mondıal 150rf var scooterıma xenon koysam agır gelıp akuyu bıtırırmı veya motorun on kısmını sıcaktan erıtebılırmı ve xenon fıyatları nedır vede baska motor aldıgımda sokulup yenı motoruma takabılırmıyız>?
mondıal 150rf var scooterıma xenon koysam agır gelıp akuyu bıtırırmı veya motorun on kısmını sıcaktan erıtebılırmı ve xenon fıyatları nedır vede baska motor aldıgımda sokulup yenı motoruma takabılırmıyız>?
Koy gitsin Taktırmak istiyorum demek istedin herhalde.Koymakda ne demekmiş!
lezzet gider,mesuliyet kalır...
beyaz ampul tak zenondan daha ucuz daha uzun ömürlü oto aksesuarcılarında bulursun
Dostum bir abimiz söylemişti forumda.(sanırım _old_ )Motosikletinizde mercek yoksa xenon istenilen performansı vermeyebilir.Ve karşıdan gelenin gözünü alabilir.Ama montaj işini dersen benim motosikletimde akü olmadan farlar yanıyor.O zaman elektriği de aküden almıyor sanırım.Ama bilgili arkadaşlar sana yardım edecektir.Ben de cup motosikletime uygulayacaktım ama vazgeçtim.Hala daha içimde var.Çok güzel görünüyor.Onun yerine beyaz ledli park ampulü taktım.Gece de pek motosiklete binmiyorum.Alacakaranlık olduğunda parklarımı açıp garajıma götürüyorum motosikleti o kadar.İyi forumlar. . .
bende var teki xzenon gerçi bi sıkıntısı yok
kardeşim içinde kalmasın al al ama senin akün kaç amper kaç volt ? birde far panelinin o içyüzündeki yansıtıcı parlak yeri xenonu nep net göstericek kadar kalitelimi ? ön panelin filan yanmaz kim uydurmuş onu + xenon tüm farlardan daha kaliteli. eğer çin amlı alırsan 3000 saat ömrü var.
Benim gibi monza Alırsan. bunu 3 e katlarsın. vs.vs tamamıyla akünle alakalı Benim aküm Yuasa.600 f Aküsü .
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
Geceleri karşıdan gelen arabalardaki şoförlerin kulaklarınızı çınlatmasını,üzerinize direksiyon kırmasını istiyorsanız taktırın.Merceksiz kullanımda xenon olmaz,olmamalı.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
kardeşim ben ybr ye taktırmıştım hiçbişey olmuyo koy gitsin.çıkarıp istersen başka motora takabilirsin...
anladım koymasına koyulur akuyu yemez ve motorun plastık kısmını erıtmez dıyorsunuzda. mercek yok motorda sızce beyaz guclu ampulmu daha ıyı yoksa xenonmu? taktırsam son kararımız ne olsun beyler
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
Koyma;
cunku;
Trafik muayenesini gecemiceksin....
isik dagilimin standart uzeri olacak cunku malum koyacagin xenon standart olmayacagindan optik mercekde yoksa standart isik lumenini asican ve test cihazi diiitttttt edecekyada kirmizi verecek...
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
sımdı araba xenonu kocam 8000k 2 adet olarak mercek yol yolu guzel gosterırmı acaba?
xenon karşındakinin gözünü almaktan başka bişey değil bence. ben motor sürerken bile arabaların xenon'ları gözümü alıyorsa araba sürenlerinkini tahmin edebilirim az çok.
olay muane veya karsıdakının gozu dısında soruyorum benım onumu rahat aydınlatırmı ? mercek olmazsa
orjinal ampülleri ve beyaz ampüller yanında halt etmiş aküden zaten orjinal ampülü kadar elektirik çekiyor onun kendi beyni elektiriği çoğaltıyor beim motorda var çokta memnunum ben tavsiye ederim
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)