Biraz düzeltme yapacağım.
Reklamlar
-
Arkadaşlar benim tarzımda modifiye sökmek yada gereksiz parçalar eklemek değil parçaları daha güzel,daha kaliteli,daha performanslılarıyla değiştirmek.Motosikletin daha 400 km'de olduğunu biliyorum.Ama içimden sürekli ona birşeyler yapmak geliyor.Motosikletimin lastikleri çok kaliteli değil.Ama sanırım bu yaz sonuna kadar yeterli olur.Sizlere bazı şeyler danışmak istiyorum.
http://www.sahibinden.com/yamaha_cup...XQQdisplayitem
Bu adreste gördüğünüz motosikletlerin 2 yönünü çok beğendim.Birincisi fren discleri.Bu fren disclerinden alsam motosikletin üzerinde orjinalliğini bozacak(Gerektiğinde geri takmaktan bahsediyorum.Kaynaksız kesmesiz biçmesiz.)Ve şu resimdeki ince yanaklı görünen lastikler.Benim motosikletimin lastik yanaklarından daha ince.Bu lastikleri taksam bir zararı olur mu?
Aslında jantlar konusunda da bir jant beğendim.Jantların olduğu resimde baştan 3 jant(sık örülmüş telli olan.)Bunlarla daha güzel bir görünüm yakalamak istiyorum.Sizce biraz bütçe ayırıp yapalım mı?
Bu arada motosikletimin ön ve arka freni disc.Daha şık görünür sanırım.İyi forumlar.Sadece iyi ve kötü yorumlarınızı almak istedim.
Reklamlar
-
Hevesini kırmak gibi olmasın ama bence gerek yok
-
[CENTER][B]Çarp tamponuma kır farımı, Bedenime zarar verebilirsin ama RUHUMA ASLA...[/B][/CENTER]
[CENTER]:bounce:[/CENTER]
-
Fotoğraflar gerçekten güzel.Ben daha sonra motosikletimi sattığımda tekrar orjinaline çevirebilmek yada performans alamazsam orjinaline dönmek için kaynak vs. şeyler istemiyorum.Fotoğrafları nerden buldun on7li?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:40 ----------
Arkadaşlar işte örnek aldığım motosiklet burda.Bittiğinde böyle görünsün istiyorum.Ya da tel sık jantlı düşünün.
-
Olumlu olacaksa ki, öyle olacağını sanıyorum. Hem fren, hem de keyfinin yerine geleceği anlamında. Bence
Ama yine de bir ustanın teknik bilgisi çok önemli.
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
-
Ya bu parçaları satan adamla irtibata geçmeye çalışıyorum.Motosikleti hazır kullanmayacakken yapayım boş vaktimde diyorum ama ses yok...Jant,lastik,fren dışında pek birşey aklıma gelmiyor açıkçası.Bir de fotoğrafta gösterdiğim gibi ince güzel egsozlardan buldum.Ama hala kararsızım açıkcası egsoz konusunda
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:13 ----------
Arkadaşlar büyük fren disc takarken kaliperlerde değişecek mi?
-
Doobly adlı üyeden alıntı
Hevesini kırmak gibi olmasın ama bence gerek yok
Bende hevesini kırmak istemem ama bu model için gereksiz
-
sysroot adlı üyeden alıntı
Bende hevesini kırmak istemem ama bu model için gereksiz
Haklısınız arkadaşlar.Ama motosikletimi seviyorum.Şöyle biraz güzellik olsun istiyor insan.Peki sizin önereceğiniz başka birşeyler varmı?
-
dostum bencede biraz gereksiz masraf gibi ama tabiki zevkler ve renkler tartisilmaz,eyer gercekten motosikletini seviyosan yap derim.diskler benimde cok hosuma gitti,egsozunu biraz beyenmedim ama tabiki karar senin bence daha spor bisey dene.bide marspiyerlerle biraz oynamayi dusu..kolay gelsin....
-
07 Aralık 2009, 22:36
McWarnaly adlı üyeden alıntı
dostum bencede biraz gereksiz masraf gibi ama tabiki zevkler ve renkler tartisilmaz,eyer gercekten motosikletini seviyosan yap derim.diskler benimde cok hosuma gitti,egsozunu biraz beyenmedim ama tabiki karar senin bence daha spor bisey dene.bide marspiyerlerle biraz oynamayi dusu..kolay gelsin....
Çok sağolun da marşpiyel ne onu anlayamadım.Biraz açıklama yaparmısınız?
-
07 Aralık 2009, 22:39
immortalboss adlı üyeden alıntı
Çok sağolun da marşpiyel ne onu anlayamadım.Biraz açıklama yaparmısınız?
sorry..marspiyer olcakti ruzgarliklar yani.
-
07 Aralık 2009, 22:52
bu adamlar aşmış yaw.............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler