İzmit-Gölcük yeni yolda Kamyondan seken taş vizörüme çarpmıştı, kırılmadı ama derin bir çizik oluştu.
İzmit-Gölcük yeni yolda Kamyondan seken taş vizörüme çarpmıştı, kırılmadı ama derin bir çizik oluştu.
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
Ben bi kere yolda yürürken yoldan geçen okul servis aracındaki kızlar bana laf atmıştı kaparlar seni yavrum filan şöförde ortak olacak ki hızla basıp gittiler Halbuki ben kapılmaya razıydım
Kask olarak bol bol uçan haşeleri topluyorum benim monttan bile haşere dolu hepsi yapışmış böyle gıyyk diye.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
Helikopter çarpmıştı...Uzaktan kumandalı.... Tam teker deneyeyim dedim kaldırmamla neye uğradığımı şaşırmıştım..... Geldi gidonla doponun üzerine düştü....
Sahibi geldi kusura bakma dedi aldı ve gitti...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
daha geçenlerde arı çarptı boynumdan soktu valla perişan etti beni
benım kaska dal carpmıstı
benim kaskıma carpmadı ama benzeri oldu 1990lı yıllarda o zaman kask pek yok çorludan edirneye gidiyorum jawa 350 ile sıkıntıdan esnemeye başladım ki birşey çat diye ağzıma ve direk mideme hiçbirşey yapamadım tabiki yalnız küçük birşeydi karasinek gibi öyle hissettim boğazımdan gecerken
Önde giden araçtan birşey atma olayı çok görülüyor güzel ve yalnız yurdumuzda. Sigara izmariti ve boş paket kafama çok yedim ama bir olay var ki aslında tam karakolluktu.
İzmir'den çıktım, Balıkesir'e doğru gidiyorum.Manisa şehir içinde sağ şeritten giderken, solumdan geçen bir şahinden güpegündüz cam açıldı, bir tip elinde kahverengi bira şişesiyle belirdi.Direkt gözümün içine bakarak şişeyi kafama doğru fırlattı.Saniyenin onda birinde falan, adam fırlatma hareketini tamamlayamadan frenlere asıldım.Şişe önümden geçip kaldırım taşında patladı.Doluymuş hemde!
Resmen şok geçirdim.Yolun kenarında bir süre durdum.Şahin hiç de acele etmeden yürüdü gitti, sağ camında şişeyi fırlatan tipte kafayı arkaya çevirip bana baka baka uzaklaştılar.Bu hareketi yapan adam bıçakta çeker tabancada.Plakayı alamadım.
bir kere kuş çarptı mont olmasına rağmen acıtmıştı. bir kere de ayu nun biri yolcu koltuğundan camı açıp tükürdü nasıl kurtulmuştum Allahıma şükrediyorum gelseydi çok kötü şeyler yapabilirdim şahsa
Bana buna benzer değilde hep uçuşan böcekler falan çarptı.
2 arkadaşın mesajına iyi güldüm ama kim söylemicem
Bana da genelde taş ve böcek çarpıyor. Hatta biri içime girdiydi vede ısırdıydı. Hain böcek.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
bende esnerken azıma sivrisinel girdi sonra tabi afiyet olsun demek düştü bana ama tadını hissedemedim
kafama değilde geçenlerde adanadan iskenderuna dönerken otobanda gündüz öğlen sıcağında yola çıkmıştım eldiven takmamıştım sırtımda sırt çantası elime kocaman bir eşşek arısı çarptı bir patladı sap sarıı suyu çıktı arkasından bir tane daha manete çarptı sonra birtane daha çantaya saplandı eve geldiğimde sırt çantasında arının yarısı duruyordu sanırım bir arı sürüsünün içinden geçmiştimki motorun ön kızmı gri iken resmen sarı olmuştu müthiş bir katliyam yaratmıştım eko dengeyi bozdum
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
kafama pet şişesi attılar komediydi göremedim önümü tav olmustum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)