Arkadaslar 2001 model R6 ma NOS koymak istiyorum,ancak motora zarari varmidir,gerci cok fazlada hizli kullanmam ama merak iste.bu konuda tecrubeli arkadaslar varsa biraz akil versinler lutfen.
Arkadaslar 2001 model R6 ma NOS koymak istiyorum,ancak motora zarari varmidir,gerci cok fazlada hizli kullanmam ama merak iste.bu konuda tecrubeli arkadaslar varsa biraz akil versinler lutfen.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...tml#post288822
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...tml#post330835
Özellikle bu mesajlar olmak üzere ilgili konuyu incelersin.
Nitro dediğimiz şey motosiklete anlık güçler sağlıyor.Tabi bu parçalar bu güçlere dayanabilir mi asıl sorun orda.Motosikletin üstünde nos kullanmak bana otomobilden çok daha tehlikeli geliyor.Çünkü arabanın önünü kaldırmak çok zor.Ama motosikletin önü hiç de zor değil.Ve altınızdaki bir ss olunca bir de nos ile desteklendiğinde ciddi bir dikkat ve güzel bir proje ister.Bu öyle hava filtresi gibi takalım olsun değil sanırım.Ve hatta bildiğim kadarı ile ayarı var.İstiyorsan çok hızlı bir tüp kullanıyorsun ama çabuk bitiyor,istiyorsan daha az kullanıyorsun daha geç bitiyor.Tabi ki bu yaptığınız işlem sonucunda motorunuzun ömrü azalıyor.SS kullanırken neden daha fazla güç istediğinizi anlayamadım.Ama isterseniz elimizden gelen yardımı da yapabiliriz.Sanırım motosikletler için özel kitler var.Küçük bir nos tüpü ve diğer parçalar.Fiyatı da ya 1000 dolar yada 1000 tl olmalı.
İyi forumlar.
hocam bazi parcalarin degisicegi kesin bende zaten tupu takip yola duseyim demiyorum.sadece kullanan arkadaslar varsa deneyimlerini orenmek istedim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:31 ----------
mesaj alindi.sanirim ben vazgecicem
"""" alıntı """"
illa kanatlanmak istiyorsanız Red Bull için olsun bitsin
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
7-8bin devir araliginda bir kalkis yap.
Sonra hissettiklerinden bize bahset.
Ben de sana nos takinca ne olacagini anlatayim.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
ben otomobilimde kullanmıstım aracın motoruna göre ayarlama yapılıyor nos yani nitrous
oxide sytem soluduğumuz havadan daha yoğun bir gazdır ve yanıcı ve patlayıcı olmayan bir
gazdır bu yüzden düzgün uygulamalarda motora hiç bir zararı yoktur performans mantığıyla
fazla hava + fazla yakıt = performans artı nos gazı hararet yaptırmaz soğuk bir gazdır
tabi bunun yanında benzin pompası gibi birkaç parçanın değişmesi gerekir en sağlıklı ve en
ucuz modifikasyonlardan biridir sağlıklı uygulanırsa araçta hiçbir zararı olmaz ama motorda
bence gereksiz bir uygulama olur kontrolsüz bir güç 1600 motor bi araçta bedalın altında ekstra 75 bglik bir güç cıkıyor ortaya
Öncelikle turbo kite ne dersin???
yahu ne gerek var böyle seylere. motorun yetmiyorsa 1000 cc al canim kardesim. nos a ne gerek var. drag a mi gireceksin. hem 600 cc de nos dan iyi verim alamazsin problem yaratir. üstelik motorunda eski.
http://difm :cat:
motor çatlatan patlatan çok görürsün o şekilde forget piston değil bizim kullandığımız aletler...
ya sağlam para dökersin ki bence gerekte yok çevir gazı git yoluna :D
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
dostum bende zaten 1000cc yamaha vardi ama sattim ve bunu aldim.motorum eski olabilir ama henuz 10000 km de ilk sahibinden aldim adam arap ti ve amerikadan yeni getirmisti motoru,yani cok temiz ve cok az kullanilmis.ben son derece memnunum.yarislara da katilmiyorum.sadece meraktan taktirmak istiyorum.ara sira bikac deneme yaparim diye..
Buna benzer çeşitli videolar var.NOS u bilmiyorumda ghot rider ın meşhur turbo hayabusası aklıma geldi koca makine 300 km civarlarında ayağa kalkıyorsa sakat bişey olsa gerek.Benim anlamadığım 120 km hızla giderken benim takanın aurodinamiğindenmi kaynaklanıyor nedir ibreye bakamıyorum böyle ha patladı ha savrulacak havası oluyor büyüklerde bu sorun nekadar olur bilmem neyse sacma oldu,umarım istediğin gibi birşey olur.
yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)