yeni bir mont ve test sonucu
Reklamlar
-
kullanmakta olduğum mont kısa model olduğu için bel kısmından soğuk geçirmesi gibi bir şikayetim vardı...bir süredir uzun mont bakıyordum ve aşağıda verdiğim linkteki montu gördüm ..önce fiyatından ve tek içliği olmasından dolayı tereddüt ettim...fakat sitede ürün ile ilgili yorumlar kısmında motosikletli bir gazete dağıtıcısının olumlu mesajını görünce almaya karar verdim..bugün elime geçti ve az önce giyinip kuşanıp deneme gezisine çıktım..çok uzun bir gezi yapmadım fakat sahil yolunu kullandım ve son derece memnun kaldım monttan..içime bir atlet ve orta kalınlıkta boğazlı kazak giydim zerre kadar soğuk ve rüzgar hissetmedim..bu fiyata bu performans çok mutlu etti beni ve bel kısmımda hiç üşümedim mont resimde görüldüğü kadar güzel..bilirsiniz resim ile ürün arasında görsellik açısından hayal kırıklığı yaratacak kadar fark oluyor genelde.. photoshop ile sunulmuş hülya avşar misali .. neyse fazla uzattık lafı...mont arayanlara şiddetle tavsiye ederim bu fiyata kaçırmayın arkadaşlar..yanlız almayı düşünen arkadaşlara bir tavsiye kesinlikle beden ölçüsü tablosunun dışına çıkmayın..mont ölçü açısından sanki içinize 2 kat kalın kazak giyecekmişsiniz gibi dikilmiş..1 beden büyük alayım içime kazak giyecem demeyin sakın..
http://www.hudsonderi.com/pinfo.asp?pid=33
bu adreste sitenin ölçü rehberi
http://www.hudsonderi.com/haberler.asp?nws=2
Reklamlar
-
Arkadaşım güle güle kullan iyişallah. Yanlız bu siteye ben giremedim. virüs prog. izin vermedi bakamadım.. Deri mi montun. merak ettim..
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
-
hocam gule gule sirtinda paralansin. umarim kaza testini de yapmazsin
-
serdarmert adlı üyeden alıntı
Arkadaşım güle güle kullan iyişallah. Yanlız bu siteye ben giremedim. virüs prog. izin vermedi bakamadım.. Deri mi montun. merak ettim..
girememeniz ilginç..ana sayfada reklamı var sitenin ve açılan ilk sayfadaki gri-sarı mont..deri değil tekstil
McWarnaly adlı üyeden alıntı
hocam gule gule sirtinda paralansin.
umarim kaza testini de yapmazsin
sağol dostum..sırtında paralansın derken sırtınla yer arasında şeklinde düşünmedin umarım
-
http://www.hudsonderi.com/pinfo.asp?pid=10
aynı yerden aldığım ilk deri mont.
uzundur bir deri mont almak isterdim fakat fiyatlarının çok yüksek olmasından dolayı geri duruyordum.
bütçemi zorlayarak kendimi şımartmak adına (yürekçe üstad her ne kadar kinik felsefesini beğensem de henüz ham olduğumu hatırlatırım) bir adet aldım.
şu ana kadar 5-6 kez kullandım.
diğer montum furygan (mükemmel bir tekstil mont, ne soğuk ne yağmur alıyor) ile karşılaştırdığımda işini gayet güzel yapıyor henüz yağmurda kullanmadım.
deri mont almak isteyenlerin göz atmasında fayda var.
montun hayırlı olsun, güle güle kullan.
can't be worried about that shit. life goes on man.
-
Mersin İl Temsilcisi
hayırlı olsun. sırt bel bölgesindeki fermuar ne işe yarıyor? bellik için mi?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:12 ----------
The Dude adlı üyeden alıntı
uzundur bir deri mont almak isterdim fakat fiyatlarının çok yüksek olmasından dolayı geri duruyordum.
bütçemi zorlayarak kendimi şımartmak adına
(yürekçe üstad her ne kadar kinik felsefesini beğensem de henüz ham olduğumu hatırlatırım) bir adet aldım.
diğer montum furygan (mükemmel bir tekstil mont, ne soğuk ne yağmur alıyor) ile karşılaştırdığımda işini gayet güzel yapıyor henüz yağmurda kullanmadım.
zevkine değil, ihtiyaca yönelik almışsın çekirge
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
-
bütçemi zorlayarak kendimi şımartmak adına (yürekçe üstad her ne kadar kinik felsefesini beğensem de henüz ham olduğumu hatırlatırım) bir adet aldım.
sağol dostum,sende güle güle kullan
yürekçe adlı üyeden alıntı
teşekkürler..fermuarlar havalandırma için
-
HAZER adlı üyeden alıntı
girememeniz ilginç..ana sayfada reklamı var sitenin ve açılan ilk sayfadaki gri-sarı mont..deri değil tekstil
sağol dostum..sırtında paralansın derken sırtınla yer arasında şeklinde düşünmedin umarım
tamam şimdi girdim. Ayarlarla ilgli imiş.. Hocam bu mont 85 ytl fiyatı uygun bide yağmurda giy bakalım bize bilig ver.. Ayrıca korumalı mı?
-
09 Aralık 2009, 00:26
Hayırlı olsun bu montu nasıl göremedim ben, dehşet bişeymiş
-
09 Aralık 2009, 00:28
hayırlı olsun... bana motoru aldığım yerden bitane kitlemişlerdi :S ayıptır söylemesi 200 liraya belinden soğuk almıyor siyah dışı fileli içinde artı su geçirmez astar var söküle bilen sırtında ve dirseklerinde ve omuzlarında koruma var boyn sırt kısmındaki yerinde R harfi var markasını bilmediğim için ayrıntılı tarif ettim fakat rüzgarı geçiriyor çokta sağlıklı değil az biraz kazık yemişim ama acemilik işte yok mu şöyle güzel deri montlar yahu yaz kış giyilicek türden..
-
09 Aralık 2009, 00:28
Arkadaşlar ikinizede hayırlı olsun güle güle kullanın ; yalnız HAZER arkadaşımın aldığı cekette çıkarılabilir kışlık içlik bulunuyor mu onu çözemedim? Ya pardon dikkatsizlik şimdi gördüm varmış
-
09 Aralık 2009, 00:35
serdarmert adlı üyeden alıntı
tamam şimdi girdim. Ayarlarla ilgli imiş.. Hocam bu mont 85 ytl fiyatı uygun bide yağmurda giy bakalım bize bilig ver.. Ayrıca korumalı mı?
yağmurda deneyemedim ama geçireceğini sanmıyorum..kumaşı geçirmez izlenimi verdi..gerçi nekadar geçirmez desekte bir süre yağmur yedikten sonra birçoğu yağmur geçirir..uzun süre yağmurda kullanılacaksa yağmurluk gerekli..sitedede yazdığı gibi sırt,omuz,dirsek korumaları var
szr adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ikinizede hayırlı olsun güle güle kullanın ; yalnız HAZER arkadaşımın aldığı cekette çıkarılabilir kışlık içlik bulunuyor mu onu çözemedim? Ya pardon dikkatsizlik şimdi gördüm varmış
var arkadaşım
-
09 Aralık 2009, 00:35
-
09 Aralık 2009, 00:40
HAZER adlı üyeden alıntı
estagfurullah aklimdan bile gecmedi
-
09 Aralık 2009, 00:48
Hayırlı olsun benimde hoşuma gitti bakalım alırım olmazsa günlük kullanıma nasıl?
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
-
09 Aralık 2009, 00:57
Levsy adlı üyeden alıntı
Allah göstermesin bi daha ancak gerçek test olmuş.. Allah korumuş..
-
09 Aralık 2009, 01:02
Levsy adlı üyeden alıntı
ALLAH tekrarını göstermesin inşallah
Hay.alper.est adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun benimde hoşuma gitti bakalım alırım olmazsa günlük kullanıma nasıl?
günlük kullanımdada son derece rahat olacağına eminim..çok sıkan,daraltan bir yapısı yok montun...duruşuda gayet şık hiç kaba değil
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler