Kaza geliyorum demez bazan :)
Reklamlar
-
09 Aralık 2009, 11:59
geyik amaçlı açmış toqi bence , pardon tequ yok toqiymiş
Reklamlar
-
09 Aralık 2009, 20:36
atlantic adlı üyeden alıntı
Siz ve sizin gibiler yüzünden siteye çok nadir giriyorum artık.. Konunuz dikkatimi çekti okumak istedim, keşke okumasaydım...
Kusura bakmayın ama bu ne ukalalık? Aslında kusura da bakabilirsiniz, hiç farketmez.. İnsanlar sizin konunuza gayet düzgün şekilde cevap vermişler ama siz işinize gelmeyen her mesaja, tabiri caizse laf sokmuşsunuz.. Sizi şiddetle kınıyorum! Ayrıca 150-160km. hızı hızdan saymamışsınız ya, o hızla o kamyona çarpsaydınız burda site sakinlerine bu şekilde laf sokup yine dalganızı geçebilecek miydiniz acaba? Ortak bir paylaşım alanındasınız, haddinizi bilin...
Ben ve benim gibi olabilse herkez keşke 2006 yılı üyeliği ve mesaj sayım 400 bile değil sanırım.
150 160km hızı ben hızdan saymam ben şahsen , ama benim sürat yaptığım yollar sahilyolu boşken en çok 200km oda anlık çıkarsın inersin atıyorum bir edirne yolu vardır güzel bunun gibi yollardır sürat yapılacak yollar.
O kamyona 150km ile giderken çarpmazdım emin ol kendimi bi yere atardım en azından , ama bu çarpmayacağım anlamınada gelmez ilerleyen yaşamamımda.
Ozborn sana lama demedim dostum yanlış anlama bu arada
Sürat yapılan yollar buralar ben ve arkadaşlarımın daha çok
http://www.youtube.com/user/HNYHAYABUSA1300R
http://www.youtube.com/user/HNYHAYAB.../2/sxwzAGwkPG8
Tekerlekli sandalyede olsan yanında olurmuydu fiyakalı...
-
09 Aralık 2009, 21:27
mete_han adlı üyeden alıntı
aynı uygulama Topkapıda E5 e çıkmadan köprü altındaki tüneldede yaşanır...100 le giderken bir bakarsın 100 metre önünde trafik durmuştur...asıl frenlere...
sanırım edirnekapı sapağından bahsediyorsun mete abi değilse bile orasıda çok sakat bir kere giriyodum ne bilim viraj alırken birden önünde durmuş arabalar oluyo
bu arada geçmiş olsun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler