Satılık ilanlara aşırı dikkat !
-
Arkadaslar gezinirken rastladım bu ilana yani bu adam en azından yalan söylemiş resimlerde göstermiş bazıları var ki kazalı motoru toplayıp kazasız diyip satıyorlar bu gibi durumlarda yani motor almaya bakmaya vs giderken mutlaka yanınıza güvendiğiniz bir ustanızı götürün benden söylemesi ;)
http://www.sahibinden.com/sahibinden...XQQdisplayitem
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Reklamlar
-
Bu motor bana kazalı gibi gelmedi.... En ufak kaza belirtisi göremedim....
Sadece ön takım indirilmiş.... Amortisörlere bakım yapılıyor olabilir.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
nasıl oluyor hem kazasız diyor hemde motosikletin toplu hali yok.
nasıl bir ilan yaaa
-
ilanı verene baksana senpert motor bile alırken 2 kere düşünmek lazım
-
-
Burdaki amacı şu olabilir..... Bakın işte..Ön takımı yeni toplattım.... Bissürü para harcadım mantığı olabilir..
Yoksa kimse böyle bir resmi koymaz...
-
11.000 e zor satar o motoru zannetmiyorum biri güvenipte alsın bu ilanı veren arkadaş parçacı sanırım.
piyasada sahtekar dolu 2.el çok riskli arkdşlar alırken dikkat etmek lazım
-
-
-
06 Aralık 2009, 00:43
Çelişkide kaldım diyebilirim.. Ama dediğin gibi 2. elerde çok dikkat edilmeli !!!
-
06 Aralık 2009, 00:47
-
06 Aralık 2009, 00:51
-
06 Aralık 2009, 00:52
-
06 Aralık 2009, 00:52
plakası var ilanda , ne olduğu plaka sorgulamada çıkar , alıcı olan kişi zaten plaka ve şasi numarası ile herhangi bir honda servisinden ( honda müşterisi ) 2. el alırken hasar geçmişi, geçmişteki parça isteme durumlarını falan sorgulanabiliyor .... işine gelen alır işine gelmeyen almaz
-
06 Aralık 2009, 00:55
-
06 Aralık 2009, 00:55
motor toplanmayacak arkadaşlar, bu haliyle satılık demişler zaten. neden dağıtıp bu halde satmak istediklerini bilemem ama ilan sahibi, fatih kılıçlı ve motomarketim, ciddi bir isme sahip ve piyasada bilinen bir isimdir. üçkağıt yapmak ihtiyacı hissedeceklerini, daha da ötesi bunca zamandır elde etmiş oldukları imajı ve ismi sırf bu motoru satabilmek için riske atıp, kazalı motora, kazasız diye ilan vereceklerini sanmıyorum.
yani kazasız diyorsa kazasızdır. "niye dağıtılıp, bu halde satmaya çalışıyorlar" onu sorun, ama "bu motor ilanda bahsettiğiniz gibi gerçekten kazasız mı" diye sormayın derim bence...
-
06 Aralık 2009, 00:56
-
06 Aralık 2009, 00:56
bence o motosiklet tek tekerciler için gayet hasarsız
şaka bir yanada bu ilanlar kontrol edilmiyo mu??
-
06 Aralık 2009, 00:57
aya adlı üyeden alıntı
motor toplanmayacak arkadaşlar, bu haliyle satılık demişler zaten. neden dağıtıp bu halde satmak istediklerini bilemem ama ilan sahibi, fatih kılıçlı ve motomarketim, ciddi bir isme sahip ve piyasada bilinen bir isimdir. üçkağıt yapmak ihtiyacı hissedeceklerini, daha da ötesi bunca zamandır elde etmiş oldukları imajı ve ismi sırf bu motoru satabilmek için riske atıp, kazalı motora, kazasız diye ilan vereceklerini sanmıyorum.
yani kazasız diyorsa kazasızdır. "niye dağıtılıp, bu halde satmaya çalışıyorlar" onu sorun, ama "bu motor ilanda bahsettiğiniz gibi gerçekten kazasız mı" diye sormayın derim bence...
orasını ALLAH bilir benim yorumlarım ilan hakkında şahıs hakkında kesinlikle yorum yapmadım yapmamada ;)
-
06 Aralık 2009, 00:58
ön takım bozulduğu zaman ayarı tutumuyor eskisi gibi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler