ya ben 14 yaşındayım para piriktiriyorum 18 yaşıma geliyim ehliyetle motoru alıcam ama sizce hangisi iyi
ya ben 14 yaşındayım para piriktiriyorum 18 yaşıma geliyim ehliyetle motoru alıcam ama sizce hangisi iyi
kardesim linkin kirik galiba
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyooooooooooo hadi bilgi yazın
kardeşim biraz daha düzgün ifade edersen kendini bişeyler yazılır.
Activayla mükayise etmen bile bence abest.
oooo paşa motor ehliyetini 3 yıl sonra alırsında o zamana kadar motor fikrin değişir honda cbr 125 yamaha ybr 125 bunlardan filan alırsın
Sen ehliyete alana kadar belki o motosikletin 0 üretimi durur dostum Acele etme.Ben de cbr125 alacaktım sözde ama maddiyat:(
bisklet al şindilik
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
ama sizce en iyisi hangisi honda activamı kangda 125 t-4 mü hangisi oldunu söyleyin kafamda asya 125t de oluştu bügün araştırır kae hangisi motoru işyi arkadaşımın var kangda 125 t-4 çok güzel dio sizce nasılbir motor ve 3 ünden biri ama hangisi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:25 ----------
online ler yazzsın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:26 ----------
bisikleti napiyim ben para biriktiriyom bide şimdi ona mı harcıyim
boş laf şindilik kardeşim derslerine çalış bence kafanı yorma sonra bakarsın
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
t.madde abi sende mondiAL 151 RS Mİ VAR RESMİ KOYMUŞSUN
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:28 ----------
NİE BOŞ OLSUN ben alıcam diosam alırınm ailemde izn veriyo
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:29 ----------
alıcam o üçünü kıyaslayın abiler
bana motorsiklet anahtarıo resmi koyar mısınız çok merek ediom
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:35 ----------
hade resim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:39 ----------
rrrreeeeeeeeeeeeeesssssssssiiiiiiiim
Honda Activa kalmayacak sen ehliyet alana kadar,2010 da gelmeyecek, sadece bayiler stoklarındakini satacak.Sen ehliyet aldığında bu topiği tekrar açarsın
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
gerçek kangda ve asyadamı
,
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:12 ----------
nnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeozaman bi motorsiklet anahtarı resmi koyun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:13 ----------
kader napalım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:15 ----------
retox70 abi seni motor ne
Gercekten Kardesim Daha cok zaman var.. o zmna kadar 0 üretim durur ve aklın ve gönlün başka motorlar arar..Ben İlk motoruma 13 Yaşında Sahip oLdum.. Ve Güzel Duyguydu Hala o motor ileyim yaşım 16 Suan gönlüm başka motorlar arıyor aynı benim durumumda olucaksn suan bu motorları diyorsun ama 3 yıl sonra kim bilir ne dersn bunları düşünmek için daha erken..
Drumist... Gerisini Sen Anla.. --İSTANBUL / KücükÇekmece ! SuperKıng 110-2 Cup 06 [ 34 EJ 0734 ] [ EDİRNE UzunKöPRü ] Lüü x) bilal___@windowslive.com
sen ehliyeti alana kadarda pek kagda kalmaz zaten
Yüksek Kalite Üstün Performans
asya 125 t kalırmı bide motorsiklet anahatrı resmi
benim bildiğim yeni kasa activalar gelecek 110cc ve hologen farlı bu arada sen şimdiden ne yapacaksın o gün bi gelsin düşünürsün o zamana kadar neler çıkar kimbilir sen sadice o güne yoğunlaş inan ve derslerine iyi çalış ve bak ne güzel ailende izin veriyomuş bu sitede çok kişi var mesleği var parası var ama ailesi eşi istemediği için motor al(a)mıyan onun için uzun lafın kısası sabır et...
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
evet kardeşim bende 151 rs var...sen şuanda lise 1 e gidiyosun deme ? sana kötü örnek olmak istemem bende lise 1'e giderken bazı arkadaşlarımda farklı mobilet pejo vardı onları sürüyodum o zaman mobilet pejo alcaktım bir gün arkadaşlarla anlaştık şafakta kalktık izmirden manisa somaya gittik trenle motor almaya tam motoru alcaktım babam aradı sakın alma dedi elimiz boş döndük ( motoru trenle getircektik ) arkadaşların motorlarını arada sürmeye devam ettim bi kere polis peşlicekti plaka ruhsat var diye kaçmadım onlarda bişey demedi bi ara ara verdim polisler çok sıkı denetim yapıyolar diye babamda motor istemiyodu geçen sene su işine başladık öle aldım motoru ama motorumu gören sucu motoru olduğuna inanmıyo oturduğum semtte senin yaşında olup motoru olanlar halada var bazılarında pejo bazılarında cup bazılarında scooter var kask takıyolar takmasalar bile semt dışına kolay kolay çıkmıyolar.... yaşım 21 okul bitsin askerden sonra gt 250 r almayı düşünüyom bu pazar manisa kırkağaca gitcez motor pazarına
motor anahtrı resmi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:23 ----------
mondial 151 rs nasıl 1 motor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)