evet arkadaşlar herşey tamam.bugün sürücü kursundan dosyamı aldım.09:30 gibi emniyete gittim ama okadar çok insan vardı ki bekleyen bana sıra gelmeyecek gibiydi.artık önümüzdeki günlerde yine gidecem.E+A2 olacak kısmet olursa
evet arkadaşlar herşey tamam.bugün sürücü kursundan dosyamı aldım.09:30 gibi emniyete gittim ama okadar çok insan vardı ki bekleyen bana sıra gelmeyecek gibiydi.artık önümüzdeki günlerde yine gidecem.E+A2 olacak kısmet olursa
hocam hayirli olsun ne diyelim.kazasiz belasiz ve alkolsuz kullan
hayırlı olsun...
darısı olmayanların başına
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
hayırlı olsun kısmetse bende subat sınavındayımm
hayırlı olsun...............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
bende ehliyet sınavına yeni girdim... emliyette gereken belgeler neler???
(önceden B sınıfı ehliyetim vardı.) ehliyeti veriyormuyum? ve fotograf, N.cüzdanı dışında.. ikametgah belgesi vs.. ve ne kadar para bayılıyoruz???
[COLOR="Red"]10 dolarlık kafan varsa 10 dolarlık kask alırsın...[/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"]uçakla yarışmak Sarmıyor Artık..!![/COLOR]
[COLOR="Navy"]www.ankaramotorculardernegi.com[/COLOR]
ben gittim ehliyetimi lmaya parmak izi çıktısını verdiler karşı masaya götür dedi memur gittim götürdüm oradaki memur in aşağıya fotokopisini çektir dedi bende heralde 2 tane lazım bu evrakdan zannederek gittim 1 tl ye fotokopi çektirdim.Çıktım memurun yanına bana demezmi orjinali sende kalsın fotokopisini bana ver diye.şaşkınlıktan öylece kaldım.Anlaşmış adam resmen fotokopici çay ocağını işleten adamla yalandan yere millete 1 tlye hemde fotokopi çektiriyolar.Allahtan fotokopisi sende kalsın demedi.:D böyle anlatayım dedim ehliyet mevzusunu görünce.
Hayırlı olsun şimdiden kardeş sabah 6 gibi hatta daha erken gidersen sıra oluyor daha çabuk halledebilirsin birde söförler odasından dosya yaptırıyorsun 15 lira onu yaptırıp emniyet giderse daha iyi olur zaten emniyetin orada olur onların büroları.Ehliyet parasını veriyosun parmak izi okutuyosun sana gün veriyorlar bende 14 ünü bekliyorum geçen hafta verdim evrakları.Kolay gelsin
yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.
yok maliyeye gideceksi dekontu götüreceksin emniyete.bide dilekçeyide yazdır öyle git ki vakit kaybetme kapııdaki arzuhalcilere ehliyet almak için dilekçe yazdıracağım dersen verirler
yazın inşaallah bende alıcam :: hayırlı olsun inşaallah gönlüne göre motorunuda alırsın kazasız belasız mutlu mesut kmler sayarsın.... Türkiyede olsam şimdiye kadar çoktan almıştım inşaallah yazın tarihler tutar temmuz gibi başvuru yapar yaz sonuna kadar alabilmiş olurum :S:S yoksa buyaz ehliyetsiz.... :S hiç içimden gelmiyor ama napalım
Hayırlı olsun :D çogu gitmiş azı kalmış :D
Barbaros İLKBAHAR
[COLOR="black"][COLOR="Red"]10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü [/COLOR][/COLOR]
:queen:RüzGaRı Hisset :queen:
hayırlı olsun .bizde arkadaş için gittik bi dünya kuyruk vardı memur 2 gün sonraya anca alırsınız dedi bugun dosyanızı bile kabul edemem dedi ben tartışma çıkardım nasıl olur ben 2 kere ehliyet aldım ikisindede ehliyetim 2 saatte elidmeydi diye sonra memur dedi olmaz mümkün değil vs 10 dk sonra memur arkadaşıma gel gel yaptı yanına gittik dedi ki '' eğer şöyle güzel bi çikolata alırsanız ehliyeti 1 saate veririrm'' dedi bizde gittik 9 tl ye bi kutu çikolata yaptırdık götürdük verdik ehliyet anında alimizde :@ biz çıkarken bizden daha önce gelip kapıda bekleyenler bizi eleştirdi ndn rüşvet verdiniz vs diye.verdik kardeşim bayram öncesiydi adamın bayramda araç kullanamsı şarttı ehliyetsiz kullanacağına 9 tl lik çikolata aldık napalım?
aklında olsun bizim memurlara 3-5 atın mı işin hızlanır,özaldan beri bu işler böyle..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)