmıştır bacaklarıma ve deli gibi acıtmıştır..Üstelik deri pantolon varken..!
özellikle haşereler çekilir dert değilmiş valla gördüğüm kadarıyla....
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
Benim işler kesat, börtü böcek çarpıyor,kanları ile çevreye efekt veriyor
benzinlikten çıkarken birşey bana çarptı, aslında düştü.
bildiğimiz çıtalı uçurtma.
ben olayın anlam ve ehemniyetini kavramaya çalışırken çocuklar aldılar uçurtmayı gittiler.
Kask hayat kurtarır.
böcekleri saymıyorum. bir kerede vizörden arı girmişti. burnumun ucunda ben ona bakıyorum o bana sonra yavaşladım uçtu gitti.
can't be worried about that shit. life goes on man.
tekirdağ kumbağ ın ust yolundan şarköye giderken geçilen köylerden olan yeniköyden geiyordum dayının teki odun kırıyormuş kaskta bomba patladı zannedip yere atmıştım kendimi yazın cene acılır gdr kullanıyordum onun korkusunu unutamam ust balkonda odun kıran amcacımızın kırdı odunun yarısı kaskıma çarptı ben tabi heyecandan kaputtum
son gaz 130-140 giderken vizoru acik kaskimdan tam gozumun orta yerine denk gelen sinek bocek artik neyse o hizla gozumden direk beynime kacti heralde onun acisiyla ve tek gozle akan trafikte durana kadarda biraz stres oldum tabi
1-Sigara izmariti gözüme geldi köprü üzerinde. Köprü sonundaki emniyet şeridine kadar tek göz gittim.
2-Çanakkalede vizörde böcek patladı vizör tamamen kapandı. Neye uğradığımı şaşırdım.
3-Otoyolda taş sekip vizörün çok az açık olan kısmından girip yanağımda patladı. Gözümden yaş geldi acıdan.
4- En güzeli... sis bombası
Tamam bu kafamda patlamadı ama motorun bir metre önüne düştü. Hani şu polislerin silahla fırlattıkları. Beşiktaşta olaylı gösterilerin ortasında kaldım kırmızı ışıkta.
Bombanın düşmesiyle göz gözü görmemesi bir anda oldu.
Kırmızı ışıkta gazladım , caddede koşan göstericilerin ve polislerin arasından slalom yaparak sıyrıldım. Eminönüne kadar gözümden gelen yaşı ve boğazımın yanmasını durduramadım.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Yolda başıma gelen en kötü olay arının ensemden sokması oldu hemen kenara çekip kaskı çıkardım orayı yanımda taşıdığım ıslak mendille pansumanladım..
Bu gibi durumlarda PANİK yapmamak gerekir..
adanadan gaziantep e gelıyoken kafama serçe carptı ne oldugunu anlamadım cok sert vurmuştu bide maraşa gidiyoken kaskın altında sıyah cok buyuk arı kullagımın arkasnı soktu cok kotu olmustum panıkleyıp durdum hemen
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
Taş ve Arı çarptı kaska.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
mıcırlı yolda önümdeki kamyondan çakıl taşı geldi vizör kapalı olmasa surat dagılmıştı olan benim vizöre oldu paramparça oldu şükür
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
büyük bir arı ya da bir kelebek hangisi olduğunu anlayamamıştım çarpmıştı ve vizörün 1/4'ini kaplayacak büyüklükte yayılmıştı vizöre. ayrıca kamyonları geçerken lastiklerinden fırlayan taşları da saymalıyım. tüm bunların bir de kasksızken çarptığını düşünsenize. kaskı sadece kaza durumu için düşünenler bir kez daha düşünsünler bence...
Taş,Arı,Sinek dışında daha bişeyle rastlaşmadım allaha şükür
En son Didim Kuşadası arasında kamyondan gelen kocaman bi taş Çin malı kask'ımın vizörü indirmişti aşşa
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
sivas-malatya yolunda asfaltın ortasında yemlenen serçe sürüsüne daldım. (kamikaze)
hasar ise far patladı, radyatörün ufak kanatları yamyassı oldu ve içi kanla karışık tüy dolmuştu, vizör çatladı.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)