thaks meto handro's
teşekkürler metehan bende doldurdum ergün haber verdi motora başlamak için baharda tvs apache düşünüyorduk ama olsun şans... bende harley le başlarım
40 yaşından sonra motor a binenler grubuda kurulmuş orayada katılırım
HAYATLA DALAŞMA :)
ahanda bana cıkacak !!!
Bana Çıkarsa Yolda Seni Tanımam Metehan Bey
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Bana çıkarsa yarı yarıya kırışırız metehan abi.
facebook(Fazer Tutkunları)
belki şansın döner...
alüküme selam hacı akon...
valla 40 tan sonra asıl sana yakışır hacı...biz buna binsek çoluk çocuk diye alay ederler...ağır abi motoru...yakışır...heleki ergün abime avkan abime ne yakışırdı ama...çizmeler falan offf...vallahi kendimden çok size isterim...
inşallah birader...sana çıksında bizde sevinelim...böyle alakasız tiplere çıkar ona yanarım...adam motorun selesine daha oturmamış motor çıkıyor internete girip kendisine ne çıktığını ilk defa görüyor...ve motordan anlamayan biri inanki bu motorun kıymetini anlayamaz heman satar...he bende satarım o ayrı...ama ben kıymetini bilerek satarım...
kanka canın sağolsun...
süper fikir...valla çıkandan bi 10.000 gayme isterim...helalinden...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
doldurdum formu uyku tutmaz şimdi beni 16 aralık'a kadar
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
alıntı yaptım metehan abi kızmadın dimi.
uğramıyorsun artık bizim mekana.
Katıldım cekilişe metehan abi kazanırsam rodajı sen yaparsın
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
Yanlız bırakma bizi,bak çakallar bazen kapıya dayanıyor.
Neyse çekilişte çıkarsa bu makina yarı yarıya,yada takasa verir sağlam bi makina alırız.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
10.000 kayme sana feda.
hele bi çıksın bakmayız o zaman onuna beşine.
iyi parada eder şimdi bu makina.
http://www.sahibinden.com/2009_harle...XQQdisplayitem
ya usta harley tr sitesinde fiyatlar yazmıyor...ederi taş çatlasa 20.000 edermiş...e ötv kdv senden olacak...o eder zati yarısı...satmaya çalışsan fiyat cebinden çıkacak ötv kdvden sonra sana kalacak 7-8 000 gayme...olmadı bizim iş...
haha! güzel oldu bu.. çıkarsa satıp hemen TENERE alırım!
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Boşuna carvalamayın.. o motur bene çıkıveeecek gare..üleh..
sitede çoğu kişi başvurdu kesin burdan birine çıkacak
mete abi bilgi için teşekürler.çıkarsa senide görürüz merak etme.çekiliş sonucunu nasıl öğrencez peki???
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)