Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

özel sağlık sigortası

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Aprilia Caponord 1200 add & Benelli Tnt 249 S
    motorsiklete binmenin tehlikeli bir iş olduğunu hepimiz biliyoruz, ve biz hata yapmasakda karşımızdakinin hatası sonucu ölüm riski ile yaşıyoruz. ve bu riski değerlendiren sağlık kuruluşları genellikle bizlere sağlık sigortası veya hayat sigortası yapmıyorlar zira hepimiz yüksek risk grubu içerisindeyiz.

geçenler iki arkadaşımızın kaza haberini okudum ve çok üzüldüm bir arkadaşımızda omurilik kırığı diğer arkadaşımızda ise böbrek problemi vardı. ancak bu arkadaşlarımızın sağlık sigortalaır varmıydı? en önemlisi bu.
    kaderci bir insan olarak eğer ölüm alnıma yazıldıysa hamotorsikletle olmuş ha gece uyurken diyebiliyorum ancak ya geride bırakacağımız insanlar, ölüm veya felç gibi bir durum olursa bizim maddi külfetimizi arkamızdaki insanlar taşıyabilecek mi? böyle bir duruma düşmemek için forumda bu konuda bilgisi olan, daha önce sigorta yaptıran veya bizlere sigorta poliçesi satabilecek sigortacı arkadaşlar varmıdır?
    kendi adıma ben kimseye yük olmak istemem.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    mondial 151 rs
    arkadaşım galibaanlatmak istediğini anlaım motoiketinize trafik sigortası yaptırıyorsunuz police üzerindekileri okuyun her seyini onlar karsılıyor...

Motosikleti
    Regal Raptor Class
    Ben daha yeni yaptırdım. Sigorta şirketleri yapmıyorlar diye birşey yok. Daha önce Genel Sigortadan yaptırıyordum. %20 ek prim alıyorlardı motosiklet kullanıcılarından. Ancak Mapfre ile birleştikten sonra bazı şartları değiştirdiler. Özellikle bayanları ilgilendiren bölümlerde oldu bu değişiklik. Kaç senelik sigortalısı olarak bize de aynı uygulamayı yapınca biz de başka sigortaya geçmeye karar verdik. Eşime onun için en uygun olan acıbadem'den yaptırdık. Kendisi kullanmadıktan sonra motosiklet kazaları da kapsam içinde. Kullanıcılar için ise ekstra prim almadan makul fiyatlı olarak Yapı Krediyi buldum. Ehliyetli ve alkolsüz olmak şartı ile ek prim falan almıyorlar...Yıllık 550 TL civarı...

emomen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 1100 xx
    Kişiye özel sağlık sigortasından bahsetmiş arkadaş öyle anladım ben, şahış sigortasında bu tip bilgiler kayıt esnasında kişiden alınıyor,
    yani;
    motorsiklet kullnıyormusun,tehlikeli spor yapıyormusun,kronik bir hastalıgın varmı? gibi birsürü soru ona göre sana bir sağlık poliçesi yapılıyor.
    Bu tip seçenekleri seçersen seni full paket ve yüksek fiyatlı bir sigorta sahibi yapıyorlar.
    Ben şirketin kişiye özel sağlık sigortasından yararlanmak istedim bu seçenekleri yazmıştım , full paket verdiler yarım aylıgım kesildi maaştan bişiy kalmadı...
    yani yüksek fiyat ile kendine özel sağlık sigortası yaptırabilirsin, birşey olursa ailene tazminat veriliyor ve bütün hastane işlemlerinde ciddi indirimler yapılıyor.
    Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.

Motosikleti
    bunların dışın allah korusun ancak bir kaza anında aynı soy isimden olmayan artçın veya yolda çarptığın kişi eğerki ölürse ortaya kan parası gibi bir sorun çıkıyor, bunun için çözüm önerisi olan varmı veya bilgisi olan.

Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Alıntı panic adak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bunların dışın allah korusun ancak bir kaza anında aynı soy isimden olmayan artçın veya yolda çarptığın kişi eğerki ölürse ortaya kan parası gibi bir sorun çıkıyor, bunun için çözüm önerisi olan varmı veya bilgisi olan.
    Kan parası nedir yav?
    Özel sağlık sigortalarının, kabileler için uyguladığı ekstra bir durum mu?

Motosikleti
    Alıntı Osbourne adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kan parası nedir yav?
    Özel sağlık sigortalarının, kabileler için uyguladığı ekstra bir durum mu?
    osbourne kan parası eğerki aracın soförü kusurluysa ve ortada ölümlü kaza varsa ölen kişinin ailesi araç sahibinden hatırı sayılır meblalar kan parası alıyor.
    bir örnekle açıklamak gerekirse sivas kangal yolunda iki otobüs çarpıştı ve 17 kişi ölmüştü otobüs sahibi hatalı sollamaya çıktığı için bu ölen kişilere yaklaşık adam başı 130 milyar gibi bir para kan bedeli olarak ödedi ve tahmin edersinki adam bitti iflas o sebeple kaskolar veya özel sigortalar bu gibi durumları karşılıyormu?

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    Alıntı panic adak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    osbourne kan parası eğerki aracın soförü kusurluysa ve ortada ölümlü kaza varsa ölen kişinin ailesi araç sahibinden hatırı sayılır meblalar kan parası alıyor.
    bir örnekle açıklamak gerekirse sivas kangal yolunda iki otobüs çarpıştı ve 17 kişi ölmüştü otobüs sahibi hatalı sollamaya çıktığı için bu ölen kişilere yaklaşık adam başı 130 milyar gibi bir para kan bedeli olarak ödedi ve tahmin edersinki adam bitti iflas o sebeple kaskolar veya özel sigortalar bu gibi durumları karşılıyormu?
    hukuk devletlerinde(!) böyle uygulamalar olmadığından sigortalarında böyle şeyleri karşılayacağını sanmıyorum
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Motosiklet sporu yapmak ile motosiklet kullanmak ayrı şeylerdir. Eğer yarışlara katılmıyorsanız veya cross veya racing antremanları yapmıyorsanız bu seneçeği işaretlemeyin, boş yere fazla prim ödersiniz. A2 ehliyet sahibi kaza yaparsa bunu paşa paşa ödemek zorundalar.

