►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
napcanla motor anahtar resmini ? telefonun usb kablosu olsaydı resmini çeker atardım sana.....mondial 151 rs çin'li diye çoğuna göre alınmaz bi motor bana göre güzel motor rampada boğulmuyo gaz kesmiyo son gazda bu kadar diyip kalmıyo açılmaya devam ediyo ufak tefek sorunlar çıkartıyo ama yolda bırakmıyo bakarsan bağ olur bakmazsan dağ olur bakımlarda çin malı diye çin parçaları takarsan 2 lira az verip ne olduğu belirsiz malzeme kullandırtırsan başka yerlerinden ağrıza verir çin malı kötüymüş dersin
bak aynı şeyleri bende yapıyorum bende o yaşlardayım ama dahaa cook var bide activa falan geç vitesli al vitesliii ne kangdası yavv
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
şaka mı bu
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
mondial 151 rs hakkında bilgi
sen ne kullanıyon
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:07 ----------
honda activa ise anahtarın resmi ni çekip koysana
hoondddaaaaaa aCTİVA mı beat
t madde abi senin motor kaç yıllık çok sorun çıkardımı nekadar masraf ettii 2. el alcam ucuz temniz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:59 ----------
toplama honda activa iyi olur mu
kardeş, çok heveslisin bilgi almak istiyosun anıyorum seni, biraz para biriktir 500 lira kadar, bi elektrikli motosiklet al kendine hem ehliyet hemde ruhsat plaka derdi yok, sahibinden.com a bakabilirsin bu arada buda anahtar resmin http://img91.imageshack.us/i/mini05052007312jf1.jpg/ bi motor alıcaksan acele etme piyasasını araştır yedek parçasını ve motorun kalitesi hakkında bilgi edin...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)