Eğer varsa sürüş deneyimlerini paylaşırlarsa çok memnun olurum .
Eğer varsa sürüş deneyimlerini paylaşırlarsa çok memnun olurum .
Ne açıdan sürüş deneyimleri? Hangi modelin sürüşü?
Ben bir kez binmiştim..10 dk kadar deneyimledim çok güzel bir deneyimdi..Bu mudur?
Yeniler eskilerden tırsıyor mu diye konu açmak boşuna.
Yaklaşımlar süper.
ulaşılabilirlik kendiliğinden bir "antipatiklik" yaratıyor olabilir.
osbourne nun cevabından ne sebepten tırstınız anlamadım. bir marka hakkında bilgi almak istiyorsanız markanın kopyala yapıştır ile tarihçesi buraya yazılır.
markadan ziyade belirli bir model hakkında bilgi almak istiyorsanız modeli belirtmeniz gerekir.
eksik sorulmuş bir soruyu tamamlamak için verilen cevabı yadırgamaktan ziyade sorunun eksikliğini yadırgamak daha mantıklı değil midir ?
can't be worried about that shit. life goes on man.
Bakımlarının anormal pahalı olduğunu duymuştum "yetkili bir ağızdan". "Ama alan kitle fazla dert etmiyor", demişti...
Ağır metal insanı...
ekşisözlüğe ve tematik motosiklet sitelerine bakmanızı öneririm, ayrıca hells angels kitabını okuyarak da az-çok bir tecrübe edinebilirsiniz.
Patronumda Softail Classic var , 60 yaşında, Mercedes Has Otomotiv/Avcılar.Mustafa Dinçer
http://www.has.com.tr/
soru yanlış bir platformda sorulmuş olmalı ki kendine pek muhattap bulamadı, e doğrusu buna şaşırmamak gerek, burada çoğunlukla kolay ulaşalıbilir motosikletlerin sahiplerinin veya meraklılarının bulunduğu bir site..
Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)
anladım .. eyvallah saol
Yazdığım cevabın ısısına takılacağınıza başlıkla ilgili mesajlar yazaydınız eleştirdiğiniz "ben"den daha faydalı olurdunuz gibime geliyor..Zira ben öyle yapmıştım..
Kaldı ki halen analiz etmekteyim ki ne yazmışım da tepki çekmişim böylesine?
Enteresan..
ya tamam agalar yazmayin bişey yaa ben alıyom motoru zaten inş.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)