Burada XVR750 ya da her kimse SYM yi yermekten öteye gitmiyor....
AYIP denir ancak.Motosiklet Türkiye de SYM Forumu da var bir bakın bakalım kaç kişi şikayet etmiş SYM kalitesinden
XVR Keeway satanlardan her halde prim alıyor ki sürekli Keeway reklamı yapmakta......
Ben Motoran da çalıştım ve iddia wdiyorum,SYM ürünleri en az Japonlar kadar kaliteli.Hem işçilikte hem malzemede.
Arkadaş Tekay'ın reklamını yapıyor ama gerçekleri de aktarmıyor.
MESELA arkadaşımız parça YOK iddiasında bulunmuş.Ben de diyorum ki,Motoran A.Ş. nin bulunduğu yer İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesinde.Varsa tanıdığınız gini ve yeni fabrikaya yapılan bir kaç milyon Dolarlık yatırımları kendiniz görün.
PARÇA mutlaka vardır olmasa SYM Distribütörlüğün yanı sıra SYM üretme anlaşması yapmazdı
Tekrar TEKAY'a dönmek gerekirse, Tekay elbette yedek parça
satamaz çünkü tüm verilenler geri alınmıştır......
XVR kardeş,çok biliyorsun ya anlat bakalım Tekay neden SYM yedek parçası alamıyor ya da satamıyor artık....haydi yüreğin varsa anlat herkes bilsin.
Benim ağzımı açtırma sakın.
Çamur at izi kalsın yaptırmam sana Motoran ile ilgli
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:19 ----------
Sana tamamen katılıyorm kardeşim
Ben Motoran da çalışmış olduğum için değil, dürüst ve doğruluğu her zaman tercih ettiğm ayrıca bu güne kadar SYM si parça olmadığı için yatan bir motosikletin olduğunu duymadım.Varsa bile eğri oturup doğru düşünelim...kaç adet SYM satılmış (model bazında) da olabilir, kaç adet arızalı yatan var??
Varsa rakam versin çok bilmiş XVR...çanbazı.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:24 ----------
İnsanların her zaman yaptığı en büyük hatayı yapıyorsunuz!
Olumsuluktan söz edildiğinde hemen aynı cepheye geçiyorsunuz
inanın Honda aldığınız da fiyatlar daha makul olmacak.
ayrıca SYM ile siervise gittiğinizde size mutlaka ilgi ve alaka gösterilecektir ancak Honda Yetkili Servisinden önce randevu alacaksınız ondan sonra gideceksiniz......fiyatları bir araştırın ondan sonra da sizden ricam tekrar bir yorum yapın