Motosikleti
    apache baş baş Gt 250R and today 50 :)
    Ben anladım demek istediğini 1.5 sene kadar önce yaptırmıştım süresi doldu fakat her türlü kaza ev kazası, iş kazası vs

Dileriz sevdikleriniz ve siz sağlıklı bir yaşam sürersiniz. Ancak daha güvenli
    bir gelecek için, olabilecek bütün aksilikleri düşünerek hareket etmelisiniz.
    Beklenmedik bir kaza sonucu hayatınızın tehlikeye girmesi ya da kalıcı bir sakatlığa
    maruz kalmanız durumunda, sevdiklerinizin sıkıntılarını azaltmak ve geleceklerini
    garanti altına almak için çok özel bir güvenceye ihtiyacınız var.

Ferdi Kaza Sigortası ile bu konudaki beklentilerinizi tam anlamı ile karşılayacak
    bir güvenceye sahip olabilir, sadece size değil sevdiklerinize de daha güvenli bir
    gelecek hazırlayabilirsiniz.

Kimler katılabilir?
    16 - 65 yaslari arasindaki kisiler faydalanabilir.

Hangi Teminatlari Kapsar?
    Teminatlarinizi seçiminize göre, Türk Lirasi veya döviz cinsinden belirleyebilirsiniz.
    # Kaza sonucu vefat teminatı
    # Kaza sonucu tam ve kısmi maluliyet teminatı
    # Kaza sonucu tedavi masrafları teminatı
    # Kaza sonucu geçici işten yoksun kalma teminatı/ Kaza sonucu hastane gündelik teminatı (tercih edeceğiniz ürünün kapsamına göre iki teminattan biri geçerlidir).

Vergi avantajı nedir?
    Eğer ücretli çalışıyor ya da beyana tabi vergi mükellefi iseniz, Gelir Vergisi Kanunu'nun 63/3 ve 89/1 maddeleri gereğince ödediğiniz primleri vergi matrahınızdan indirebilirsiniz.

http://www.uzaysigortacilik.com.tr/i...hp?sayfa=ferdi detaylar burada.

Sayın Panic Adak

Kaza Sonucu Vefat
    Kaza Sonucu Kalıcı Sakatlık
    Motosiklet Kazası Sonucu Tedavi

Alabileceğiniz sigorta poliçeleri mevcuttur. Tek poliçede hem vefat ve sakatlık , hemde tedavi masraflarınızı bulabilirsiniz.

İlgilenirseniz tarafıma mesaj bırakabilirsiniz.

Motosikleti
    DRZ400 SM
    Maddeleri dikkatli okumak lazım. Eski Koç Allianz sigortamda paraşüt, motosiklet, vesair tehlikeli faaliyetlerde meydana gelecek yaralanmaların sağlık sigortası kapsamında olmadığı yazıyordu. Motosiklet kullanmaya başladıktan sonra sigortayı yeniletmedim o yüzden.

Kaskomu da yaptırdığım Şair Sigortanın (İsviçre Sigorta acentesi) güzel bir sağlık sigortası kampanyası vardı. Motosiklet kazaları dahil edilince senelik 400 küsür milyon mu ne ödemek gerekiyordu. Bence uygun.
    [B]J şimdi asker[/B]

selamlar. kurubuz nikli arkadaşım a2 ehliyetiniz varsa hayat sigortalarının ödemeyi yapacağından bahsetmişsiniz. benim bir yakınım geçen yıl kaza yaptı hayat sigortası poliçesi ölümünden 1 hafta sonra geldi. eşi müracaat ettiğinde poliçede motorsiklet ve takma motorlu bisiklet kullnanlar hariç yazıyordu. poliçeyi telefon ilemi yaptırdı yoksa kendisimi yaptırdı bilemiyoruz. A2 ehliyetide vardı. kullandığı motor 600 cc lik di ve alkolsüzdü. eğer bu konuda bilginiz varsa bana telinizi bildirin. benim telim 05336151806-05547240861 msnim cinar1855@hotmail.com
    ilgili forum bu sayfada http://www.motosiklet.net/forum/moto...sigortasi.html eğer bu konuda dediğiniz gibi bir bilginiz veya öneriniz varsa geride kalanlar için bayağı makbule geçecek. olumlu yada olumsuz cevap verirseniz sevinirim. diğer arkadaşlardan bilgisi olanlarda arasınlar lütfen iyi günler

y.infernal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VW Polo
    Hayat Sigortası ile Zorunlu Trafik Sigortası arasındaki fark nedir?

-Ölüm anında arkada bıraktığınız kişilere aylık bağlama ve tazminat ödemesi ?

Başka fark var mı bilmiyorum. Sonuçta iki sigortada iş göremez durumunda aylık bağlıyor, Sağlık hizmetlerini karşılıyor.

Benim gibi bekar olanların hayat sigortası yaptırması zorunlu değil. Trafik kazası hariç bir kaza tehlikeniz var ise şart tabi ki

4 yıl önce 85 TL ye almıştım. Şimdi ki fiyatlar uçmuş

Özel sağlık sigortası konusunda karşılaştırma yapmak için http://sigortakarsilastir.com/sayfa/...glik-sigortasi'a bakabilirsiniz.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler