aya
Kesinlikle bu ürün olduğuna emin misiniz?
Havada var edilen hologram teknolojisi daha mevcut değil.
aya
Kesinlikle bu ürün olduğuna emin misiniz?
Havada var edilen hologram teknolojisi daha mevcut değil.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
bızım için tehlıkelı bır boyut bu
Yok böyle bir teknoloji videoshop yapmışlar. C sütununa projeksiyon takıp görüntü mü elde edilir
araştırmalarım sonuçlandı ticari olarak değeri olmadığı için sonuçları sizlerle paylaşıyorum
ürün uzak doğu muhtemelen taiwan tabanlı ancak italyan merkezli bir prototip
hiçbir şekilde maillerimize cevap alamadık
anladığımız kadarı ile piyasa araştırması için yapılmış bir demo
ürün henüz ticarileşmedi bundan dolayı ürünün yetenekleri hakkında yorum yapmak gereksiz diye düşünüyorumBir forumdan alıntı arkadaşlar.italyaya çin e ve japonyaya giden 3 ayrı grup ürünü pazarlayan üreten
kişi yada firma hakkında hiçbir bilgiye ulaşamadı
e maillerin hiçbirisine cevap gelmedi
resmi olarak ticaret ve sanayi odası devreye girdi ama hiçbişey çıkaramadı
umarım yeterlidir
Bundan motosikletin arkada oldumu ben nasıl kullanırım motosikleti?Ondan sonra aynadan kes dur işin yoksa hologram düştümü diyeARkadan aragazcılar gelir.Hatuna bak len eleman atmış arkaya.Kökökköyüünnn diye bir aragaz.
Neden Havada Gözüken Hologram olmasın HAni bir söz varya türkler teknolojiyi geriden takip ediyor gerçekten doğru biz ve ithal edicek distribütörlüğe hazırlanmış arkadaşlarda böyle düşünüyor ve üreten firmada ikilemde kalan müşteriyi sevmediği için avrupa pazarına sunuyor yada pazarlık sünnettir mantığıyla 1 ken 3 kere ediyorlar ve işi kaybediyorlar Böylelikle Bizede Hayal olmuş oluyor böyle bir alet 6000 $ bu alet için çok değil arkadaşlar Bunu hem arabası hemde motorsikleti olan Kişiler için söylüyorum. Alamıcağımız için kötü yorumlar yapmıyalım lütfen hepimiz biliyoruz Bunun yararlı birşey olduğunu..
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
Bu müthiş bişey ama ben bizim halkımızı tanıyorsam ilk önce beyaz şahin çeteleri satın alır bunlardan ve o kızla evlenirler
Ama biz kullanmaya başladığımızda o yandaki hatuna rakı içirip göbek bile attırırlar
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
abi süper ya cok hosuma gitti harika yanlıs bunu bayan yaparsak laf atan olur arkadan dokunmaya calısan falan düsünün sıkıstırıyolar bizi küfür falan ediyo
bu yapılırsa peynir ekmek gibi gider , çığır açar.avrupa'nın çoğu moruk , Almanlar kesin standart olarak ekler bunu arabalarına.. yakındır
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
Şuan Herkez Böyle birşeyi biliyor ya buraya bakan hepinize sesleniyorum Herkez Eline kağıt kalem alıp yazabilirmi böyle birşeyi şu şu tarihte öğrendim diye Bakalım Kaç sene sonra Türkiyeye gelicek Belki Aramızdan Gidiceklerde olabilir Töbe Ya
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
Umut Fakirin Ekmeği
Umar Ha, Umar Umar...
arkadaşlar,
böyle bir cihaz var. dediğim gibi biz görüştük ve geri dönüp fiyat da vermişlerdi. mailleşmeyi ortağım yapmıştı. az önce görüştüm kendisiyle tekrar. bakacak, eğer maili bulursa bana gönderecek ben de buraya kopyalarım...
Yaklaşık bir yıl yada daha önce okuduğum bir haberde yeni nesil tv lerin sehpa üzerine konularak herhangi bir ekran v.s olmadan laser hologram olarak görüntü vereceği,salonlarımızın dizaynlarının dahi değişeceğinden bahsediliyordu.Yanlış hatırlamıyorsam üretici Sony idi ve patentide alınmıştı.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:52 ----------
Gora'yı hatırlarsanız komutan logar ve elemanı buna takılıyorlardı
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
vay aaAAaaAA .. adamlar yapıyo ya
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)