Teknolojide son nokta Motorsiklet İçinde uygulanabilir Aslında..
Reklamlar
-
Arkadaşlar İnternette gezerken Bu videoyu gördüm İnanın Çok şaşırdım sizde şaşırıcaksınız Arabayla motor ne Alaka diye düşünüceksiniz Ama Elin Japonu Bunu araba için reklamını yaptıysa bizim aramızda Daha zekileri yokmu illaki var Sizde Akıl üretin Motora nasıl Takılır tartışalım Çok hoşuma gitti Ciddice Cvplar bekliyorum SAygılar ...
http://www.timsah.com/Navigasyonda-s...ta/qTVPMSSVAW3
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
Reklamlar
-
yahu ben böyle bir cihazı motora bağlasam holegram bayanı eşim görse ayıkla pirincin taşını
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
aman aman .. usta bizde çok tehlikeli sonuçlar doğurabilir bu. buna asılanlar falan çıkar : )
-
ne düşünüyorsun bunu alıp motora monte edip artçımı yapacaksın
ne yani konu nedir .. ????
-
Ne işe yarar, laf olsun, ilginçlik olsun diye yapılmış ve ilginç de olmuş diyeceğim ama bir film hilesi olması da mümkün bunun zaten.
-
İt ıs a great think.Thınk agaın
-
cihan bu kadına ben nasıl kask takıcam dermisin bana sonra cezası var
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
-
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
cihan bu kadına ben nasıl kask takıcam dermisin bana sonra cezası var
Abi ben Videoyu buraya kadar getirdim Herbirinize Hediye olarak Alamamki :D Orasınıda Sizin gibi Büyük Olgun insanlardan Duymak için Açtım topiği Distribütörü olda kasklı bir manita koysunlar arkaya Ciddi ciddii Bence Çok güzel birşey.
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
-
08 Aralık 2009, 18:18
m.şanveren adlı üyeden alıntı
yahu ben böyle bir cihazı motora bağlasam holegram bayanı eşim görse ayıkla pirincin taşını
xD..
Ama güzel düşünülmüş ve yapılmış..
-
08 Aralık 2009, 18:32
Böyle bir ürün yok bildiğim kadarıyla. Sadece konsept bir çalışma. 7-8 ay önce kadar araştırmıştım.
-
08 Aralık 2009, 18:41
cihan_34_ist adlı üyeden alıntı
Abi ben Videoyu buraya kadar getirdim Herbirinize Hediye olarak Alamamki :D Orasınıda Sizin gibi Büyük Olgun insanlardan Duymak için Açtım topiği Distribütörü olda kasklı bir manita koysunlar arkaya
Ciddi ciddii Bence Çok güzel birşey.
buraya kadar getirmek önemli degil direk adrese teslim lazım
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
08 Aralık 2009, 18:44
böyle birşey teknik olarak mümkün değil bence yok veya baya abartılı
-
08 Aralık 2009, 18:47
bu tam bir internet geyiği,elin adamı geyik çevirmek için böyle grafik çalışmalar yapıyor
biz hala CBF mi YBR mi sorusuna cevap arıyoruz
-
08 Aralık 2009, 18:48
tr100a adlı üyeden alıntı
böyle birşey teknik olarak mümkün değil bence yok veya baya abartılı
Reklamda oynıyan kişiler Teknoloji devleri değilmi ? bir fransız oynasaydı Reklamı İmkansız derdim ama Japonlar işini bilir Kardeş. Bende akıl sır erdiremiyorum ama Bence gerçektir.
-
08 Aralık 2009, 19:45
Bunun musti için olanını yapsınlar Bengülü xD
[B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
[/B]
-
08 Aralık 2009, 19:49
bu ürünün türkiye distribütörlüğü için firmayla görüşme yapmıştık. 6000 doların üzerindeki yurt dışı üretici satış fiyatıyla alınması pek ekonomik görünmeyen bir cihaz olduğu için vazgeçtik. fiyat konusunda en azından bilginiz olsun diye yazayım dedim...
-
08 Aralık 2009, 20:01
Motosiklet Eğitmeni
Aslinda çoktan yapildi da Turk versiyonunu yapamiyorlar.
Daha dogrusu Turk versiyonunun erkek olanini yaptilar.
Sari yanarken otomatik olarak ondekine korna çaliyor,kaldirimda yuruyen kadinlara laf atiyor,kolunu camdan disari sarkitabiliyor, ondeki arabaya yurusene okuzzz, seklinde hitap edip, yanlis hareket edene ehliyeti bakkaldan mi aldin ayu oglu ayuuu
diye bagirabiliyor.
Bunlara ek olarak, herhangi bir terso durumda levyeyi kapip, muhattabin kafasina dahi eklestirebiliyor.
Arabada bira içerken çin çin-capon capon seklinde espri kabiliyetine sahip bu aletin erkek versiyonu,muzigin sesi ne kadar açik olursa, olsun rahatsiz olmuyor.
Bir ust versiyonunda,arabayi yolun kenarina çekip, angaralli Turgut esliginde gobek atani, hatta halay çekeni de olacakmis.
Fakat kadin versiyonu konusunda Japonlar çaresiz kalmislar.
Ne kadar ugrastilarsa da sarma saran, borek açan bir hologram yapamamislar.
Ustelik kadin versiyonu, arabanin camini silmek için yola atlayan çocuklardan korkuyor ve kilitlenip kaliyormus.
Zaten basarsalar bile Turk yetkililer bu aletin memleketimizde satilmasini engelleyeceklermis.
Sebep olarak da yolda kadinin bacagini oksamak isterken kaza yapan surucu sayisinin artmasindan endiseleniliyormus.
Ustelik, gerçek zannedip laf atan hiyarlar yuzunden namus cinayetlerinin artabilecegi de ongoruluyormus.
Turkiye'de yapilan testlerde, gece arabayi çalmaya gelen hirsizin, kadina tecavuz etmeye kalkismasi da olaylara tuy diken son nokta olmus.
Yani Turkiye'ye gelmeyecek bosuna heveslenmeyin.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
08 Aralık 2009, 20:17
niye herkes oradaki bayana odaklanıyoki ilk açıldıkğında önce erkek geliyo
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
-
08 Aralık 2009, 20:32
gerçeği var ken holi siyle niye uğraşalım...
ne işe yarar onuda anlamadım
motora yapılsa ne işimize yarıcak yani.....
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler